28/7/21

Ο Άδωνις «Τραυματίστηκε» στους Κήπους των Ανακτόρων.

 

Διάλογος από τα Πολεμικά Παναθήναια του 1913. (Σκηνή μετά από μάχη).

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ: Κυρ Επιλοχία, το αίμα πως μυρίζει;

ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ: Σαν αίμα ωρέ!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ: Κι άμα μυρίζει σα σκατό;

ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ: Θα πει ότι είσαι τραυματίας!

Στο Πάρτι ΟΥΖΕ ,στους Κήπους της Κοντής Κνίτισας, της  υπηρέτριας του Πάϊατ,  τους κόλλησαν ΟΛΟΥΣ  με μετάλλαξη «δέλτα», οι εμβολιασμένοι ΛΟΑΤΚΙ. 

Αλλά., μπορεί να τους κόλλησαν και με ΕΪΤΖ , γιατί το πρωτόκολλο των εμβολιαστών δεν προέβλεπε υποχρεωτικό αρνητικό τεστ για AIDS. Και κανείς από τους καλεσμένος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από όλα τα σκουλήκια το πιο σιχαμένο! Αυτός και οι φανατικοί υποστηρικτές και ψηφοφόροι του!

Έλλην Ανώνυμος

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Ρε για τηρα (που λεγε κι η γιαγιουλα μου η μακαριτισα) που υπαρχουν και "Ταγματα Αριστειας".
Κι εγω που νομιζα οτι υπαρχουν ΑΚΟΜΑ μονο τα Ταγματα Εφοδου της Χρυσης Αυγης που λεγε και η Ιουντηθ με το κορακισο μαλλι απ την Ηρωδου Αττικου στην CIA Μεθωνη.
Υπαρχει λεει μια κοντρα μεταξυ της κατσαριδας στην προεδρεια και του φαλακρου με το κιπα, γιατι λεει ο φαλακρος δεν επετρεψε στην κατσαριδα να καλεσει την ημερα της "εορτης της δημοκρατιας" στο προεδρικο μπουρδελο και να παρασημοφορησει εναν αλληλεγγυο ονοματι Ιασωνα Αποστολοπουλο ο οποιος φερνει νυχθημερον στην Ελλαδα μεσω Αιγαιου, αραπαδες ...πιθανους αυριανους Ανετοκουμπους.
Χωρια που ο "αριστος" Αποστολοπουλος ειναι και τακιμι του γνωστου μελισσοκομου και ακτιβιστη στις δολοφονιες Κουφοντινα.

Και καθομαι 'γω οξω απ το τσαντηρι μου ως γιουφτος κανονικωτατος και περιμενω την πσοσκληση απ την κατασαρις ακομα, ενω βλεπω εναν γενικο ρατσισμο εναντιον ημων των Γιουφτων που δευτερος δεν υπαρχει.
Ρε αλληλεγγυοι φερτε κανα Γιουφτο απο ανατολας να γινουμε πολλοι εδω στα 6μιλια.
https://www.pentapostagma.gr/politiki/7025537_adeiase-tin-katerina-sakellaropoyloy-ypoyrgeio-exoterikon-gia-tin-brabeysi-toy

Θράξ είπε...

Λ.ο.α.τ.κι; Το κι.λ.ο.τ.α. δεν αποδίδει καλύτερα την ουσία του ζητήματος;

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...