26/9/21

Ο Γενικός Αρχίατρος - χειρουργός, Ευγένιος Μπαϊραμίδης, μίλησε διεξοδικά για το θέμα των εμβολίων και παρέθεσε στοιχεία στον ραδιοφ. σταθμό "FOCUS FM" [ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΒΟΘΡΟ- ΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ !!!]

 

Ο Γενικός Αρχίατρος - χειρουργός, Ευγένιος Μπαϊραμίδης, μίλησε διεξοδικά για το θέμα των εμβολίων και παρέθεσε στοιχεία στον ραδιοφ. σταθμό "FOCUS FM" .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά λύπης βλέπω ότι οι περισσότεροι πλέον αναγκάζονται να εμβολιαστουν παρά τη θέληση τους ! Γνωστή μου χωρισμένη το έκανε η ίδια γιατί την ανάγκασε το αφεντικό ,το κάνε και στην κόρη για να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο 19 ετών ... Φοβισμένη για το μέλλον και τις μακροχρόνιες περενεργειες ! Τι να πεις ? Το μόνο που συμβουλεύω.πλεον είναι πετάξτε την τηλεόραση !

Ανώνυμος είπε...

Αν δεχθούμε τα νούμερα που μας λέγουν κάποιοι στην Ελλάδα ότι το 95% των θανάτων είναι εμβολιασμένοι άρα το 5% είναι ανεμβολιάστοι τότε ο εμβολιασμός προστατεύει από τον ιό περίπου 19 φορές (95/5) ! Μειώνεις τον κίνδυνο να πεθάνεις 19 φορές, αν δε λάβουμε υπόψιν και σταθμίσουμε φυσικά τον παράγοντα της ηλικίας.Σημαντικό διότι οι περισσότεροι θάνατοι είναι σε ηλικιωμένους και με υποκείμενα νοσήματα.

Την ίδια στιγμή ο καπνός , το κάπνισμα , αυξάνει επί δεκάδες φορές την πιθανότητα αρκετών ασθένειών που δύνανται να καταλήξουν τον άρρωστο στην εντατική επί πολλές μέρες (καρδιαγγειακά,εγκεφαλικά,καρκίνους κτλ) ! Δηλαδή το κάπνισμα ίσως μπλοκάρει την εντατική και αυξάνει τη θνητότητα αν όχι πολλαπλασίως ίσως κατά τον ίδιο τρόπο με τον κορωνοιό.

Γιατί λοιπόν δε ζητείται πιστοποιητικό διακοπής του καπνίσματος αλλά ζητείται πιστοποιητικό εμβολιασμού μόνο ? Αν δεχθούμε τις καλές προθέσεις.

ΥΓ : Στην παραπάνω ανάλυση δεν λαμβάνεται υπόψιν το θετικό του εμβολιασμού στην ανάσχεση πιθανών μονίμων βλαβών από τη φυσική νόσηση αλλά επίσης και το αρνητικό του εμβολιασμού στην δημιουργία πιθανών μονίμων βλαβών λόγω παρενεργείων.Η σταθμιση είναι εξαιρετικά πολύπλοκη και δύσκολη ακόμα και για τον πλέον έμπειρο καθηγητη δημοσίας υγείας.

Διηνέκης είπε...

Ρε Χατζηγώγε, παντού κουτσουλάς.
Απορώ γιατί σ' αφήνει ο Χατζάρας να τού βρωμίζης το ιστολόγιο τόσα χρόνια.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...