23/9/21

O Διηνέκης ο Μέγας. Η Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως γνώριζε ότι η TK9 Δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙ θα έβρισκε 72%

 Στην ερώτηση, «Έχετε κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό ή έχετε προγραμματισμένο ραντεβού;» το 72% των ερωτηθέντων απάντησε ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία δόση.

5 σχόλια:

Διηνέκης είπε...

Δεν το γνώριζα... Απλώς, έχουν γίνη ελεεινά προβλέψιμοι... Γι' αυτό και θα τσακιστούν... Δίχως έλεος... Από τον Γίγαντα Ελληνικό Λαό... Ο οποίος Λαός, ναι μεν μπορεί να κοιμάται επί χρόνια ή και επί δεκαετίες... αλλά όταν ξυπνά... γίνονται κάτι Μαραθώνες, Σαλαμίνες, Δερβενάκια και Τριπολιτσές... που τρίβουν όλοι τα μάτια τους... Επί αιώνες ή και επί χιλιετίες...

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στον Διηνεκη και στην σελίδα του. Αλλά το θέμα δεν είναι τα συγχαρητήρια και τα εύσημα στον κάθε Διηνεκη αλλά τι θα γίνει με τα τρέχοντα προβλήματα του λαού και της πατριδος. Με τα κωλοεμβολια τι θα γίνει; Εδώ πάνε και εμβολιαζονται όλο και περισσότεροι!

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι σκέτη απάτη. Καταρχήν υποτίθεται ότι πλήρως εμβολιασμένος είναι αυτός που έχει κάνει και τις δύο δόσεις. Τι νόημα έχει να κάνουμε δημοσκόπηση για να ρωτήσουμε αν έχει κάνει κάποιος έστω και μια δόση. Είναι σαν να τον-την ρωτάνε αν συμμορφώθηκε στας υποδείξεις. Επίσης, που ξέρουν αν κάποιος έχει προγραμματίσει ραντεβού; Η ερώτηση θα έπρεπε αν ήταν άλλη, Έχετε προγραμματίσει ραντεβού, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ. ΑΝ Ναι, θα πάτε στο ραντεβού που έχετε προγραμματίσει; Εκεί φαίνεται αν ο/η άλλος-η είναι αποφασισμένος-η ή αμφιταλαντεύεται.

Διηνέκης είπε...

Συμφωνώ με «το θέμα δεν είναι τα συγχαρητήρια και τα εύσημα στον κάθε Διηνεκη αλλά τι θα γίνει με τα τρέχοντα προβλήματα του λαού και της πατριδος».
=====================================================
Τα κωλοεμβόλια, θα σταματήσουν. Τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος.
Αυτοί που ήταν να ενημερωθούν, ενημερώθηκαν. Όσοι είχαν ώτα να ακούσουν, άκουσαν.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ.
=====================================================
Θα ξυπνήσουν και οι εμβολιασμένοι, όταν αρχίσουν να πεθαίνουν τα παιδιά τους, μπροστά στα μάτια τους... «ξαφνικά».

Ανώνυμος είπε...

Ένας φάρος μέσα σε τόσο ζόφο !
Διηνέκη σ΄ αγαπάμε !