22/7/19

O σεισμός 6 ρίχτερ που έρχεται από τις Αλκυονίδες

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, που εργάζεται για την πρόγνωση των σεισμών, δήλωσε πως θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν πολύ μεγάλο σεισμό στην Αθήνα, από το ρήγμα των Αλκυονίδων που ίσως έχει ένταση 6 Ρίχτερ.
 Ο κ. Τσελέντης επανέλαβε ότι πολύ κακώς είναι ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας ο κ. Ευθύμιος Λέκκας, ο οποίος ειναι γεωλόγος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το Κουλι επιβεβαίωσε την γκαντεμιά του πατέρα του! Μόλις ανέλαβε "κυβερνήτης" έγινε σεισμός! Αν συνεχίσει έτσι καήκαμε που λέει κι ο Τσακαλω!!! Θα μας κατεδαφισει όλους μ!!!

Ανώνυμος είπε...

μπορουν να βρουν ποτε ακριβως θα γινει?
ασε θα σου πω εγω οταν θα παω στην χαρτοριχτρα,εχουν μαμηθει να τρομοκρατουν με ανωθεν εντολες οι κωλοεπιστημονες οι ληγουρες οι πειναλες που για μερικα πενηνταρακια κανουν τους παπαγαλους του κερατα του μεγαλου,καταλαβες?

Ανώνυμος είπε...

ποτε θα γινει ρε καραγκιοζηδες αγραμματοι επιστημονες ?

ασε θα παω στην χαρτοριχτρα αυτη θα μου πει καλυτερα.
κοπροσκυλα μονο να τρομοκρατειτε εισαστε,ουτε για να ξυνετε πατσαδες στην αγορα δεν κανετε παλιολαμογια.

Ανώνυμος είπε...

Μεταξύ Τσελέντη και Λεκκα πιο αξιόπιστη η Λιτσα Πατέρα η οποία είχε πει οτι θα ανατραπεί η καθημερινότητα μας μετα την έκλειψη ! Η μόνη που το πρόβλεψε !

Ανώνυμος είπε...

Γεράσιμος Χουλιάρας: Το ρήγμα των Αλκυονίδων μπορεί να δώσει ισχυρό σεισμό

λλος ένας επιστήμονας, που «θυμήθηκε» το ρήγμα των Αλκυονίδων με αφορμή τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ που έπληξε την Αττική προ ολίγων ημερών, είναι κι ο Διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Γεράσιμος Χουλιάρας.

Ο κύριος Χουλιάρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε πως στην παρούσα χρονική περίοδο δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα, ωστόσο, όπως τόνισε, στο μέλλον το εν λόγω ρήγμα μπορεί να «γεννήσει» έναν μεγάλο, καταστροφικό σεισμό. «Δεν είναι στιγμή για τα χειρότερα σενάρια. Οι Αλκυονίδες όμως "γεννούν" και σεισμό πάνω από 6 Ρίχτερ», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο ύπαρξης ενός μεγάλου σεισμού το επόμενο διάστημα, επεσήμανε πως κάθε χρόνο περιμένουμε ένα σεισμό της τάξεως των 6 Ρίχτερ και προειδοποίησε πως δεν είμαστε «θωρακισμένοι» για τέτοιες δονήσεις.

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...