25/7/21

Περί της Οικογενειοκρατίας και της Χαλδαιοκρατίας και της καταγωγής του Εφιαλτάκη από τα Εβραϊκά της Μονεμβασίας

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μάγκες οι Αυστραλοί, είχαν πλακάτ που έλεγαν ότι είναι απάτη ο Κόβιντ, οι Γραικοί ραγιάδες δεν τολμάνε να αντιταχθούν στην αίρεση του Φάουτσι, πιστεύουν στον ιό, πιστεύουν στα εμβόλια, αλλά διαφωνούν στην υποχρεωτικότητα των συγκεκριμένων εμβολίων, δηλαδή κάνουν διαπραγματεύσεις με τον σατανά αντί να τους στείλουν όλους στο διάολο, μια φορά ραγιάς, πάντα ραγιάς.....

Ανώνυμος είπε...

Η κοντή γιόρτασε την δημιοκρατία χωρίς την σημαία
Έχει φωτό το pronews

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί μας κυβερνούν μετά τη δολοφονία Καποδίστρια! Οι αθεατοι περιούσιοι και τα φανερά τσιράκια της φυλής τους και της στοάς!

Έλλην Ανώνυμος

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Διαφωνω ως προς το τελος των λογων σου κ. Χατζαρα.

Ακομα κι ο Ιουδαιος με το μικρο μαγαζακι στην γωνια (δεν υπαρχουν αυτα την σημερον φυσικα) ειναι "ανωτερος" εσου και των υπολοιπων ημων γκογιμ.

Διοτι αν πας εσυ στην τραπεζα ως "Χατζαρας" να ζητησεις ενα δανειακι για την επιχειρηση σου που δεν παει καλα, εχεις μια πιθανοτητα 90%-99% να σου δειξουν την πορτα ειρωνευομενοι οπως την δρασκελιζεις, οτι η τραπεζα τους δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα.
Αν παει στην ΙΔΙΑ τραπεζα ομως ο κ. "Μωϋσης Σαρφατη" μεσαιομαγαζατορας καπου στην Ερμου οχι μονο θα του δωσουν το δανειο αβλεπι, αλλα θα του κανουν και ΑΤΟΚΕΣ ευκολιες ακομα κι αν χρωσταει προηγουμενως κι αλλα λεφτα στην ιδια τραπεζα.

Βλεπεις αυτο γινεται γιατι εισαστε παιδια διαφορετικου Θεου.
Το βλεπουμε σημερα και στα μπολια.
Βλεπεις ο "Κωστα" ο σαλονικιος ειναι παιδι αλλου θεου και αγοραζουμε το μπολι του για να κονομησει. Ας ειναι θανατηφορο.
Ενω ο Ρωσσος επιστημονας που βρηκε το αλλο μπολι που δεν ειναι θανατηφορο ειναι παιδι ενος αλλου Θεου που ....αλλα παιδια σαν τον "Κωστα" τον σαλονικιο Τον Σταυρωσαν νομιζοντας οι καργιοληδες οι Ιουδαιοι οτι θα μεινει ΜΟΝΟ ο δικος τους θεος να κανει και να λεει οτι θελει στους γκογιμ.