29/9/21

Ο Έβρος, τα ναρκοπέδια, και οι ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ

 

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2003, επτά Πακιστανοί λαθρομετανάστες είχαν πέσει σε ναρκοπέδιο στον Έβρο και σκοτώθηκαν. Τότε, τους έκλαιγαν τα βωθροκάναλα και έλεγαν στους τηλεθεατές τους ότι ήταν τραγωδία η απώλεια των δυστυχισμένων συνανθρώπων μας. 

 18 χρόνια μετά δεν υπάρχουν τα ναρκοπέδια και στα σύνορα ανεβαίνουν θεατρικές υπερπαραγωγές με χιλιάδες κομπάρσους από τη Ελληνική Αστυνομία και τους Τούρκους που ευκολύνουν τους εισβολείς. 

 Η καταστροφή των Ναρκοπεδίων αποκαλύπτει ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε δεν είναι «προσφυγικό», ή «μεταναστευτικό» αλλά «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ».

Διαδοχικές κυβερνήσεις εφαρμόζουν την ίδια πολιτική. Εξαπάτηση για τον χαζό ψηφοφόρο και ενσωμάτωση για τον «μουσαφίρη». 

 Το πρόγραμμα λέγεται σήμερα «κάθε πόλη και Χοτ-σποτ, κάθε χωριό και δομή μεταναστών». 
 Το Ισλάμ έρχεται γα να μπολιαστεί στην Ελλάδα! Από την κυβέρνηση του ΛΑΘΡΟΠΑΣΟΚ επί ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ, στην κυβέρνηση φον ΑΝΤΩΝΑΚΗ, στην κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΟΦΣΚΙ-ΤΑΣΙΑΣ και τωρα στην κυβέρνηση ΛΑΘΡΟΤΟΥΡΚΟΥΛΙ –ΜΙΤΑΡΑΚΙ ,

 ΟΛΟΙ υλοποιούν τις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που ανέλαβαν του έναντι των «Άνωθεν» και «Έξωθεν» , με βάση το «Ενωσιακό Δίκαιο» και τη «Ενωσιακη Πολιτική», της Μπίλντερμπεργκ και του Σόρος, για  «ενσωμάτωση». 

Η λύση είναι μόνο μία. Ανατροπή του ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠας δήθεν "άκουσε τις ανθρωπιστικές προτροπές" μιάς ΜΚΟ του φιλαράκου του, του Άλεξ Ρόντος, και ξήλωσε τα ναρκοπέδια. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.

(Κι ο Φραγκοφραγκούλης παρέδωσε στους Τουρκαλάδες τον χάρτη με τα ρηχά περάσματα του Έβρου, να διευκολυνθεί η είσοδος "επενδυτών" ακόμη περισσότερο.)

Ανώνυμος είπε...

Ἄρση ναρκοπεδίων ἔγινε μετά τήν «ἐκστρατεία» τῆς φιλεύσπλαχνης(!) λαίδης Ντί (μή χ...), ἄν τό θυμόσαστε...

ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΕΣ......................................

 ΕΝΑΣ ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕ ΡΩΤΆ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ "ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΆΒΟΛΟ" ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΑ ΤΗ...