24/11/21

Οι ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ στην ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΆΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΆΛΥΨΕ Η ΣΛΟΒΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ

 

Η προϊσταμένη  των νοσοκόμων του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου,  της  Λιουμπλιάνα, που ήταν υπεύθυνη για την παραλαβή των εμβολίων , παραιτήθηκε,  και παρουσίασε στις κάμερες  φυαλίδια  κσι έδειξε στους ανθρώπους τους κωδικούς που αναφερόταν εξηγώντας  οτι ο κωδικός με το νούμερο 1 αντιστοιχούσε σε εικονικό φάρμακο, αλατούχο διάλυμα. 
Η προϊσταμένη είπε  ότι είχε  παρακολουθήσει προσωπικά τον εμβολιασμό όλων των πολιτικών και των μεγιστάνων και ότι όλοι έλαβαν το εμβόλιο νούμερο 1 (πλασέμπο).
Ο κωδικός επιβεβαιώθηκε οτι ειναι πραγματικός και οτι  αντιστοιχεί σε πλασέμπο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σοβαρές αποκαλύψεις, είμαι σίγουρος ότι αντίστοιχη απάτη συμβαίνει σε πολλές χώρες και φυσικά στην Ελλάδα. Η ελίτ κάνει φυσικό ορό και δίνουν το δηλητήριο στους φουκαράδες - πειραματόζωα.

Ἀκτήμων είπε...

Τὸ ἐκοινοποίησα ἐδῶ! https://www.facebook.com/alivathinos/posts/4488082851228802
Εὐχαριστῶ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο θαχει κανει και η γιαλατζι ξανθεια πουτανα της πλατειας Κοτζια, που καθε βραδυ μας λεει το κεντρικο

Pyriflegethon είπε...

Χαίρετε! Θά ἥθελα νὰ κοινοποιήσετε τὴν εἴδησην αὐτὴν κύριε Χαντζάρα, ἐπὶ τὴν ἱστοσελίδα corbettreport μαζὶ μὲ τὸν πρωταρχικὸν σύνδεσμον πρὸς διάδοσην τῆς εἴδησης αὐτῆς. Εὐγνώμων!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...