12/10/12

Το βλακόμετρο του Οκτωβρίου από τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.

Αφού τους έδωσαν φούχτες τα «Αλαφουζόλ» τους ρώτησαν για το βλακόμετρο του Οκτωβρίου πιο κόμμα «γουστάρουν» και ποιος πολιτικός κάνει για εθνική «Βουγιουκλάκη».
Δημοφιλέστερο κόμμα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση και τις υποδείξεις της πρεσβείας που λαμβάνει ο «Πούλιτζερ», είναι η ΔΗΜΑΡ,(ΚΙΣ/ΚΟΥΒΕΛΙΣΤΑΝ),  με 41%, και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 40%.
Η Ραχήλ ,ο Χαχαμικάτος, ο Πάνος The Walker είναι κοντά με 38%, η ΝΔ με 35%, η Χρυσή Αυγή με 21%, το ΚΚΕ με 20% και το ΠΑΣΟΚ με 19%.
 Η Αλίκη (Βουγιουκλάκη) της πολιτικής, είναι ο Σοβαρός Κύριος Ερνεστος,(Φώτης Κουρέλης), που είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός, αφού λαμβάνει το 48% των θετικών απόψεων όσων ήπιαν «Αλαφουζόλ».
Ακολουθούν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ AXEL Τσίπρας με 41%, και ο πρόεδρος του Χαχαμικάτου με 40%.
Στην παράσταση Νίκης που είδαν υπο την επήρεια των «Αλαφουζόλ» προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 48% αλλά καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης με 43% έναντι του AXEL που λαμβάνει 29%.
Το 72% «που τα βγάζει πέρα δύσκολα», και που «θεωρεί ότι θα χειροτερέψει η κατάσταση της χώρας», «τάσσεται κατά του Μνημονίου», αλλά το 83% έχει την πεποίθηση ότι τα νέα δημοσιονομικά μέτρα θα υπερψηφιστούν, αν και το 80% να θεωρεί ότι «τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος δρόμο». Συμπέρασαμα; Δείξε μου το χαπάκι σου να σου πω ποιος είσαι. Άμα πίνεις «Αλαφουζόλ» τέτοια θα λες και θα τα πιστεύεις κιόλας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αλαφουζολ και κουτοχορτανιλ..γεια σου σπυρο παλλικαρι