25/7/21

Οι Τελετές των σατανιστών, οι θυσίες των παιδιών και ο Πάπας Ιννοκέντιος Η΄ .Ο Μπαφομέτ και ο Μολέχ είναι ο ίδιος δαίμονας

Στις 25 Ιουλίου 1492, πέθανε στην Ρώμη, 
ο «Εωσφόρος» Ιννοκέντιος Η΄. 

 Σύμφωνα με τον χρονικογράφο Στέφανο Ινφεσούρα, (Diario della Città di Roma),   ο μελλοθάνατος Γενουάτης Πάπας, που γεννήθηκε ως Τζοβάννι-Μπατίστα Κύμπο, «μετέλαβε τελετουργικά», παρουσία ενός Εβραίου «τελετάρχη», που αναφέρεται ως «ιατρός» , του αίματος τριών δεκάχρονων αγοριών που σπαρταρούσαν
 Στα παιδιά είχαν υποσχεθεί από ένα δουκάτο σύμφωνα με τον Ινφεσούρα. 

 Αυτή την σατανιστική τελετή, την  ανθρωποθυσία στον Μωλέχ ή Μαλχάμ ή Μελχώμ, ή Μελέχ, οι Σατανιστές του Βατικανού προσπαθούν να την διαψεύσουν, και υποστηρίζουν ότι τάχα, αποτελεί «περιγραφή της πρώτης απόπειρας μεταγγίσεως αίματος». 

 Ο Σατανιστής Ιννοκέντιος Η΄, «μετέλαβε», όπως μεταλαμβάνουν του σώματος και του Αίματος του Κυρίου, οι χριστιανοί πριν τον θάνατο τους. 

 Και ο «Μελέχ» που θέλει αίμα είναι ο ίδιος δαίμονας, με τον «Μπαφομέτ» των Ναϊτών. 

 50 χρόνια πριν την τελετή αίματος του Πάπα Ιννοκέντιου, καταδικάστηκε σε θάνατο την 26η Οκτωβρίου του 1440 ο Ζιλ ντε Ρε που ομολόγησε ότι είχε δολοφονήσει περισσότερα από 140 παιδιά και ότι ασκούσε μαύρη μαγεία. 

 Οι πρώτες δολοφονίες του Ρε έγιναν μεταξύ το 1431 .

Με την βοήθεια των υπηρετών απήγαγε και σκότωσε άγνωστο αριθμό παιδιών, ηλικίας μεταξύ 6 και 14 ετών τα οποία χρησιμοποιούσε σε σανανιστικές τελετές. Τα παιδιά τα μετέφεραν σε ένα απομονωμένο μέρος όπου ο Ρε τα κρεμούσε με αλυσίδες και στην συνέχεια τα βασάνιζε και τα βίαζε. Μόλις τελείωνε μαζί τους, συνήθως ακρωτηρίαζε ή αποκεφάλιζε τα θύματα του. 

 Στις 17 Ιουνίου του 1992, η Γαλλικη Στοά απεφάνθη ότι ο Ζιλ ντε Ρε ήταν ένας καλός άνθρωπος και τον απάλλαξε από κάθε κατηγορία. 

 Στις 22 Φεβρουαρίου 1680, έκαψαν δημόσια στην Πλας ντε Γκρεβ στο Παρίσι, την Κατριν Ντασαγιέ, τη λεγόμενη «Λα Βουαζέν», σαν μάγισσα . Η «Λα Βουαζέν», η «Γειτόνισσα» προμήθευε με μωρά που τα αγόραζε από τις ζητιάνες και πόρνες, μανάδες τους, τις σατανιστικές τελετές των ευγενών «Καμπαλιστων» στις οποίες ιερουργούσε ο φυσικός και φυσιολόγος και συνιδρυτής της Γαλλικής Ακαδημίας Επιστημών , Εντμέ Μαριότ , που ήταν και «ρωμαιοκαθολικός ιερέας»

 Ένα χρόνο μετά το κάψιμο της «Λα Βουαζέν», ο Εντμέ Μαριότ παραιτήθηκε από την ακαδημία και πέθανε το 1684. 

 Η «Λα Βουαζέν», ομολόγησε στην δίκη της πως έδωσε περισσότερα από 2500 βρέφη για να ξεκάνουν σε σατανιστικές τελετές, για την Ασταρώθ τη θεά σύζυγο του Μολέχ, στις οποίες «χοροστατούσε» ο Εντμέ Μαριότ στην οικεία της Φραγκίσκης του Ροσεκουάρτ, γνωστής και ως Μαρκησία του Μοντεσπάν

 Μεταξύ των πελατών της ήταν η κοντέσα de Soissons, η δούκισσα de Bouillon, η κόμισα de Gramont , ο Φρανσουά-Ενρί ντε Μονμαρσί , ο δουξ του Λουξεμβούργου, η Πριγκίπισσα Marie Louise Charlotte de Tingry, η μαρκησία Benigne d'Alluye, η κόμισσα Claude Marie du Roure, η κόμισσα Jacqueline de Polignac , η δούκισσα Antoinette de Vivonne, και οι Μαρκήσιοι Louis de Cessac,Antoine de Feuquieres και Marechal de la Ferthe. Αυτά τα ονόματα ακούστηκαν στη δίκη. 

Η ανάκριση όμως συνεχίστηκε. Η κόρη της «Λα Βουαζέν», κατέθεσε ότι στις τελετές της μαρκησίας «κρατούσαν ο βρέφος επάνω από τον βωμό, ύστερα, με ένα γρήγορο κόψιμο της λεπίδας, οι ζεστές σταγόνες αίματος έπεφταν μέσα στο δισκοπότηρο…..Το δισκοπότηρο, αφού γέμιζε με το αίμα του βρέφους, το σήκωναν προς τον ουρανό, ψάλλοντας», «Χαίρε, Ασταρώθ , σε καλώ, να δεχθείς την θυσία αυτού του παιδιού, με αντάλλαγμα αυτά που θα ζητήσω από σένα..» 

 Ο Πάπας Ιννοκέντιος και η πληροφορία του Στέφανο Ινφεσούρα, η «Λα Βουαζέν» και ο «Ζιλ Ντε Ρε» μας συνδέουν με τους «προστάτες» των ασυνόδευτων των προσφυγόπουλων, με τους Γιατρούς δίχως σύνορα που είχαν αρπάξει τα παιδιά από το Τσάντ, με τα ορφανά της Αϊτής και το ίδρυμα Κλίντον, και με την νομοθεσία της Νέας Υόρκης που επιτρέπει την άμβλωση ακόμα και κατά τον τοκετό, το «πιτσαγκέιτ», το «παιδογκέιτ», τον νησί του Επστάιν, και την «Λολίτα αιρλάιν». 

 To 1983, o Πρόεδρος Ρήγκαν καθιέρωσε την 25η Μαΐου ως εθνική ημέρα για εξαφανισμένα παιδιά. 
Στις Ηνωμένες Πολιτείες,460.000 παιδιά χάνονται κάθε χρόνο. Στην Αυστραλία, εξαφανίζονται 20.000 παιδιά , στον Καναδά, 45,000 στη Γερμανία, και την Ινδία 100.000 στη Ρωσία, 45.000 στην Ισπανία, 20.000 Ηνωμένο Βασίλειο, 110.000. Και πρόσφατα οι πιστοί του «Ναού του Σατανά» στο Αρκάνσας, του Κλίντον τοποθέτησαν ένα μπρούτζινο άγαλμα του «Μπαφομέτ» η Μελέχ, έξω από το Καπιτώλιο του Αρκάνσας, στο Λιτλ Ροκ. 

ΥΓ1. Οι τελετές της Μαρκησίας του Μοντεσπάν, τώρα, γίνονται παντού και μετέχη και κάθε Καραγκιόζης. Χρειάζονται πιά πολύ αίμα. Όχι μόνο κουβάδες που ζητούσε ο Ζιβόβιεφ.
Αυτός είναι ο σύγχρονος κόσμος των σατανιστών.

ΥΓ2. Λάτρεις  των νυστικλων Θεών είναι οι σατανιστές της Βδελυράς Συνόδου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ας πανε στο διαολο τοτε

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...