17/11/21

Το Πολυτεχνείο μας έφερε μόνο την Προδοσία της Κύπρου και την Δαμανάκη

 

Το «Πολυτεχνείο» δεν έφερε τη Δημοκρατία. Το Πολυτεχνείο, έφερε τον Ιωαννίδη και την Προδοσία της Κύπρου. Το Πολυτεχνείο δεν ήταν αντιαμερικανικό αλλά Αμερικανικό. 

 Ο Γκας Αβράκωτος το δημιούργησε . Το «πολυτεχνείο» σχεδιάστηκε το κλιμάκιο της Cia με επικεφαλής τον Γκας Αβράκωτο και τον Ιωαννίδη για να ανατρέψουν τον Μαρκεζίνη και τον Παπαδόπουλο. Κομπάρσοι -Κασκαντέρ ήταν οι συνεργάτες της ΚΥΠ από την τροτσκιστική «Μαμή», από τους Αναρχικούς της «Διεθνής Βιβλιοθήκης» και τους Μαοϊκοί. ΠΠΣΠ ΚΑΙ ΑΑΣΠΕ.

Μετά από 48, χρόνια πιστεύω ότι ο εκδημοκρατισμός είχε αρχίσει. Οι εκλογές είχαν προσδιοριστεί για τις 10 Φεβρουαρίου 1974 και σε αυτές θα μετείχε η ΕΔΑ. Δεν θα μετείχε το ΚΚΕ και δεν θα επέστρεφαν ο Καραμανλής και ο «Αντρέας». Θα είχαμε όμως μεταπολίτευση Μαρκεζίνη. Επομένως το «Πολυτεχνείο» έγινε όχι για να φέρει τη Δημοκρατία, αλλά για να ανατραπέι ο Μαρκεζίνης και να έρθει η νατοϊκή βάρδια Ιωαννίδη που ευθύνεται για την προδοσία στη Κύπρο. 

 Να γατί νομίζω ότι οι διαδηλώσεις της εμποροπανηγύρεως είναι υπέρ των προδοτών και των μυστικών υπηρεσιών.  
 Το ΕΚΚΕ που κατάλαβε την Νομαρχία του Αιγάλεω το πρωί της 16ης , έφερε κόσμο με Λεωφορεία και επιτέθηκε στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως. Τότε πυροβόλησε ο φρουρός και άρχισαν οι πυροβολισμοί. 
 Οι παππούδες του ΣΥΡΙΖΑ, οι Παρτσαλιδικοί, οι Ρηγάδες, οι ΕΔΑίτες του Ηλιού που είχαν συμφωνήσει να πάρουν μέρος στις εκλογές του Μαρκεζίνη κατήγγειλαν την κατάληψη ως προβοκάτσια. Οι τυχοδιώκτες της ΚΚΕ λτδ μπήκαν μέσα την Πέμπτη το πρωί και το μαζικοποίησαν.
 Οι οικοδόμοι του ΚΚΕ ήταν αυτοί που μπήκαν με το πανό ΟΥΕ. 
Η ΚΝΕ είχε επικεφαλής την Καριστιάνη και τον Μαθιανάκη. 

Εγώ,  μπήκα «μέσα» από το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η ΚΝΕ και οι «Ρηγάδες», μιλούσαν για προβοκάτσια, ενώ οι «επαναστάτες» τους κατηγορούσαν ότι «έκαναν πρόβα τα κουστούμια» για να πάρουν μέρος στις εκλογές του Μαρκεζίνη.Γιατί η τόση επιφυλακτικότητα τις πρώτες ώρες από το Γραφείο Εσωτερικού και το ΚΚΕεξ; 

Ποιος έβαλε τους τροτσκιστές της ΜΑΜΗΣ και την ΠΠΣΠ να ξεκινήσουν την κατάληψη;

Ερωτηματικά που παραμένουν χωρίς απάντηση 48 χρόνια μετά.

Και γιατί δεν έκοψαν το νερό και το ρεύμα;

 Και ποιος «έβαλε» το ΕΚΚΕ να φέρει τον κόσμο μετά την κατάληψη της ανυπεράσπιστης νομαρχίας στο Αιγάλεω, στην 3η Σεπτεμβρίου για να καταλάβουν το φρουρούμενο υπουργείο Δημόσιας Τάξης με «πορδές» και άρχισε το μακελειό; Και ποιός είχε βάλει τους ελευθέρους σκοπευτές μαζί με τους φωτογράφους της ΚΥΠ στην ταράτσα του Ακροπόλ;

48 χρόνια μετά, κανένας δεν μας έχει αποκαλύψει ποιος έβγαλε τους ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες και οι «νεκροί του Πολυτεχνείου ακόμα ζητάνε να μάθουν ποιος τους σκότωσε και γιατί», και ποτέ δεν αποκαλύφθηκαν τα απόρρητα υπηρεσιακά τηλεγραφήματα του Γκας και του κλιμακίου για το Πολυτεχνείο. 

O Γκας Αβράκωτος και οι Ηλένια Μαριάμ και Σία, ήξεραν πολλά που παραμένουν μυστικά και απόρρητα. 

 Τέλος πάντων πλήθος χρήσιμων ηλιθίων εξακολουθεί να αποτίει φόρο βλακείας στο πραξικόπημα Ιωαννίδη και στον Αττίλα που έφεραν η Ηλένια και Cia. 

 Σπυρίδων Χατζάρας 

ΥΓ1. Το σούρουπο της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου, μου είχαν δώσει ένα περιβραχιόνιο και στεκόμουν φρουρός έξω από το «Α΄Λαϊκό Ιατρείο» που λειτουργούσε στο κτήριο της Αρχιτεκτονικής, και ήμουν εκεί όταν έφεραν τον Διομήδη σηκωτό

ΥΓ2. Η κα Καίτη και το Πολυτεχνείο Ζουν. Μετά την πρωτομαγιά του 76, οι τοίχοι στα Εξάρχεια είχαν γεμίσει με τα συνθήματα, «το πολυτεχνείο Ζει» που το έγραφε το ΚΚΕ, ο «Σιδέρης Ζει», που το έγραφαν οι τροτσκιστές», «ο Παναγούλης Ζεί» που το έγραφαν τίποτα Κεντρώοι, και ακόμα ο «Μπελογιάννης Ζει». Τότε δολοφονήθηκε μια «διευθύντρια γραφείου ερευνών» που έβαζε αγγελίες  στις εφημερίδες με την επαγγελματική «φίρμα» "κα Καίτη", και μας κατέβηκε η ιδέα με τον μακαρίτη  φίλο μου Βαγγέλη Βλουμίδη, (που τον μαχαίρωσαν κάτι πρεζάκηδες στα Εξάρχεια), και γεμίσαμε τους τοίχους με το επαναστατικό σύνθημα «η Κα Καίτη Ζει».
Το αποκαλύπτω τώρα, σαν φόρο τιμής στη μνήμη του Βαγγέλη, αλλά και να το συνδέσω με το «Πολυτεχνείο».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω απλως υα επαναλαβω οτι ειναι πλεον ενα ξεφτυσμενο πανηγυρακι οπου πλακωνονται μεταξυ τους οι αριστεροι και ολοι μαζι με το δημοκρατικο καθεστως δημιουργωντας προβληματα στην ομαλη λειτουργια της πολης και σε ολους εμας που δεν μας αφορα το καλαμπαλικι αυτο

εχει ερθει λοιπον η ωρα να καταργηθει απο την κρατικη κηδεμονια

διχαζει τους ιδιους τους σαχλους μετεχοντες , ειναι γραφικο επιβλαβες κουραστικο κωμικο ψυχοφθορο και βαρετο θεατρικο σκετς πολυφορεμενο σκηνογραφικα πλεον

αναχρονιστικο και θυμιζει κηρυγμα χρεοκοπημενης θρησκειας οταν ηδη απο το 1990 ηττηθηκαν οι κοκκινοι απο τους καπιταλιστες.

παρηκμασε και εκφυλιστηκε σε τοξικο

οταν πεσω πανω στη τιβι στο δευτερολεπτο αλλαζω καναλι να μην δηλητηριαστω στο μυαλο μου με αυτους.

Ανώνυμος είπε...

Έγραψες στον τοίχο «η κυρία Καίτη ζει»; Ήσουνα επαναστατική φύση Χατζάρα, τύφλα νά ‘χει ο Βελουχιώτης...

Ανώνυμος είπε...

όσο ακόμα συζητάμε όλα αυτά κανείς δεν ασχολείται με τις Γραικές που ζευγαρώνουν με μαύρους και τις πολυεθνικές που με κάθε ευκαιρία προωθούν την ατζέντα "μαύρος με Γραικιά", αυτό γίνεται διότι και ο πιο σκληρός "εθνικιστής" αν συζητήσεις μαζί του θα σου πει όλο μαρξιστικές μαλακίες όπως ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν δικαιώματα και υπάρχει κίνδυνος να τους τα καταργήσουν οι λαθροεισβολείς, ωστόσο οι γυναίκες γουστάρουν να τους καταργούν τα δικαιώματα οι μαύροι οπότε το "εθνίκι" υπερασπίζεται το δικαίωμα της Γραικιάς να πηγαίνει με μαύρους, έπειτα τον "εθνικιστή" τον ενοχλεί το δημογραφικό και θέλει επιδόματα για να αυξήσει τις γεννήσεις, δηλαδή θέλει οι Γραικιές που απλά πηδιούνται με μαύρους να θέλουν να κάνουν και παιδιά με τους μαύρους.....κάπου εδώ κολλάει το σύνθημα κάτι αναρχικών που λέει "μόνο εντατικές για τους εθνικιστές"

Ανώνυμος είπε...

πείτε μας περισσότερα για τον Διομήδη, κύριε Χατζάρα!