ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

21/9/21

Ο Εφιαλτάκης Χαβαναγκίλα και η αδελφοΜητέρα του που κάνει δουλειές με τον Ερντογάν μαζί με τον εμπορο μπανανών από τη Καβάλα και τους γκέι παρέϊντ Ναύαρχους έχουν εγκαταλείψει την Λαδοξέρα και τα πετρέλαια του Βορείου Αιγίου

 

Ο πρόεδρος των μηχανοτρατών Αλεξανδρούπολης, Παναγιώτης Καραβέτης αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι το ελληνικό ναυτικό έχει εγκαταλείψει εντελώς την περιοχή της Λαδοξέρας (Ζουράφα) αλλά και τα ανατολικά της Λήμνου. 
«Τουρκικά αλιευτικά σκάφη βρίσκονται δυτικά της Λήμνου στα 3 ναυτικά μίλια από την Λήμνο. Δέκα τουρκικά αλιευτικά βρίσκονται δυτικά της Λήμνου στα 15 μίλια κοντά στο Άγιο Όρος και στα ελληνικά αλιευτικά απαγορεύεται να πάνε». 
Στα ελληνικά αλιευτικά σκάφη απαγορεύεται από το «ελληνικό λιμενικό» να βγουν διεθνή ύδατα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τρομερά πράγματα διαβάζουμε https://traianou.gr/2021/09/εφιάλτες.html

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον με τους Τούρκους, ξέραμε τους εχθρούς μας. Με τούτους εδώ και τους Συμμάχους, χάσαμε την μπάλλα...! Δεν μαθαίνουμε από τις παροιμίες : "Ποιός σού 'βγαλε το μάτι σου ; Ο συγγενής ; Κι είναι βαθειά βγαλμένο...".

Η Πτήση 840 της Trans World Airlines και οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατα του ελληνικού τουρισμού

2 Απριλίου 1986 . Πάνω από το Αργος και μισή ώρα πριν την προσγείωση στο Ελληνικό εκρήγνυται εκρηκτικός μηχανισμός που είχε βάλει στην καμπί...