26/7/21

Το ζήτημα είναι η Ισότητα της Γαλλικής Επανάστασης. Οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν είναι ίσοι ούτε με τους Ιεχωβάδες ούτε καν με τους λαθρομουτζαχεντίν

 

 Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε Έλληνα, έχεις αναρωτηθεί ,γιατί σε βρίζουν  ως  «Θρησκόληπτο», και σε κατηγορούν ότι ζεις στον μεσαίωνα,  ενώ για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, που αρνούνται κάθε εμβολιασμό και κάθε μετάγγιση, για θρησκευτικούς λόγους, δεν έχουν καμιά κακιά κουβέντα!

Οι προνομιούχοι περιούσιοι Λαθρομουτζαχεντίν, που δεν χρειάζονται  πράσινο πιστοποιητικό για να μπουν στα μαγαζιά λιανικής θα μπαίνουν για λογαριασμό των ανεμβολίαστων, θα τους κάνουν τα ψώνια τους και θα βγάζουν μεροκάματο.

 

ΥΓ. Να που θα μας φανούν και χρήσιμοι οι Λάθρο

2 σχόλια:

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Οι εβραιοι εδωσαν επαθλον στον Φαουτσι ενα εκατομυριο δολλαρια για την αφωσιωση του στην ....επιστημη.

Fauci wins $1 million Israeli prize for 'defending science'

https://www.jpost.com/health-science/israel-gives-dr-fauci-dan-david-prize-1m-for-defending-science-659060

Αμ τι σας νομισε ηλιθιοι γκογιμ; Θα αφηναμε τον ανθρωπο μας ακαλυπτο; Αντε τραβατε τωρα στην Μυκονο να χορεψετε και να μπεκρουλιασετε στα κορνοπαρτια μας για να κονομαμε μεις οι περιουσιοι και σεις να ξερνατε τα δηλητηρια που σας ποτιζουμε απο βραδις.

Ανώνυμος είπε...

εεε καλα και η ισοτητα της γαλλικιας επαναστασης εντε λα μαγκεν ντεμασσωνικ ηταν ειναι και θα ειναι βρες τιποτα καλυτερο ρε Σπυρο