26/11/21

Τα συστημικά #βοθροκάναλα κάθε βράδυ λένε ψέματα και βγάζουν το άσπρο, μαύρο. Οι ΜΕΘ είναι γεμάτες εμβολιασμένους που πεθαίνουν αβοήθητοι.

 

Ξεφτιλίστηκαν σήμερα οι τρομοκράτες τελε-παπαγάλοι και οι τηλε-λοιμωξιολόγοι .

Στο 1,28% η θετικότητα των τεστ της Παρασκευής. Έγιναν 517000 και εντοπίστηκαν  6.602 κρούσματα από τα οποία μόνο το 7,3%, δηλαδή 483 άτομα χρειάστηκαν νοσοκομειακή περίθαλψη. Στη Βουλγαρία η θετικότητα ήταν 6 φορές μεγαλύτερη.  Ποσοστό 7.71 % των τεστ ήταν θετικά και εισήχθη σε νοσοκομείο το 25,7% των νέων κρουσμάτων.  Δηλαδή 3,5 φορές περισσότεροι.

Το βουλγαρικό ποσοστό εισαγωγών από το σύνολο των κρουσμάτων δείχνει ότι τα ελληνικά κρούσματα χωρίς «λάθη» είναι  γύρω στα 2000 .Και ότι η πραγματική θετικότητα των 517000 τεστ ήταν περί το 0,38%.

Η βασική συμφωνία όλων όσων θέλουν την Συνεργασία ενάντια στην εμβολιαστική εγκληματική οργάνωση ΚΝΟΥΔΟΥ-ΠΦΑΪΖΕΡ είναι πως , όταν αποκατασταθεί η Λαϊκή Κυριαρχία όλοι οι Πωλητικοί, οι ιατροί, οι δικαστικοί , οι Δεσπότες, οι εκδότες ,  οι δημοσιογράφοι που εμπλέκονται με το εμβολιαστικό εγκληματικό τόξο και κάθε συνεργός τους, θα πρέπει να συλληφθούν και να προφυλακιστούν μέχρι να γίνει η δίκη τους και ότι οι περιουσίες τους θα δημευτούν για να αποζημιωθούν τα θύματα τους,

Τα συστημικά βοθροκάναλα κάθε βράδυ λένε ψέματα και βγάζουν το άσπρο, μαύρο. 

Οι ΜΕΘ είναι γεμάτες εμβολιασμένους που πεθαίνουν αβοήθητοι.  

Οι δολοφόνοι δεν δίνουν μονοκλωνικά,  ούτε στους ετοιμοθάνατους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πιστεύεις ότι θα αποκατασταθεί κάποτε η λαϊκή κυριαρχία; Ποια λαϊκή κυριαρχία; Του 50% διορισμένων, διεφθαρμενων, ηλιθιων and Co; Μας δουλεύεις;

Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού είπε...

Περιμενετε τωρα που ερχεται και η μεταλλαξη Μποτσουανα.
Εμβολια μεχρι να παγωσει ο Ηλιος.
Τι κριμα που αρρωστησε κι ο Στραβελακης. Παντως ο Εισαγγελατος καλου-κακου εχει μετατρεψει το στουντιο του σε ΜΕΘ.