24/7/21

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΈΣ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΘΑΝΕ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ!!!!!!!

 

Οι πάντοτε ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι από τα 2.251.618 των συμπολιτών μας, που εκχώρησαν την Λαϊκή Κυριαρχία στον ΦΑΣΙΣΤΑ και ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΗ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ πρέπει να διορθώσουν το λάθος τους. 
 ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ . 
 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ στους ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΈΣ. 
«Στο διάολο η Αγία οικογένεια, η ΧΟΥΝΤΑ να πεθάνει να ζήσουμε εμείς» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΠΦΑΪΖΕΡ ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΛΛΑΓΗ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Σήμερα γιορτάζουν: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΕΦΙΑΛΤΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ . Ο Αττίλας Β’, Ο Αττίλας Γ’ , το Μνημόνιο Α’ , το Μνημόνιο Β’ , και το Μνημόνιο Γ’. ΜΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΑΛΛΑ, ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. 

 Σήμερα γιορτάζουν:  Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ, η ΠΡΟΔΟΤΟΚΡΑΤΙΑ, η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΊΑ η ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ η ΜΑΣΟΝΟΚΡΑΤΙΑ και η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΙΑ. Το μεταπολιτευτικό Προδοτικό τόξο. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. 

H XOYNTA ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ  την 24η ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΥΦΟΥ ΕΦΙΑΛΤΑΡΑ. Δηλαδή 2+2=5

 Η GAYFRENDLY χούντα του Φασίστα  Εφιαλτακη, η Μαρέγκα η Κατίνα Σαλαμακι, οι Λοατκι μαζί με τους πακιστανους   γιορτάζουν την επιστροφή στην Αθήνα του GAYFRENDLY ΚΟΥΦΟΥ ΕΦΙΑΛΤΑΡΑ  και ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ  ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΗ, και φωνάζουν από τα βάθυ της ψηχής τους το Κλεπτοκρατικό Σύνθημα « στο διάολο η Πατρίς η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς»


   ΣΠΥΡΊΔΩΝ ΧΑΤΖΆΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: