31/7/21

Γιατί κρύβουν την ιουδαϊκή καταγωγή της Τατιάνας Ντεγκρέτσια που θέλουν αυτή και ο Πατριός της να φορέσει το ελληνικό Στέμμα;;;;;

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ, ή Ντεγκρέτσια υιός του Κων/νου ή Κοκού Γλύξμπουργκ/Ντεγκρέτσια, έχει νυμφευθεί την Τατιάνα Μπλάτνικ,
Πριν παντρευτούν στο βιογραφικό της ανεγράφοντο  και οι ιουδαϊκές ρίζες της , προφανώς χαζαροχαλδαιϊκής προέλευσης. Στη συνέχεια ολα αυτά αφαιρέθηκαν.
Η πριγκίπισσα  Τατιάνα  είτε ντρέπεται για την καταγωγή της (αν αυτή είναι ιουδαϊκή;; ) ή υποπτεύεται ότι υφίσταται αντισημιτισμός στην Ελλάδα τέτοιος που λειτουργεί απαγορευτικά για τις ρίζες της.
 Γιατί αφαιρέθηκε η αναφορά στην αληθινή της καταγωγή;;;; 
Εμείς παρά την κριτική που ενίοτε ασκούμε σε συνωμοτικούς κύκλους κακής σιωνιστικής προέλευσης . (διότι υπάρχουν και φυσιολογικοί σιωνιστές που δικαίως αγωνίζονται στην πατρίδα τους ….για την πατρίδα τους ), θεωρούμε ότι ο αντισημιτισμός δεν υφίσταται στην χώρα μας η οποία επισήμως στηρίζει το ΙΣΡΑΗΛ. 
Αν τώρα οι κυβερνήσεις στηρίζουν το Ισραήλ και τους ιουδαίους, ερχόμενοι σε αντίθεση με πιθανό μεγάλο κύμα αντισημιτισμού (το οποίο εμείς δεν βλέπουμε), τότε έχουμε παραβίαση της όποιας θέλησης της πλειοψηφίας και έχουμε πρόβλημα δημοκρατίας….. Το ερώτημα λοιπόν είναι: 
 Η Τατιάνα  τεως Μπλάτνικ και νυν Ντεγκρέτσια έχει χαζαροχαλδαιϊκές ρίζες;;; 
 Αν ναι γιατί τις απέκρυψε ;;;;
Υπάρχει στην χώρα μας αντισημιτισμός τέτοιος απο τον οποίο κινδυνεύει;;; 
 Αν όχι γιατί δεν το αποσαφηνίζει να τελειώνουμε με τις θεωρίες συνωμοσίας;;;; 
Στην Βικιπαιδεία  πριν τον γάμο και πριν  διορθώσουν το βιογραφικό της, ανέφερε: 
" Η Τατιάνα Blatnik γεννήθηκε στη Βενεζουέλα, αν και μεγάλωσε στην Ελβετία και είναι Εβραιορωσικής καταγωγής. Ο βιολογικός της πατέρας, Ladislav Βλαντιμίρ Blatnik, πέθανε όταν ήταν 6 ετών και ανατράφηκε από τη μητέρα της Μαρία Blanche. Ο πατριός Attilio Brillembourg είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην περιοχή της Νέας Υόρκης" . Και φυσικά, επειδή το διαδίκτυο είναι γεμάτο απο αναφορές στην καταγωγή της Τατιάνας ακολουθούν και αντίστοιχα στοιχεία με τα της εκλεκτής καταγωγής της εκλεκτής του Γλύξμπουργκ. 

ΥΓ…. Τώρα πως απο τις ερήμους του Σινά , τις στέπες και τα γερμανικά δάση ξαφνικά βρίσκεσαι ελληνίδα και έλληνας ,(ας γελάσουμε όλοι μαζί) πρίγκηπας (ας ξαναγελάσουμε…..λές και δεν έχουμε έλληνες μέχρι το κόκκαλο για να τους κάνουμε βασιλείς), αυτό μόνο κάποιος απο τους νεοεισερχόμενους μουσαφιραίους της ΤαCiaς μπορεί να μας το εξηγήσει.

ΠΗΓΗ: http://www.paraxeno.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψωμι κι ελαια εμβολιο και βασηλεα

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο μιλφονιο ομως....

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, τα παράσημα που φοράει ο πρίγκηψ, σε ποιά μάχη τα κέρδισε;

Ανώνυμος είπε...

Η καταγωγή της είναι σλαβική, μάλλον Σλοβενία. Διετέλεσε αντιπρόσωπος του οίκου μόδας της Νταϊάν φον Φύστερμπεργκ στο Λονδίνο. Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της ήταν ο διακορευτής της εβραίας Χέφλιν στα δεκαοκτώ της.Η μητέρα της Λίλιαν Ναχμίας εβραία γεννημένη στην Ελλάδα. Το φον Φύρστενμπεργκ από τον πρώτο σύζυγο της γερμανού πρίγκηπα υιού, μάλιστα της Κλάρας Ανιέλι.
Μετά το γάμο τους και τα δύο που απέκτησαν, διεζεύχθησαν με αποτέλεσμα αυτή να πάρει τα παιδιά και να εγκασταθεί στις ΗΠΑ, όπου γνώρισε και συζεί μέχρι τώρα με τον Μπάρρυ Ντήλερ δισεκατομμυιούχο του Χόλλυγουντ. Το προηγούμενο μήνα είχαν επισκεφθεί την Αντίπαρο προσκεκλημένοιτου Τομ Χανκς. Γνωστές οι φωτογραφίες με παρουσία του ζεύγους Κούλη Μητσοτάκη.
Ο υιός της Αλέξανδρος είναι σύγαμπρος με τον Παύλο Γλυξβούργο, άρα τα παιδιά τους πρώτα εξαδέλφια.

Ανώνυμος είπε...

@ Σάβ Ιουλ 31, 10:27:00 μ.μ.

Ωρε Μετων εξηγατα μας σαφεστερα. Πολυ μπερδεμενα μας τα λες.
Για ποια γραφεις;
Πως το "Μπλατνικ" δενει με το "Φον Φυστρεμπεργκ";

Ανώνυμος είπε...

@ 30.08
Η Τατιάνα Μπλάντικ έχει ισχυρισθεί ότι o πατέρας της, γνωστός ερωτύλος της εποχής του, διεκόρευσε την DvF στα δεκαοκτώ της. Εγενήθη στο Βέλγιο από τον Λεόν Χέφλιν εβραίο από Κισινάου της Μολδαῒας και την Λίλιαν Ναχμίας εβραία από Θεσσαλονίκη.
Παντρεύτηκε τον πρίγκηπα Εγκόν φον Φύρστενμπεργκ, όστις επίσης ησχολείτο με την μόδα και δεν ήταν και τόσο φανατικός άνδρας.
Η Μπλάντικ διετέλεσε αντιπρόσωπος στο Λονδίνο του οίκου μόδας της DvF.

Ανώνυμος είπε...


Ααααα δηλ. ακυρον αυτα που γραφουν οι ιουδαιοι στην "βρωμοπιντια" και εγραφει και στο αρθρο του Δελτιου των 11, οτι γεννηθηκε στην Βενεζουελα με βιολογικο πατερα τον "Ladislav Βλαντιμίρ Blatnik" και μαμα την "Μαρία Blanche", εναντι του πραγματικου πατερα "Λεόν Χέφλιν" πραγματικης μητερας "Λιλιαν Ναχμιας" και εγεννηθει οχι στην Βενεζουελα αλλα στο Βελγιο.


οὐκ ἔσται άκρη με δαυτους τους ιουδαιους.