19/2/22

Τα Ουκρανικά στρατεύματα έριξαν 667 βλήματα στην DPR σε μια μέρα

Ο επικεφαλής της DPR Ντένις Πούσιλιν υπέγραψε σήμερα το διάταγμα γενικής επιστράτευσης

«Καλώ τους συμπατριώτες που βρίσκονται στην εφεδρεία να προσέλθουν στα Κέντρα Κατάταξης. Σήμερα υπέγραψα το διάταγμα γενικής επιστράτευσης. Καλώ όλους τους άνδρες της Δημοκρατίας που είναι σε θέση να κρατήσουν όπλα στα χέρια τους να υπερασπιστούμε μαζί τη γη μας, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, τις συζύγους και τις μητέρες μας. Μαζί, θα πετύχουμε τη νίκη που όλοι θέλουμε και χρειαζόμαστε. Θα προστατεύσουμε το Ντονμπάς και όλους τους Ρώσους», δήλωσε ο Πούσιλιν.


Η δεύτερη μέρα εκκένωσης της DPR

 

Ντόνετσκ, 19 Φεβρουαρίου.Το Ντόνετσκ προετοιμάζεται για την έναρξη μεγάλης κλίμακας μαχών. Παντού υπάρχει εκκένωση πολιτών, η κατάσταση παραμένει ήρεμη. Χθες οι ηγέτες  της DPR και της LPR ανακοίνωσαν τη μαζική εκκένωση του πληθυσμού στην περιοχή Ροστόβ. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, περισσότεροι από 30.000  πρόσφυγες από την Λ.Δ του Ντόνετσκ έχουν ήδη εισέλθει στη Ρωσική Ομοσπονδία.                                                           Η εκκένωση πραγματοποιείται σε όλες τις πόλεις και τις περιοχές. Οι κάτοικοι καλούνται να μην πανικοβληθούν, να τηρήσουν την τάξη, να έχουν μαζί τους έγγραφα,  νερό και τροφής για μια μέρα. Σύμφωνα με το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, υπάρχουν 48  σημεία εκκένωσης στην πρωτεύουσα και 170 σε όλη τη Δημοκρατία. Ένα από αυτά βρίσκεται στην περιοχή του σταθμού λεωφορείων "Motel" στην ανατολική έξοδο από το Ντόνετσκ. Εκεί, σχηματίζονται φάλαγγες  μικρών λεωφορείων για αποστολή στη Ρωσία.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπινές δήλωσε πάντως,  πεπεισμένος ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αποφάσισε να πραγματοποιήσει την εισβολή στην Ουκρανία και οτι,   «έχει λόγους να πιστεύει».  ότι θα αυτό θα συμβεί «τις επόμενες ημέρες», και ότι η επίθεση θα στοχεύει στην πρωτεύουσα Κίεβο.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ.
ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΡΙΨΕΙΣ ΟΛΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!!
ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΡΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΟΙ 301 ΤΟΥ ΚΥΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ,
10 ΧΡΟΝΙΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΤΕΖΕΡΤ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ, ΕΚΤΑΚΤΑ.

*Βλαντ πάτα Το....