24/7/21

Ρουφιανοκρατία , σήμερα στην Αθήνα. Ρουφ-άνοι στην Ηρώδου του Αττικού.ΡΟΥΦ-ΑΝΟΙ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΡΟΥΦ-ΑΝΟΙ στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ και ο Καρδιολόγος των Ντε Λατσίς στην Ομόνοια. Σήμερα δεν υπήρχαν «Αναρχικοί» στο Κέντρο και οι Gayfrendly ΕΛΑΣίτες , γιόρταζαν τη Χούντα μαζί με τα ΛΟΑΤΚΙ αδέρφια τους.

Οι 7000-8000  περίπου, που μαζεύτηκαν σήμερα  στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα , την Ομόνοια, και τα Προπύλαια ,και διαμαρτυρήθηκαν,  ΔΕΝ αποτελούν κίνδυνο για την Ολιγαρχία και την Οικογενειοκρατία. 


Στην Ομόνοια ,μαζεύτηκε το πελατολόγιο του  Καρδιολόγου των Ντε Λατσίς. 

Αντί  για τα λάβαρα του  εφοπλιστικού ιδρύματος, κρατούσαν τις ελληνικές σημαίες για να βγουν φωτογραφία ως Λατσο-Πατριώτες.

Ήταν 3000-4000 . Όσοι από αυτούς νόμιζαν ότι συμμετείχαν σε εκδήλωση κατά της Χούντας Εφιαλτάκη πιάστηκαν απλά κορόϊδα. 

Στο Σύνταγμα. μαζευτήκαν οι «διεθνιστές» αντιεμβολιαστές .      Οι ΑΝΤΙ-ΦΑ , ΓΕΝΟΒΑ, ΣΟΡΟΣ. 

Τα αριστερά παιδιά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Οι Ρουφιάνοι του Συστήματος. Ηταν, η Παγκόσμια Ημέρα διαμαρτυρίας κατά των εμβολιασμών. Σε αυτούς θα κόψει και πόνους ο Μπουρλά. 

Όσοι από αυτούς που πήγαν στο Σύνταγμα νόμιζαν ότι συμμετείχαν σε εκδήλωση κατά της Χούντας Εφιαλτάκη .πιάστηκαν πολύ μα πάρα πολύ κορόϊδα.  

Στα Προπύλαια ήσαν οι εμβολιασμένοι εργατοπατέρες. Κομμουνιστές πασόκοι κλπ,  της ΔΟΕ που έκαναν διαμαρτυρία «χρονιάρα μέρα» για να λένε στα χαζά μέλη τους ,που δεν θέλουν  να εμβολιαστούν ότι κάτι έκαναν για να τους στηρίξουν.

ΥΓ. Όποιος προβάλει τις τρεις σημερνές συγκεντρώσεις, ως δήθεν αντίδραση στη Χούντα, αν δεν είναι επαγγελματίας  Ρουφιάνος είναι πολύ μακριά νυχτωμένος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

El Dr. Conrado Estol aclara qué vacunas son mejores para afrontar la variante Delta

Momento emitido el sábado 24 de julio de 2021 en La noche de Mirtha.


https://www.youtube.com/watch?v=U0953BsvRX4

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...