30/11/21

Τα γραφεία της ΚΝΟΥΔΟΥ και τα ΟΛΑ τα στελέχη της είναι πλέον Νόμιμοι Πολιτικοί στόχοι των πολιτικών μας αντιδράσεων για τον φόρο Θανάτου του Εφιαλτάχεν.

 ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΠΦΑΪΖΕΡ 

5 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Και όχι μόνο γι' αυτό.

Πρέπει να ασκηθεί πίεση και για την επιστροφή των υπό αναστολή υγειονομικών!

Όσο συνεχίζουν να αδικούνται χωρίς διαμαρτυρία από τον κόσμο, τόσο θα ανοίγει η όρεξη της "ελίτ".

ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

φίλε Ιωάννη,
αν θέλουν οι υγειονομικοί σε αναστολή να διαμαρτυρηθεί ο κόσμος για αυτούς- όπως τότε που τρέχαμε σαν βλήτα για την ΕΡΤ και τη φάγαμε έπειτα στα αυτιά, να μας εξηγήσουν τί γινόταν τη διετία 2019-2020 στα άδεια νοσοκομεία, όταν πληρώνονταν με το κεφάλι για να ανακοινώνουν "κρούσματα" και "θανάτους", ενώ σκότωναν την ώρα τους παίζοντας πασιέτζα και τους χειροκροτούσαν τα γκόιμ στα μπαλκόνια και τί γινόταν λίγο πριν βγούν σε αναστολή όταν πληρώνονταν με το κεφάλι για διασωληνώσεις ή για τα πρωτόκολλα θανάτου που εφάρμοζαν. Γενικά αν δεν παραδεχτούν ότι υπήρξαν συνένοχοι στην πλανδημία, από εμένα είναι: ΟΧΙ και ας πάτε να σκούζετε όλοι για κονωνική μηχανική...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, ανώνυμε Τετ Δεκ 01, 03:55:00 π.μ.

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Φίλε Ανώνυμε Τετ Δεκ 01, 03:55:00 π.μ.,
Το 2019 δεν είχε εμφανιστεί ο Κόβιντ στην Ελλάδα, αλλά τέλος πάντων, αυτό είναι το λιγότερο.
Το πιο σπουδαίο σ' αυτό που γράφεις είναι η πεποίθησή σου πως όλοι αυτοί πληρώθηκαν για να συμμετάσχουν σε κάτι που δεν υπήρχε, ενώ "έπαιζαν πασιέτζα".
Με το σχόλιό σου κάνεις μεγάλη χάρη στην ελίτ που θέλει να καταστήσει τους υπό αναστολή υγειονομικούς μισητούς στον κόσμο,
δημιουργείς επιχειρήματα σ' αυτούς που θέλουν να βαφτίζουν "ψεκασμένους" όσους αντιστέκονται
υπηρετείς το "διαίρει και βασίλευε" που βολεύει τους εξουσιαστές,
κυρήττεις διχασμό που βολεύει μόνο την ελίτ.

Το σχόλιό σου ικανοποιεί απόλυτα τις βασικές αρχές της κυβερνητικής προπαγάνδας, ασχέτως αν δεν το συνειδητοποιείς. Η άποψή σου όμως είναι δικαίωμά σου.

Εμείς οι υπόλοιποι όμως αντιλαμβανόμαστε - ειδικά μετά τα χθεσινά - πως αυτή ήταν μόνο η αρχή. Κανείς δεν είναι ασφαλής από την ελίτ, κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος του και χωρίς ελπίδα ενίσχυσης από συμμάχους.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν έχεις δεί τα βιντεάκια με τα ΑΔΕΙΑ νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού...
Μάλλον στη γειτονιά σου τη διετία 19-20, άκουγες ολημερίς και ολονυχτίς να βουρλίζονται οι σειρήνες των ασθενοφόρων και να μην προλαβαίνουν να μαζεύουν νεκρούς από τους δρόμους. Μάλλον δεν ξέρεις για τις αρρώστειες που ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν και όλοι πήγαιναν από κορώνι. Μάλλον είσαι γιατρός και θυμήθηκες την ενότητα και τα διχαστικά αντανακλαστικά όταν σου κόπηκε ο μισθουλάκος.

Φίλε μου αυτή είναι η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν με ενδιαφέρει ποιος θα τη χρησιμοποίησει. Εσείς δώσατε τα δικαιώματα για να τη χρησιμοποιήσουν.
Το διαίρει και βασίλευε το εφάρμοσαν ΠΡΩΤΟΙ "αυτοί" που φώναξαν μόνο όταν ήρθε το μαχαίρι στο λαιμό τους. Μόνο όταν έφτασε το θέμα στο ΜΙΣΘΟ. Μαθήματα περί ενότητας να κάνεις στους φιλάργυρους, που διαχώρισαν τον εαυτό τους από την κοινωνία, ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΟΣΜΟ και τώρα θυματοποιούνται. Όταν αναλάμβαναν ρόλο δημίου με το αζημίωτο, μια χάρα διάχωριζαν τους ψέκες που τους κάνανε χαλάστρα στην τσέπη. Αν αυτοί δεν είχαν συναινέσει από την αρχή με τη σιωπή τους, πράγμα που το κάνουν ΑΚΟΜΑ- κι αυτό είναι το ελάχιστο, γιατί για μένα είναι εγκληματίες και έχω νεκρούς στην οικογενειά μου από "αυτούς" και τώρα αλλά ακόμα και πριν την απάτη των επικυριάρχων, δεν θα είχαν ανάγκη κανέναν τύραννο.
Ενότητα με τους δολοφόνους των Ελλήνων εγώ δεν κάνω.
Και για να σε διαφωτίσω περισσότερο. Οι ίδιοι οι φοιτητές τα λένε ότι στα αμφιθέατρα τους κάνουν πλύση εγκεφάλου: "Το χρήμα υπηρετούμε κι όχι τον Ιπποκράτη"