3/2/22

Καναδοι Γιατροι.Τα εμβόλια του Μπούρλα κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό

Ο 
Ο Ρόμπερτ Μαλόουν είπε λέει ότι του έσβησαν το λογαριασμό του από το twitter για αυτό το 40λεπτο βίντεο  και το PDF που δημιουργήθηκε από την καναδική "Covid Care Alliance", η οποία αποτελείται από περισσότερους από 500 ανεξάρτητους γιατρούς, επιστήμονες και Υγειονομικούς. 
 Το βίντεο και το PDF είναι μια ανάλυση εις βάθος   στα δεδομένα της ίδιας της ΠΦΑΪΖΕΡ  για τη διαδικασία ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΏΝ  , η οποία ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ έναν ΑΥΞΗΜΕΝΟ κίνδυνο ασθένειας και θανάτου για την ομάδα των εμβολιασμένων σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου..
 Επιπλέον, η Pfizer  αφαίρεσε τους συμμετέχοντες (με το εικονικό εμβόλιο) στη διαδικασία της δοκιμής, χορήγησε το εμβόλιο Covid-19 σε υγιή και νεαρά άτομα και όχι σε ασθενείς και ηλικιωμένους και δεν παρακολούθησε κανέναν υποκλινικό βιοδείκτη, ο οποίος θα αποτελούσε πολύτιμο έγκαιρο προειδοποιητικό σημάδι ασθένειας που προκαλείται από τα εμβόλια.
 Οι συγγραφείς της έκθεσης της Pfizer είχαν αντικρουόμενα συμφέροντα, καθώς το 84% από αυτούς είτε απασχολούνταν στην Pfizer, είτε κατείχαν μετοχές της Pfizer, είτε λάμβαναν επιχορηγήσεις από την Pfizer, είτε είχαν προσληφθεί ως σύμβουλοι από την Pfizer, είτε διεξήγαγαν προηγουμένως κλινικές δοκιμές για την Pfizer. 
Για παράδειγμα, δύο από τους συντάκτες της έκθεσης της Pfizer έβγαλαν στην πραγματικότητα χρηματιστηριακό κέρδος 9 δισεκατομμυρίων δολαρίων απευθείας από τα εμβόλια της Pfizer, επειδή έτυχε επίσης να είναι συνιδρυτές της BioNTech.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ζωή του Ρόμπερτ Φίτσο δεν απειλείται πλέον

  Ο Αντιπρόεδρος και υπουργός Άμυνας της Σλοβακίας,  Ρόμπερτ Κάλινιακ δήλωσε ότι   «οι φόβοι για τη ζωή του Φίτσο», που νοσηλεύεται σε νοσοκ...