22/9/21

O πράκτωρ Εφιαλτάκης καταστρέφει βάσει προγράμματος την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό

 

Αυτά, τα οποία λίγα χρόνια πριν βλέπαμε στους κινηματογράφους σε ταινίες οργουελικής φαντασίας, αναγκαζόμαστε και τα βιώνουμε πραγματικά. Αυτά μας τα επιβάλει ο άχρηστος γόνος Μητσοτάκη …Ο στα όρια του αυτισμού Κούλης.

Ο αντιδεξιός και διεθνιστής Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται να βάλει την «ταφόπλακα» της ανεξαρτησίας της χώρας …Ο δουλικός συνδαιτημόνας τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ «ψαλιδίζει» την ελευθερία των Ελλήνων και παραδίδει το ελληνικό κράτος στους νέους ΝΑΖΙ τού Βερολίνου …Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ απόφοιτος του Προτεσταντικού Κολεγίου Αθηνών καταστρέφει την οικονομία, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις της Γερμανίας με πρόφαση την Πανδημία και τον τρόπο χειρισμού της που είναι επίσης γερμανική εντολή.

 Με τον τρόπο αυτόν μετατρέπουν την Πανδημία σε ένα μέσον, για να επιβληθεί απόλυτα στην Ελλάδα —όπως βέβαια και στα υπόλοιπα κράτη— η ατζέντα τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. 

Ένας πολιτικός «οδοστρωτήρας», ο οποίος θα ισοπεδώσει τα πάντα, για να παραδώσει τις χώρες στις ορέξεις των συνδαιτημόνων τής Λέσχης και αφεντικά της Νέας Τάξης …

Για να παραδώσει τις αγορές τους στα «κοράκια» τής παγκόσμιας οικονομίας …

Για να παραδώσει τα ίδια τα κράτη στα «Διευθυντήρια» της Νέας Τάξης. Αυτό γίνεται παγκοσμίως και το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα. 

Για να επιτύχουν τον στόχο τους αυτόν στην Ελλάδα, θα έπρεπε ο λαός ν’ αποπροσανατολιστεί πλήρως και ΕΔΩ έρχεται ν’ αποκαλυφθεί ο παραλογισμός και η μέχρις εσχάτων επιμονή τους στη φασιστική διαχείριση της Πανδημίας. 

Με τη δικαιολογία ότι: όλα γίνονται για το «καλό» μας, «περνάνε» —χωρίς ουσιαστική αντίδραση— όλα όσα γίνονται για το «κακό» μας. 

Όλη αυτή η «τρέλα» τής Πανδημίας έχει ως στόχο να γίνουν οι προδοτικές ρυθμίσεις της μεταμνημονιακής εποχής, χωρίς ν’ αντιδράσει ο λαός …

Ρυθμίσεις, οι οποίες έχουν σχέση τόσο με την οικονομία όσο και με την ίδια τη μελλοντική λειτουργία τού κράτους …Του νέου κράτους τής Νέας Τάξης, το οποίο θα είναι περιορισμένης ανεξαρτησίας και θα λειτουργεί ως μια «επαρχία» της Γερμανίας.

 

Καταστρέφουν τα πάντα μέσα σ’ ένα κλίμα υγειονομικής τρομοκρατίας και ιατρικών απειλών, για να μην φαίνεται ποιος είναι ο πραγματικός στόχος τής Προδοσίας. 

«Πυρπολούν» ολόκληρη την οικονομία, για να την παραδώσουν στο σύνολό της στα χέρια των «αφεντικών». 

Με τα μέτρα που παίρνουν, για ν’ αντιμετωπίσουν την Πανδημία —υποτίθεται για το «καλό» μας—, καταστρέφουν τον εμπορικό κόσμο τής χώρας

Η κατάσταση θυμίζει την εποχή που πυρπολούνταν τα μεγάλα πολυκαταστήματα της Αθήνας, ανοίγοντας έτσι την ελληνική αγορά στις ξένες πολυεθνικές τού εμπορίου. 

Μετά το πέρας αυτής της «τρέλας», ελάχιστοι θα είναι οι έμποροι αυτοί, οι οποίοι θα επιβιώσουν στην αγορά. Αυτό είναι το ζητούμενο …

Το σύνολο της αγοράς στη γερμανική «αποικία» τού Γκαουλάιτερ Μητσοτάκη θα περάσει στα χέρια των πολυεθνικών όλων των τύπων και των βενιζελικών «μεγιστάνων», οι οποίοι θ’ αναλάβουν να τις αντιπροσωπεύσουν.

 Η ελληνική αγορά σύντομα θα πέσει στα «χέρια» γιγάντων τού λιανικού εμπορίου, όπως η Walmart των 2,5 εκατομμυρίων υπαλλήλων …Στα «χέρια» γιγάντων τού ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η Amazon. Τα εμπορικά κέντρα των πόλεων θα υποβαθμιστούν και το σύνολο των εμπορικών δραστηριοτήτων θα γίνονται στα Mall, όπως αυτά τα οποία έχουν αρχίσει να ενδιαφέρουν τους «Βενιζελικούς» τύπου Λάτση. 

Αυτή η αλλαγή θα γίνει ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής αντιμετώπισης της Πανδημίας …Της έξωθεν επιβεβλημένης «λανθασμένης» πολιτικής, εφόσον όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι από το Βερολίνο «φεύγουν» όλες οι εντολές. Ακολουθώντας μια εξόχως αντιπαραγωγική οικονομική πολιτική, ο Μητσοτάκης —ως ηγέτης τής Κεντροδεξιάς— διαλύει την ελληνική οικονομία στο σύνολό της …Ακόμα κι εκεί όπου θεωρητικά θα έπρεπε αυτή να είναι πανίσχυρη. 

Με την πολιτική της δήθεν ασφάλειας —από μια made in Germany αντιμετώπιση μιας «γρίπης»— κατέστρεψε τον τουρισμό και στέρησε από την ελληνική οικονομία τους λίγους πόρους που της απέμειναν, και πλέον τους έχει απόλυτη ανάγκη.

 Το τραγικό είναι ότι μέσα σ’ αυτόν τον σχεδιασμό βάζει και τον ίδιο τον λαό …

Με «ψίχουλα» επιδομάτων «χτίζει» ένα μελλοντικό «άλλοθι» του τύπου «μαζί τα φάγαμε». Διώχνει τους ανθρώπους από τις δουλειές τους —για το «καλό» τους— και δανείζεται από τους διεθνείς τοκογλύφους, για να τους δίνει επιδόματα να κάθονται στο σπίτι τους. Με την υποκριτική αυτή πολιτική τής κρατικής «βοήθειας» πολλαπλασίασε το εξωτερικό χρέος τής χώρας σε βαθμό τέτοιο, που αυτό να μην είναι πλέον διαχειρίσιμο. Με τον τρόπο αυτόν υποθήκευσε ακόμα πιο πολύ το ήδη «σκοτεινό» μέλλον και των επόμενων γενεών Ελλήνων. 

Ταυτόχρονα, όμως, υποθήκευσε και το μέλλον τού πολιτικού μας συστήματος. Με πρόφαση όλο αυτό το «πάρτυ» δαπανών και παροχών, πολλαπλασίασε τα χρέη τού κόμματός του, κάνοντάς το ακόμα πιο εκβιάσιμο από τους ξένους ιδιοκτήτες των τραπεζών και άρα από τους δανειστές του. Υπήρχε εσκεμμένη πρόθεση να γίνει πιο εκβιάσιμο, ώστε να μπορούν οι Γερμανοί να ελέγχουν και τις επόμενες ηγεσίες της Κεντροδεξιάς …όποιες κι αν είναι αυτές.

 Με αυτήν την εξουθένωση του λαού θα επιδιώξουν να υποτάξουν το ίδιο το κράτος. Με την εξουθένωση της οικονομίας θα ελέγξουν το κράτος και με τον έλεγχο του κράτους θα καθηλώσουν την οικονομία μόνιμα στο επίπεδο που τους συμφέρει. 

Το ένα φαινόμενο «ταΐζει» το άλλο και δυστυχώς όλα αυτά στρέφονται εναντίον τού ελληνικού λαού. Αυτός είναι ο σχεδιασμός. Θα βάλουν την εξουσία να εξουδετερώσει κάθε «όπλο» που έχει το κράτος για ν’ αντιδράσει αποτελεσματικά στις εξωτερικές επιδράσεις κι εντολές.

 Με εντολή Μέρκελ η ΚΝΟΥΔΟΥ τού Μητσοτάκη θα είναι αυτή, η οποία θ’ απογυμνώσει τη χώρα κι απ’ το τελευταίο στρατηγικό της «όπλο», το οποίο θα της έδινε στο μέλλον τη δυνατότητα να προβάλει κάποια στοιχειώδη αντίσταση, προκειμένου να σώσει τον δύσμοιρο λαό της.

 Η ΚΝΟΥΔΟΥ είναι αυτή, η οποία θ’ αναλάβει να καταστρέψει έναν στρατηγικό σχεδιασμό ενεργειακής αυτονομίας, ο οποίος κόστισε πανάκριβα στον ελληνικό λαό κι απαίτησε δεκαετίες για να «στηθεί». Η ΚΝΟΥΔΟΥ είναι αυτή, η οποία θ’ αναλάβει ν’ ακυρώσει απολύτως το λιγνιτικό «πλεονέκτημα», το οποίο έδινε στη χώρα την αυτονομία αυτήν …Να το ακυρώσει για λόγους «καθαρής ενέργειας» με επιχειρήματα τα οποία θα μπορούσαν να αφορούν τη «μολυσματική» βιομηχανική Γερμανία, αλλά όχι την απολύτως «αβιομήχανη» Ελλάδα. 

Με υπογραφή τής ΚΝΟΥΔΟΥ η Ελλάδα εγκαταλείπει τον λιγνίτη ως ενεργειακό καύσιμο και άρα θυσιάζει την ενεργειακή αυτονομία τής χώρας, κάνοντάς την εξαρτώμενη —και άρα μονίμως εκβιαζόμενη— από τους Προτεστάντες, οι οποίοι ελέγχουν τα διεθνή δίκτυα αγωγών φυσικού αερίου. 

Η απόδειξη του εσκεμμένου αυτού εγκλήματος δίνεται άμεσα με τη δήθεν κρατική χρηματοδότηση των αυξήσεων στην τιμή τού ρεύματος …

Η Γερμανία επιτρέπει στην Ελλάδα να δανείζεται, για να χρηματοδοτεί τα νοικοκυριά; Γιατί; …Γιατί απλούστατα δεν θέλει στο κρίσιμο διάστημα να υπάρχουν αντιδράσεις …Όπως όταν —λόγω Μνημονίου— άλλαζαν «χέρια» οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις χρηματοδοτούσαν το «σπρώξιμο» των πλειστηριασμών, για να μην αντιδρά ο κόσμος στην άλωση του τραπεζικού συστήματος. Το ίδιο θα γίνει και με την ενέργεια. 

Μετά απ’ αυτήν τη χρηματοδότηση το ηλεκτρικό ρεύμα θα είναι μονίμως ακριβό, γιατί αυτό επιβάλουν τα γερμανικά συμφέροντα αυτών, οι οποίοι θα μας το μονοπωλούν …Αυτό το μονοπώλιο είναι ένα μεγάλο «δώρο» τού Γκαουλάιτερ Μητσοτάκη στα «αφεντικά» τού Βερολίνου. Γι’ αυτόν τον λόγο «καίγονται» για την απολιγνιτοποίηση της χώρας.

Τραϊανού Παναγιώτης

3 σχόλια:

xris είπε...

Είδες τι ωραία μας τα λεν οι χαρτορύχτρες;; 11 χρόνια μας ρίχνουν τον καφέ. Από ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΣΧΕΔΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ, το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Να' ναι καλά η Ειδημοσύνη (του Τραϊανού και πολλών-πολλών άλλων).

Καλλιο ενας ταπεινος Γιουφτος παρα πουστης και περηφανος είπε...

@ Τετ Σεπ 22, 07:05:00 μ.μ.


Το "Τραϊανος" ειναι ψευδωνυμο καποιου που το παιζει ξερολας και ...φυσικα δημοκρατης.
Αμα σου γραφει η "Γερμανια τουτο, η "Γερμανια τ' αλλο" η "Γεραμανια το παρ' αλλο" χωρις να δακτυλοδεικνυει τον πραγματικο εχθρο, βραστα κι αστα.

"Τραϊανε"!!!!!
Η Γερμανια κατεστραφει ολοσχερως το 1945.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Ο γεωγραφικος χωρος που σημερα ονομαζεις εσυ και αλλοι κοπροι "γερμανια", ειναι μια Ε.Π.Ε. του ισραηλ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
Φοβασαι μη σε πουν ναζι κι αντισημιτη;

Unknown είπε...

Δυστυχώς,όλα αυτά συμβαίνουν και,δυστυχώς,ο καλοβολεμένος Ελληνάκος,προκειμένου να μην διαταραχθεί η βόλεψή του,τα δέχεται....
Αμ,έλα που θα διαταραχθεί...
Απορώ,πως δεν το βλέπει.