30/7/21

Δεν είμαστε «Αντιεμβολιαστές». Είμαστε αρνητές της Παγκόσμιας Δικτατορίας .Είμαστε αρνητές της Χούντας Εφιαλτάκη/Γκραμπόφσκι. Είμαστε αρνητές της εγκληματικής Συμμορίας των Εμβολιαστών και του Καρτέλ του Θανάτου. Οι «ανεμβολίαστοι» δεν απειλούν κανένα.

Δεν αποδεχόμαστε τους φασιστικούς, πλαστούς και ψευδείς χαρακτηρισμούς «αρνητές» και «αντιεμβολιαστές» που μας αποδίδει η εγκληματική Συμμορία των Εμβολιαστών- Δολοφόνων. 
Όποιος λέει ότι είναι Αντιεμβολιαστής και Αρνητής είναι δικός τους. Λαγός. Πιόνι. Ρουφιάνος. 
Δεν είμαστε ούτε Αρνητές ούτε Αντιεμβολιαστές, οι ανεμβολίαστοι. Είμαστε Πολίτες με δικαιώματα και ατομικές ελευθερίες. 
Έχουμε δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή και γιατρού και φαρμάκου. Έχουμε δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή εμβολίου. 

Γιατί πρέπει να πειθαρχήσουμε στην Χούντα ΝΔ-Εφιαλτάκη και να καταναλώσουμε το προϊόν του κ.Μπουρλά; 

 Θέλουμε και απαιτούμε από το ΚΡΑΤΟΣ ως φορολογούμενοι  να προστατεύει τη ζωή και την υγεία μας όπως υποχρεούται,  και να μας δώσει την δυνατότητα να εμβολιαστούμε με ένα ΑΣΦΑΛΕΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, το οποίο θα επιλέξουμε ελεύθερα και από το οποίο δεν θα εισπράξουν ΜΙΖΑ ούτε ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ και οι κομπιναδόροι μεγαλογιατροί του.

Ο Εφιαλτάκης και η Εγκληματική Συμμορία των ΝΔ, ευθύνονται για τους ανεμβολίαστους, επειδή δεν επιτρέπουν την ελεύθερη επιλογή εμβολίου και επιμένουν να εμβολιαστούμε ΟΛΟΙ με το επικίνδυνο και αναποτελεσματικό σκεύασμα του ΜΠΟΥΡΛΑ από το οποίο εκείνοι αποκομίζουν κέρδος. 

Θέλουμε επίσης να γίνει σεβαστή η ισότητα ΟΛΩΝ και να αναγνωρίζεται σε κάθε εργαζόμενο το δικαίωμα της άρνησης εμβολιασμού λόγω θρησευτικού αυτοπροσδιορισμού, όπως γίνεται για τους Ιεχωβάδες και του ορθόδοξους Εβραίους αλλά δεν γίνεται για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς Έλληνες. 

 Το Υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου έριξε στον επικοινωνιακό Πόλεμο το ακόλουθο μήνυμα «Έκανα τεστ κ βγήκε θετικό! Είμαι εμβολιασμένη με μια δόση! Κόλλησα από κπ που είναι αρνητής ήξερε πως νοσεί κ κυκλοφορεί κανονικά! Είμαι μόνη μου κ φοβάμαι». «Ειμαι μόνη μου και Φοβάμαι». Νιάου- Νιαου στα Κεραμίδια!. Μασάει η Κατσίκα Ταραμά;Το αντέγραψαν από το AIDS. Ασυνείδητος που έκανε σεξ για να το διαδώσει και σε άλλους. Κύριε εισαγγελέα σταματήστε τους. Επιτέλους!!!!! Κύριε Εισαγγελέα. Να ταυτοποιηθεί ο κάτοχος αυτής της «ταυτότητας» και να του ασκηθεί δίωξη για παραπλάνηση της Κοινής Γνώμης, για ρατσισμό και τρομοκρατία. Εργάζεται στο υπόγειο του Μέγαρου Μαξίμου. 

Σπυρίδων Αλεξάνδρου Χατζάρας

 ΥΓ, Πεθαίνουν και οι εμβολιασμένοι με ΠΦΑΪΖΕΡ στην Ρουμανία. Εκεί οι ΖΗΚΟΙ πρόσθεσαν νεκρούς και κρούσματα τους διαίρεσαν με τα εμβόλια και βρήκαν ότι το 86% αυτών που αρρώστησαν και πέθαναν την περασμένη εβδομάδα ήταν ανεμβολίαστοι. Επειδή όμως δεν υπάρχει «δεν ξέρω /δεν απαντώ» στην στατιστική το θανάτου οι Ρουμάνοι ΖΗΚΟΙ μας αποκάλυψαν ότι την περασμένοι εβδομάδα το 14% αυτών που πέθαναν στην Ρουμανία ήταν εμβολιασμένοι με τα καλά νατοϊκά εμβόλια.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RUKE MASKA RUKE MASKA

Ανώνυμος είπε...

αν και έχεις δίκιο στην πολιτική διαχείριση, ωστόσο είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποδομηθεί η θεωρία του Παστέρ, τα εμβόλια που από το 1960 έχουν διαλύσει τους δυτικούς πληθυσμούς με αυτοάνοσα και καρκίνους και γενικά όλη η σύγχρονη δυτική ιατρο-φαρμακευτική φιλοσοφία που είναι όχημα για την ΝΤΠ