24/7/21

Πέθαναν ξαφνικά από καρδιά, τρείς εμβολιασμένοι γιατροί . Ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σεβλιάδης στη Θεσσαλονίκη στις 23 Ιουλίου. Ο παθολόγος Δημήτρης Πέϊος από την Κρήτη στις 16 Ιουλίου και ο παθολόγος Διονύσης Κρέμης από το Ηράκλειο στις 12 Ιουλίου.

 

Η  Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ανακοίνωσε ότι προκαλεί προβληματισμό η ξαφνική απώλεια τριών γιατρών μέσα σε 10 μέρες και εξήγησε ότι ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος είναι η αιφνίδια και απρόβλεπτη διακοπή της καρδιακής και ταυτόχρονα της αναπνευστικής λειτουργίας.

 Στα ερωτήματα για τον αιφνίδιο θάνατο των εμβολιασμένων γιατρών η προφανής απάντηση είναι το κακό μάτι και το γεγονός ότι σαν επιστήμονες δεν πίστευαν δυστυχώς στο μάτι και δεν φορούσαν φυλακτό . 

Έκαναν εμβόλιο αλλά δεν είχαν αντισώματα για το μάτιασμα.

 Τους έφαγε το μάτι των ανεμβολίαστων που τους ζήλευσαν γιατί εκείνοι ήσαν ασφαλείας και ειχαν πράσινο πιστοποιητικό και έμπαιναν  και στο γήπεδο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγώ θα έπρεπε να στεναχωριέμαι όταν πεθαίνουν εμβολιάκηδες πλην ατόμων αγαπημένα σε εμένα που έπεσαν στην λούμπα ;;;; αν και ακόμα και με αυτούς μου δημιουργείται αποστροφή αμέσως όταν μαθαίνω ότι πιστέυουν στον κοροϊδοϊό, είναι μια σκληρή κόκκινη γραμμή αυτό το ζήτημα....

Kaoukis είπε...

https://www.facebook.com/00Haos/posts/4462149773795116

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να πιάσουν δουλεία όλες οι ξεματιάστρες σαν την κυρά Γιωργία Βασιλειάδου την μακαρίτισσα, Θεός σχωρέστην.