30/9/21

Η Φτώχεια που έφερε ο Τουρκούλι Εφιαλτάκης.Οι Οικογένειες που πληρώνουν στεγαστικό ή ανοίκειο δαπανούν το 78% του εισοδήματος τους για το σπίτι και το φαγητό. Η μέση ετήσια δαπάνη των νοικοκυριών είναι 38% κάτω από το 2008.

Η μέση ετήσια δαπάνη των νοικοκυριών για αγορές, κατά το έτος 2020, ανήλθε στα 15.981,96 ευρώ (1.331,83 το μήνα), καταγράφοντας μείωση -9,9% σε σχέση με το έτος 2019. 
Το 50% των νοικοκυριών δαπανούν περισσότερα από 1.080 ευρώ το μήνα. Τα νοικοκυριά που διαμένουν σε ενοικιασμένη κατοικία δαπανούν το 19,8% του προϋπολογισμού τους κατά μέσο όρο για ενοίκιο.
Το μερίδιο της μέσης δαπάνης για είδη διατροφής και μη οινοπνευματώδη ποτά και στέγαση των νοικοκυριών του φτωχότερου 20% του πληθυσμού ανέρχεται στο 58,2% των δαπανών των νοικοκυριών, ενώ το αντίστοιχο μερίδιο του πλουσιότερου 20% του πληθυσμού ανέρχεται στο 29,0%. 
Η υψηλότερη μέση ετήσια δαπάνη καταγράφηκε στην Περιφέρεια Αττικής και ανήλθε σε 18.401,52 ευρώ, ενώ η χαμηλότερη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και ανήλθε σε 11.193,24 ευρώ. Η μέση ετήσια δαπάνη των νοικοκυριών το 2020 εμφανίζεται μειωμένη κατά -37,1% σε σύγκριση με το 2008. 
Η έρευνα διενεργήθηκε σε δείγμα 6.256 ιδιωτικών νοικοκυριών στο σύνολο της Χώρας.

2 σχόλια:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!! είπε...

Αγαπητέ Σπύρο τι εποχές ζούμε ρε συ;;
Και να μου το λέγαν δεν θα τους πίστευα!!!
Μόλις πρίν λίγο στο τουρκοκάναλο του αφραγκούζου στηνεκπομπή που κάνει ο ξεφτίλας οικονόμου μαζί με το κοντό παρτσακλό που έκανε το καλοκαίρι πλαστική στα μούτρα και την είδε σάρον στόουν στο μπεισικ ινστικτ καλεσμένο τον πανάρα τον καμμένο ακα στα 4!!!!!!!! Αδυνατισμένο,μαυρισμένο με οδοντοστοιχία βγαλμένη από το λουλάκι ΚΑΤΑΛΕΥΚΗ να χλεβαζει και να αποκαλεί τους ανεμβολίαστους ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
Είπε επίσης ότι στην Σερβία που είχε πάει να εμβολιαστεί μαζί με την γυναίκα του δεν έκανε το Σπούτνικ αλλά το Πφάιζερρρρρ γιατί δεν μπορούσε να περιμένει γιατι θέλει να ταξιδευει!!!...
Και ότι αν γυρίσει στην πολιτική θα το κανει ΜΟΝΟ για μεγάλο Εθνικό λόγο!!!!!
Και ότι ο τσιπρόφσκι έκανε μόνο ένα λάθος τις ΠΡΕΣΠΕΣ!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ,ΕΦΥΓΑ!!!!
ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......

Ανώνυμος είπε...

Το... κοντό παρτσακλο έγινε δημοσιογράφος(λέμε τώρα) με μέσον. Όπως όλοι τους έγιναν δημοσιοκαφροι με μέσον, κομματικό ή άλλο. Πελοποννησια, κοντή μ, έχει μέσον, τι άλλο θέλει κανείς στην ευρωψωροκωσταινα;

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...