25/7/21

Ρεπορτάζ

 

Ο Γιάννης Δαμαλάς που δολοφονήθηκε με το δηλητήριο του Σαλονικιού βρέθηκε μετά θάνατο θετικός στον ΚΟΒΙΝΤ  οπο΄τα ειπαν ότι τον σκότωσε ο φονιάς ιός και ότι άργησε να κάνει το εμβόλιο. Το ίδιο είπαν και στον Μακαρίτη Κατσανέβα.

Κάποιος πρέπει να βοηθήσει τους γονείς του δολοφονημένου Γιάννη Δαμαλά να καταθέσουν μήνυση για συνωμοσία για συγκάλυψη εγκλήματος , για πλαστογραφία και για ψευδή βεβαίωση σε όλους αυτούς που έκαναν τεστ PCR στον νεκρό, και βεβαίωσαν  ψευδώς εκ των υστέρων ότι ο δολοφονημένος ήταν «ασυμπτωματικός».

Στους Παξούς ο πρώην δήμαρχος που φώναζε για τον θάνατο της κόρης του έπαψε να φωνάζει. Προφανώς για το καλό των ζωντανών

Στην υπερεμβολιασμένη Ιθάκη τις τελευταίες ανάμεσα στους εμβολιασμένους καταγράφηκαν 2 εγκεφαλικά και δύο καρδιακά επεισόδια, το ένα έμφραγμα. Το ένα εγκεφαλικό αναχώρησε με θαλάσσιο ταξί από Ιθάκη

Χθες διαγνώστηκαν 5 νεα κρούσματα, εκ των οποίων οι 3 πλήρως εμβολιασμένοι. 

Από τους δυο ανεμβολίαστους το ένα «κρούσμα» είναι ασυμπτωματικό και το άλλο κρύωσε και τον έκλεισαν με δεκατα στο σπίτι του. 
Οι εμβολιασμένοι με συμπτώματα αναχώρησαν από την Ιθάκη. 

Στην εμβολιασμένη Σκωτία, στις 23 Ιουλίου νοσηλεύονταν με ΚΟΒΙΝΤ στα νοσοκομεία 478 ασθενείς από τους οποίους οι 60 σε ΜΕΘ. 11 ασθενείς πέθαναν. Στις 23 Ιουλίου 2020 που ο πληθυσμός δεν ειχε ανοσοποιηθεί υπήρχαν 287 ασθενείς στα Νοσοκομεία μόνο 2 σε ΜΕΘ και κανείς θάνατος. 

 Η συμβολή των εμβολίων στην Δημόσια Υγεία στη Σκωτία είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Πώς κοινοποιώ;;;

Ανώνυμος είπε...

ο Βαθιώτης που σε παρακολουθεί είπε κάτι πολύ σωστό προχθές που αφορά την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕ...", ότι ο μέσος άνθρωπος έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα να αντιταχθεί στην κοσμοθέασή του ακόμα και όταν πάθει κάτι από αυτήν, είναι το ίδιο επιχείρημα που έχουν οι άθεοι ότι αν υπάρχει Θεός γιατί πεθαίνουν παιδάκια το οποίο δεν έπεισε κανέναν ποτέ να γίνει άθεος, αντίστοιχα σε μια Πλατωνική πολιτεία θες ο κόσμος να υπακούει, τις "ελεύθερες σκέψεις" τις επιτρέπεις μόνο σε υψηλά κλιμάκια για να μην διαβρώνεται η κοινωνία, οι μασόνοι ήξεραν τι έκαναν, άφησαν τις μάζες ελεύθερες αλλά γνωρίζοντας (μέσω των πρωτοκόλλων) την ανθρώπινη φύση μπορούσαν να δράσουν παρασκηνιακά δίνοντας την εντύπωση στον όχλο ότι δρα "ελεύθερα" με "βούληση και αυτεξούσιο", οπότε ειδικά στην δημοκρατία μην περιμένεις να αλλάξεις κάτι από τους δολοφονημένους των εμβολίων, τα εμβόλια είναι ιερή αγελάς, πάντα θα υπάρχει κάποια εξήγηση....

Ανώνυμος είπε...

παραπονιεσαι οτι εγινα αρνητης κι ας φταις εσυ που εχω κλασει τον Σωτηρη
ομως αν θελεις εγω θα κανω το εμβολιο γιατι ποτε μου δεν σου χαλασα χατηρι
εγω θα κανω το εμβολιο για σενα Τσορδα μου καλε για σενα μονο αφου σπο τα χερια σου τα δυο
μπορω αχορταγα να πιω δεκαδες τονους απο το εμβολιο που μολις πινω ξανανιωνω
εγω θα κανω το εμβολιο αφου το θελησες εσυ λογω τιμης ποτε μου πια δεν το αρνιεμαι
εγω θα κανω το εμβολιο αλλα βοηθαμε και εσυυυυ μεσα στο ταφο καθε πονο μου να σβηνωωωωω

Ανώνυμος είπε...

Ολα καλα μεχρι που πιανεις στο στομα σου την θρησκεια. Η κοσμοθεωρια του πιστου χριστιανουλη δεν αλλαζει οτι κ να του λενε για τον Γιαχβε του. Στα υπολοιπα μαζι σου.