11/10/12

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ: Το Κράτος μαϊμού της αφορολόγητης Κλεπτοκρατίας

Οι εκλογές είναι άκυρες και η βουλή Νόθα
Γαμώ τη Λαθροδημοκρατία σας Γαμώ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής, που ανακοίνωσε επιτέλους χθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας ανέρχεται σε 9.903.268 νεογέννητους, ανήλικους, ενήλικες Ελληνίδες και Έλληνες και πολιτογραφημένους αλλοδαπούς.
Την ίδια ώρα σύμφωνα τώρα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που είναι ακόμα αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του, το εκλογικό σώμα της χώρας, δηλαδή οι άνω των 18 ετών Ελληνίδες και Έλληνες και αλλοδαποί που είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, ανέρχεται σε 9.952.570 ενήλικες πολίτες.
Το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, το Κράτος τραγέλαφος, το Κράτος μαϊμού, κατάφερε το εκλογικό σώμα, να είναι μεγαλύτερο από το σύνολο του πληθυσμού κατά 49.302 ενήλικες ψηφοφόρους!!!!!! (9.952.570 - 9.903.268 = 49.302).
Έτσι ξεσκεπάστηκαν, και η ΕΛΣΤΑΤ που δεν ξέρει τι της γίνεται και δεν έκανε καλά την απογραφή και οι μαϊμού εκλογικοί κατάλογοι ώστε να ψηφίζουν άτομα που δεν είναι Έλληνες πολίτες, και οι πεθαμένοι.
Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της αφορολόγητης Κλεπτοκρατίας πιάστηκε στα πράσα.
Οι εκλογές είναι άκυρες, η βουλή νόθα και όλες οι αποφάσεις της εξ υπαρχής άκυρες και πλαστές.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δείτε αρθρο με συγκεκριμένα στοιχεία επί του θέματος

Η ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ, ΕΝΩ Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΙΝ ΠΟΛΙΤΕΣ

https://politikathemata.wordpress.com/2012/06/13/h-notheia-stis-ekloges-einai-praksi-politikhs-alhteias/

επίσης περεμφερές
http://politikathemata.wordpress.com/2012/05/03/o-olethrios-epoikismos-ths-elladas-1/