26/11/21

Τον Μακάκα και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς

 

Σύμφωνα με τα επίσημα κρατικά στοιχεία έχουν γίνει 6.552.854 εμβολιασμοί  που αποτελούν 65.1 % ενός ακαθόριστου πανανθρώπινου συνόλου από Έλληνας, Αλβανούς και Λαθρομουτζαχεντίν. 

Ωστόσο ,στις μαϊμού δημοσκοπήσεις των βωθροκάναλων εμφανίζεται να απαντά ότι εχει εμβολιστεί το 79%. Αυτό σημαίνει ότι στο επιλεγμένο δείγμα τους , υπάρχει υπερ-αντιπροσώπευση των εμβολιασμένων ελλήνων ψηφοφόρων και υποτίμηση των ανεμβολίαστων σε   ποσοστό 50% .  Άρα αυτά που ανακοινώνουν είναι πλαστά και μαγειρευμένα.

Αυτός που με ερωτά που βρήκα ότι οι ανεμβολίαστοι είναι η πρώτη πολιτική δύναμη, θα πρέπει να ρωτήσει αυτούς που βρίσκονται σε αναστολή και αυτούς που έχουν χάσει τη δουλειά τους λόγω εμβολίου, εάν ψηφίζουν , Εφιαλτάκη, Τσιπρέφσκι, Κλεφτοπασοκ και άλλες εμβολιαστικές δυνάμεις.

Το 35% και το 30% που απάντησαν στου ΣΚΑΑΙΙΙΙΙΙΙ και στο ΜΕΓΚΑΤΣΑΝΕΛΕ ότι θα ψήφιζαν εγκληματική οργάνωση Μπουρλά- Εφιαλτάκη είναι εμβολιασμένοι.

 Άρα στο σύνολο  αποτελούν τουλάχιστον το 65,1% του μικτού συνόλου. Δηλαδή 19,5-23%.

Οι μόνοι σίγουροι πελάτες του συστήματος είναι οι 1.124.712 εντελώς  ηλίθιοι τηλεθεατές που έσπευσαν να κάνουν την τρίτη  (αναμνηστική) δόση, και που αποτελούν το 25% περίπου του εκλογικού σώματος..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την στοά αν δεν την κλείσεις, την πατρίδα σου χαλάς.... και τον λαό τον καταδικάζεις.