30/9/21

To συνονθύλευμα των black Life Matters και των gay pride Δημοκρατικών από απόψε θα κρεμαστεί με το σκοινί του ήθελαν να κρεμάσουν τον Τραμπ. Στις 18 Οκτωβρίου θα κατεβάσει ρολά το Κράτος Δικαίου.

 

Απόψε τα μεσάνυκτα , λήγει το οικονομικό έτος για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και μαζί του, η συνταγματική προθεσμία που έχει το Κογκρέσο για να περάσει την τροποποίηση του νόμου ου ψήφισε η Δημοκρατική Βουλή των Αντιπροσώπων για να στραγγαλίσει τον Τραμπ. 

 Η υπουργός Οικονομικών , που ηταν η Κεντρικ΄λη τραπεζίτης του Ομπάμια είπε ότι εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία για το όριο χρέους το πολύ σε τρεις εβδομάδες, έως τις 18 Οκτωβρίου, το αμερικανικό κράτος πολύ θα ξεμείνει από χρήματα. 

Η Τζάνετ Γέλεν,  ζήτησε να εγκριθεί η αύξηση ή η αναστολή του ορίου χρέους (δηλαδή το ποσό το οποίο μπορεί να δανειστεί το υπουργείο Οικονομικών) έως τις 18 Οκτωβρίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι ενα πατροπαραδοτο ετησιο θεσμικο καραγκιοζιλικι των ηπα

δεν αξιζει κανεις να ασχολειται στα σοβαρα

ενα οπερετικο σκηνικο για την μοιρασια του μπαγιοκου μεταξυ των θεσμων ειναι

σαν το χαλοουιν την χανουκα το εθιμο της γαλοπουλας στο προεδρικο κλπ κλπ

καθε χρονο επαναλαμβανεται με την ιδια σκηνοθεσια το ιδιο σεναριο τους ιδιους πρωταγωνιστες στους ρολους των θεσμων και κυριως παντα με χαπυ εντ σαν τις παλιες ελληνικες ταινιες

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...