30/11/21

ΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ

 

8 σχόλια:

Κολοκοτρωνης απ' το υπερ περαν είπε...

Αμα δεν εχετε οπλα παρτε τους με τις πετρες.
Ειστε οι πολλοι στην δημοκρατια τους.
Παρτε τους με τις πετρες και σιγα-σιγα θαρθουν και οι μπατσοι με το μερος σας.
Εχετε ηδη αργησει.

Νταβέλης είπε...

ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο ξέχασες σε αυτήν την ανάρτηση να διατρανώσεις ότι ο ιός είναι υπαρκτός και ότι έχεις πρόβλημα με το συγκεκριμένο εμβόλιο.....τώρα κάπου θα σου φέρουν το ρωσικό και όταν το κάνεις θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι καθόλου μηδενικοί οι θάνατοι αλλά θα είναι αργά καθώς θα καταρρέεις....

Καραϊσκακης παιζων πεσσους (πορτες) μετα του Θοδωρα είπε...

Αντε βρε λαμογια σας βρηκα την λυση, σεις που 'στε πανω απο 60.

Αφου ταχετε κανει σκατα απο τοτε που σας λευτερωσαμε απ την τουρκιά και τωρα μου πασαρετε και δικαιωματα στην ελευθερια σεξουαλικου προσδιορισμου, τουτεστιν ο Μπαμπης με τρια κιλα αρχιδια και εφτα πηχες μουσι να το πιαζει Λουλα με το ροζ μουνακι, να λετε και σεις στα οργανα της ταξης, οτι εχετε το δικαιωμα στον ηλικιακο προσδιορισμο και ειστε 35, τι κι αν τα μουτρα σας ειναι σταφιδιασμενα σαν της αδελφομητερας.
Κι αφηστε τους μπατσους και τους δικασταδες να ξυνουν τις καραφλες τους.
Τους πατε και στε Φραγκικα δικαστηρια αμα λαχει και δεν συμφωνησουν.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο νομίζω είναι λίγο αργά.
Περιμέναμε να ευαισθητοποιηθούν οι μπολιασμένοι "συμπατριώτες" μας, αλλά δεν υπολογίσαμε την μεγαλύτερη παρενέργεια των "εμβολίων", την ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.
Ο κάθε ανεμβολίαστος περίμενε και ευελπιστούσε όφελος για το κόμμα του και όχι για το καλό της υπόθεσής μας. Έτσι δεν δημιουργήθηκε κάποιος κοινός φορέας. Πιστεύαμε ότι ενεργούσαμε για το καλό της χώρας, χωρίς υποτίθεται διακρίσεις και άλλα κουραφέξαλα. Όλα για την ενότητα. Μια ενότητα που υπήρχε μόνο στη φαντασία μας και σίγουρα όχι στη διάθεση των "μπολιασμένων". Ενότητα με τον καταπιεστή σου, δεν μπορεί να υπάρξει.
Ξέρω κάποια άτομα που εμβολιάστηκαν πρόσφατα μόνο και μόνο για να κάνουν Χριστούγεννα (βόλτες, ψώνια κ.λπ).
Έπρεπε να επιδιώξουμε την οικονομική "καταστροφή" αυτής της χώρας για να μας πάρουν στα σοβαρά. Να ψωνίζαμε μόνο από μεγάλες αλλοδαπές αλυσίδες καταστημάτων και μόνο ξένα προϊόντα ή σε ξένες χώρες (όσοι λίγοι είχαν αυτή τη δυνατότητα πλησίον των συνόρων) ή οτιδήποτε παρόμοιο.
Για παράδειγμα, είχα μία πρόταση από ξαδέρφη μου να πάμε σε καμιά ταβέρνα ή εστιατόριο (μπορούμε επιδεικνύοντας πιστοποιητικό νόσησης), αλλά την απέρριψα. Όσο σκέφτομαι ότι θα κάθομαι δίπλα σε εμβολιασμένες ψωνάρες, μου ανακατεύονται τ' άντερα.
Εγώ πάντως, σκοπεύω να πληρώσω το κατοστάρικο για τη μάνα μου κάθε μήνα.
Ελπίζω μόνο στον θεό Ερντογάν. Θα μου πεις βέβαια, θα ματώσει η χώρα. Καλύτερα να ματώσουν όλοι, παρά μόνο εμείς, θα σου πω εγώ.



Delta είπε...

Σωστό. Έπρεπε ήδη να έχει γίνει

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλοί αυτοί που έλεγαν ότι δεν πρέπει να κάνουμε διακρίσεις κι αυτό ήταν μαλακια διότι πίστευαν στην... "καλή διάθεση" των μπολιασμενων.Επομενως σε αυτό έχεις δίκιο.Αλλα δεν είναι σωστό να λες ότι θα πληρώσεις το 100ευρο για τη μάνα σου διότι έτσι δίνεις δικαίωμα στην παλιοκυβερνηση να κάνει χειρότερα στο μέλλον. Κανείς δεν πρέπει να πληρώσει κι ας έρθουν να τα πάρουν!! Εσύ που έλεγες να κάνουμε φορέα οι ανεμβολιαστοι, εσύ θα πας τώρα να πληρώσεις τον βρωμοκουλη; Η αδιαφορία των μπολιασμενων είναι κάτι σαν την αναισθησία των διορισμένων στο Δημόσιο που διορίστηκαν με ρουσφέτι από τα κόμματα της "μεταπολιτευσης"! Έλεγαν τότε από μέσα τους:"αφού εγώ διορίστηκα και βολεύτηκα να πάνε να πνιγουν όλοι"! "Τι ίδιο σκέφτονται και όσα..." γίδια" μπολιαστηκαν! Είναι σαν να μας λένε:" αφού εγώ μπολιαστηκα και επέζησα, τους έχω γραμμένους όλους"! Είναι η συμφεροντολογικη και ατομιστικη νοοτροπία αυτού του παλιολαου που χτίστηκε μεθοδικά από τα κόμματα της "μεταπολιτευσης"! Και βέβαια έχεις δίκιο ότι μόνο ο Ερντογαν θα μας σώσει! Μπορεί να ματώσουμε αλλά θα ματώσουμε όλοι και ίσως κάτι αλλάξει!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ "ΘΕΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ!!!