14/2/22

Ο Ιουδαίος Ανατόλι Τσουμπάϊς, ο Ειδικός Προεδρικός Εκπρόσωπος για τις Σχέσεις με διεθνείς οργανισμούς για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, δήλωσε ότι η Ρωσία πρέπει να θεσπίσει φόρο για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα το συντομότερο δυνατόν

 

Όπως είπε ο Τσουμπάις αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξουδετερώσει η Μόσχα  τις αρνητικές επιπτώσεις του αποκαλούμενου φόρου άνθρακα, τον οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση σκοπεύει να θεσπίσει.

«Υπάρχει λογική: ας διεξαγάγουμε το πείραμα Σαχαλίνη, να δούμε τα αποτελέσματά του (υπάρχουν ποσοστώσεις, όπως γνωρίζετε) και στο τέλος θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Αυτό είναι λογική. Αλλά βλέπετε, πρέπει να συσχετίζουμε αυτή τη λογική με παράγοντες που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε. Ένας από αυτούς είναι ένας διασυνοριακός φόρος άνθρακα», εξήγησε σε συνεδρίαση της κυβέρνησης,

Ο  Τσουμπάις είπε ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2030, τα οφέλη για τις δωρεάν ποσοστώσεις εκπομπών θα ακυρωθούν.

«Τι σημαίνει αυτό; Τώρα έχουν μια τιμή στο χρηματιστήριο - εκατό δολάρια ανά τόνο διοξειδίου του άνθρακα. Το πενήντα τοις εκατό των ποσοστώσεων είναι δωρεάν, πράγμα που σημαίνει ότι η πραγματική τιμή είναι 50 $ ανά τόνο. Μέχρι το 2030, θα είναι εκατό δολάρια, αν δεν υπολογίσετε τη δυναμική. Εάν βάλετε εκατό δολάρια τώρα, θα είναι μια εντελώς διαφορετική ζωή ", ανέφερε ο Τσουμπάις .

 

Κατά τη γνώμη του, αυτός θα είναι ο λόγος για τον οποίο η Ρωσία θα πληρώσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση: "Αυτό που δεν πληρώνουμε στον προϋπολογισμό μας, θα το πληρώσουμε στον προϋπολογισμό της ΕΕ. Η λογική που πρώτα ας ασχοληθούμε με το πείραμα Σαχαλίν, και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε, θα οδηγήσει σε ένα σοβαρό ποσό πληρωμών στον προϋπολογισμό της ΕΕ", πρόσθεσε ο Τσουμπάις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πήραν φόρα και επιτίθενται: Οι ληστές της τράπεζας TD Βank δείχνουν τον κίνδυνο της κοινωνίας χωρίς μετρητά, θέλουν να κατάσχουν τον πλανήτη.
14 Φεβρουαρίου 2022/https://www.henrymakow.com/

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Βλαδίμηρος έχει αυτόν κοντά του ως εκπρόσωπο και δεν τον διώχνει; Αφού είναι εβραιος και δεν είναι καλός άνθρωπος.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...