27/7/21

Ο Καρδιολόγος της ΨωροΑλίτ και η αέναη σύγκρουση πλουσίων και φτωχών που είναι σαν της Νύχτας με την Ημέρα

Στη Γαλλική Επανάσταση η κάμερα έκανε ζουμ στους πεινασμένους αβράκωτους, και για αυτό δεν έπιασε τους Αριστοκράτες και τους Επισκόπους Μασόνους και τον εβραίο τραπεζίτη Σρεμπέρ, που έκαναν την Επανάσταση. 
Το ίδιο και στη Ρωσία. 
Οι «προλετάριοι» τραπεζίτες, Aμπραμ Ζιβοτόφσκι Γιάκομπ Σιφ και οι Βάρμπουργκ έκαναν την «επανάσταση» των Μπολσεβίκων. 
Η ιστορία γράφεται από τους Χορηγούς, και ερμηνεύεται κατά το συμφέρον τους. Πάντα! ¨

Αρα ενδιαφέρον έχει να δούμε τον χορηγό του Καρδιολόγου που σπούδασε στην Ιταλία και τον οποίο ποτέ δεν τον βρίσκει η κάμερα. 

 Θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε ότι η μόνη μεταρρύθμιση των Συνταγματαρχών που δεν έχει ανατραπεί από την Δημοκρατία των Ολιγαρχικών οικογενειών είναι η κατάργηση της Μοναρχίας. 

 Το Γουρλό, Εφιαλτάκης, ο Φόρεστ Γκαμπ, σε ρόλο Κερένσκι αποδέχτηκε τη πρόταση Πάϊατ να βάλει με «κοπτάτσια» Πρόεδρο την Κοντή Κνίτισσα. 
Αυτή είναι ο Πάτος. Πιο κάτω δεν έχει. 
 Τα ύστερα της Γης. 
 Ο Εφιαλτάκης Γκραμπόφσκι συνεχίζει το έργο . του κατά δήλωση πατρός του. 
Ο Εφιάλτης , το 1985 είχε δηλώσει στο Λονδίνο ότι το δημοψήφισμα του 1974 ήταν «Unfair». Οπότε έφρασε η ώρα «να λάβουν τα όνειρα της Αυλής εκδίκηση». 
 «Ο Εφιαλτάκης διχάζει» είναι το μήνυμα του Καρδιολόογου. Ενώ ο Βασιλεύς Νικόλαος Ντε Γκρέτσια θα μας ενώνει, και θα χρίσει πρωθυπουργό τον δικό του Τρικούπη που μπορεί να λέγεται Πατούλης.

 Ο Εφιαλτάκης Γκραμπόφσκι εργάζεται έναντι αμοιβής για την ανατροπή του "Unfaire".  Με το ίδιο συμβόλαιο συνδέεται και ο Καρδιολόγος και το ϊδρυμα των Ντε Λατσίς.
Ο Χορηγός είναι από τη Νεα Υόρκη. 

Ο Συμπέθερος, Χρηματιστής. Και ονειρεύεται την θετή του κόρη σε Θρόνο. Και θα της τον αγοράσει. Γιατί οι χαζοί  και πεινασμένοι Αβράκωτοι τρέχουν στο κάλεσμα του καρδιολόγου που ακούει τις καρδιές τους..

Σπυρίδων  Αλ. Χατζάρας

YΓ. Κορώνα Υιός ο Φαίδων. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επομένως γιατί βρίζεις τους συνταγματαρχες αφού όλες τις άλλες μεταρρυθμίσεις τους εκτός από την Μοναρχια, η δημοκρατία των Ολιγαρχικων τις κατάργησαν; Και γιατί δεν δημοσιεύεις τα, σχόλια για τον Ιωαννιδη; Δημοκράτης είσαι εσύ;