28/7/21

ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ

Γράφει ο Ζώης Μπέχλης 
Στρατιωτικός γιατρός, και Πρόεδρος του Κινήματος 21

 Αν στο καθεστώς μας, που η εξουσία στηρίζεται στις ψήφους, ήσασταν το καθεστώς ήσασταν η κυβέρνηση, τι θα κάνατε για να μην χάσετε την εξουσία;;;; 


Πολύ απλό και ήδη συμβαίνει. 

 Όταν η εξουσία εκτρέπεται, πράγμα σύνηθες στην χώρα μας, περιμένει και αντίστοιχες αντιδράσεις απο τον λαό. Προκειμένου αυτές οι αντιδράσεις να μην είναι ακηδεμόνευτες, κάτι που την Ντόρα όπως έχει δηλώσει, την ανησυχεί, η εξουσία αναζητά τους προνομιακούς της αντιπάλους.
 Αυτούς δηλαδή που θα έχουν προνομιακή προβολή ως αντίπαλοι, διότι στην πραγματικότητα θα λειτουργούν αποτρεπτικά στην απόσπαση ψήφων συγκεκριμένα από τη ΝΔ. 

 Τέτοιοι προνομιακοί αντίπαλοι στο παρελθόν ήταν πχ η ΧΑ . Είχε την προβολή απο το σύστημα, που την τοποθετούσε σε ένα σημείο απο όπου δεν θα μπορούσε να αρδεύσει ψήφους απο τη ΝΔ αλλά ταυτόχρονα εμφανιζόταν και προβαλόταν ως ο μοναδικός αντίπαλος.

 Ήταν τόσο ιδανικός προνομιακός αντίπαλος ώστε επελέχθη και απο όλο το κομματικό σύστημα με αποτέλεσμα να έχουμε νεολογισμούς του στύλ : ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ....απο εδώ οι καλοί άνθρωποι, απο τους οποίους μην φύγετε, διότι που θα πάτε;;;; στην κακή εγκληματική οργάνωση;;;

 Διάδοχος και μάλιστα πετυχημένος που σταθεροποιεί την κυβερνησιμότητα του προδοτικού τόξου είναι ο αδίκως έγκλειστος Κασιδιάρης. 
 Έχοντας την κληρονομιά της ΧΑ προβάλεται ως το απόλυτο κακό απο το σύστημα με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο. 
 Στην συγκέντρωση ενάντια στα υποχρεωτικά εμβόλια, οι κομμουνιστές και νδούληδες δημοσιογραφίσκοι, με μεγάλη ευκολία διαμερισματοποίησαν τον απλό κόσμο στην ακροδεξιά απλα και μόνο δείχνοντας στην κάμερα τα φέιγ βολάν που πέταξαν οι 50 συγκεντρωθέντες υποστηρικτές του Κασιδιάρη. 

 Ταυτόχρονα τυχόν άλλοι ακηδεμόνευτοι αντίπαλοι της ΝΔ, μετατρέπονται σε προνομιακούς αντιπάλους όταν το σύστημα τους τοποθετεί με την ρητωρική διάφορων χρήσιμων ηλιθίων στο διαδίκτυο, στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο, τον οποίο βέβαια τον έχουν διαμερισματοποιήσει στο 3-6%. 

 Εδώ αρχίζει και το θέατρο με εκκλήσεις να ενωθεί ο πατριωτικός χώρος...όλοι ενωμένοι, αλλά μακρυά και χώρια απο το πατριωτικό 70% που έχει εγκλωβιστεί στα κόμματα της πλουτοκρατίας και είναι ο πραγματικός πατριωτικός χώρος. 

Ανάμεσα στους προνομιακούς αντιπάλους, κατά καιρούς εμφανίζονται αυθορμήτως διάφοροι τεχνοκράτες, σήμερα είναι ιατροί, επιδημιολόγοι, καθηγητές, μάλιστα οι περισσότεροι είναι και εμβολιασμένοι, που είναι προνομιακοί διότι φωνασκούν, κλείνοντας το μάτι στην εξουσία έως ότου αναλάβουν και μια έγκριτη θέση, οπότε όσοι τους ακολούθησαν, θα γυρίσουν στη ΝΔ. 

 Σε περιόδους μεγάλης κρίσης που κάποιοι οπαδοί της ΝΔ δεν συγκρατούνται, ξεπηδούν μέσα απο τη ΝΔ οι στημένοι όπως τους αποκαλώ, προνομιακοί αντίπαλοι. 

 Τέτοιος ήταν το κόμμα των ΑΝΕΛ. Ξεκίνησε κλέβοντας ένα πατριωτικό 10% απο τη ΝΔ που αν δεν υπήρχε αυτό, θα πήγαινε στην ΧΑ, οπότε δύσκολα θα γύριζε πίσω στερώντας απο το σύστημα την κυβερνησιμότητα , έφτασε στο σημείο να συνεργάζεται με τους προδότες ανθέλληνες μπολσεβίκους, μέχρι το ξεπούλημα της Μακεδονίας, έδωσε στους κομμουνιστές τους βουλευτές του, τους υποτιθέμενους πατριώτες όπως η γνωστή μοντέλα και στο τέλος διαλύθηκε επιστρέφοντας την κυβερνησιμότητα απο κει που την πήρε για να συνεχίσει ο Βαρβιτσιώτης τις διακοπές του εις το διηνεκές. 

 Σήμερα τον ρόλο αυτό τον παίζει ο γνωστός Τζήμερος που θέλει ένα 3% για να βοηθήσει τη ΝΔ δηλαδή το καθεστώς , στην κυβερνησιμότητα, ενώ έχουμε και τον καρδιολόγο που δεν έχει θέμα με τη ΝΔ, αλλά με τον Μητσοτάκη, βάζει και τον Χρυσοχοίδη στην εξίσωση, τον ενοχλεί και καλά, για να δείξει οτι είναι δυσαρεστημένος με πρόσωπα, όχι την σάπια ΝΔ, ενώ είναι και πολυπολιτισμικός κάνοντας εμφανίσεις με guest star τον συμπαθέστατο Ρομά βάρδο στο Σύνταγμα. 

Όλο αυτό ώστε να είναι ξεκάθαρο ότι μια μικρή διαφωνία υπάρχει με τους αθέατους εξουσιαστές ...μη χαλάσει και η σούπα αλλά μετά θα τα βρούμε. 

Πως τους καταλαβαίνουμε αυτούς τους προνομιακούς αντιπάλους;;;μα φυσικά επειδή τους προβάλει το σύστημα. 

 Δεν υπάρχει κανάλι στο οποίο ο αντιστασιακός, ο επαναστάτης καρδιολόγος των ΒΠ να μην παίζει, δεν υπάρχει ιστολόγιο δήθεν έγκριτο που να μην φιλοξενεί άρθρο του παρά το γεγονός ότι μάλλον δεν έχει και σχέση με το κομμάτι αυτό της ιατρικής. Το ίδιο και με τους λοιπούς, με άλλοτε αρνητική η θετική δημοσιότητα. 

Με λίγα λόγια η ΝΔ ή γενικά το πολιτικό σάπιο σύστημα, επιλέγει τους αντιπάλους απο τους οποίους δεν κινδυνεύει να χάσει την κυβερνησιμότητά του, είτε τους δημιουργεί ώστε να είναι ακίνδυνοι. 

Αντιθέτως οι αληθινοί αντίπαλοι του συστήματος και σε αυτούς ανήκει και ο γράφων, είτε αποσιωπούνται, είτε αγνοούνται με ελάχιστες εξαιρέσεις είτε αν παραφανούν, γίνεται προσπάθεια να ταυτιστούν με κάποιον προνομιακό αντίπαλο ώστε να έχουν την τύχη του...δηλαδή την ακίνδυνη οροφή του 3%. 

 Αυτό είναι το πολιτικό πεδίο της μάχης που επι χρόνια φλέγεται στην χώρα, με θύματα τους Έλληνες, οι οποίοι κάθε φορά που αγωνίζονται χωρίς φρόνηση, ανοίγουν μια τρύπα στο νερό με μόνο αποτέλεσμα την εξασφάλιση πολιτικής καρριέρας σε αυτούς που όλοι γνωρίζετε. 

 Το κόμμα 2021 και το Κίνημα 21, αυτό ακριβώς σκοπεύουν να το ανατρέψει. 

 Ο στόχος μας δεν είναι να αλλάξουμε καρριέρα και να κάνουμε τους επαγγελματίες βουλευτές, αλλά να γκρεμίσουμε στα 200 χρόνια απο την επανάσταση, την σάπια οικογενειοκρατία και πλουτοκρατία που με μάνα τη ΝΔ ,έφτασε στο σημείο να εξοντώνει πλέον και ως σώμα το ελληνικό έθνος

 Αυτό θα γίνει διότι δεν μας ενδιαφέρει τόσο η συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες ως κόμμα, αλλά η διείσδυση σε κάθε τομέα της ελληνικής κοινωνίας ως ΚΙΝΗΜΑ. 

 Αντισταθείτε, σκεφτείτε, ξεχωρίστε τους αφελείς , τους πονηρούς και τους ιδιοτελείς και ελάτε να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. 

 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν δημοσιεύεις το σχόλιο για τον Αντετοκουμπο;

spiridonas_xenit είπε...

;
Δηλαδή

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...