22/2/22

Επιστροφή στην Κανονικότητα των εμβολιασμένων ρουφιάνων. Ο δεξιός και αριστερός εργατοπατερισμός ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Με την ΠΦΑΙΖΕΡ Ενάντια στον Άρρωστο και τους ανεμβολίαστους

 Πανελλαδική, πανυγειονομική απεργιακή κινητοποίηση προγραμματίζουν για αύριο, 23 Φεβρουαρίου η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ζητώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων

5 σχόλια:

Ιουδαιοφοβία Ν. Μακρή είπε...

Αυτο το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (λες και κανουμε αλλαξοκωλιες) ειναι εβραϊκη εφευρεση.

Μου την περιγραφει ξεκαθαρα φιλος που διαβιει στις ΗΠΑ, λεγοντας μου οτι οι αθλιοι και ελεεινοι εβραιοι που εσυραν την χωρα αυτη στους ατελειωτους πολεμους στην Μεση Ανατολη απο το 2001 για χαρη του τρομοκρατους τους, τωρα το παιζουν ....φιλευσπλαχνοι και.....φιλανθρωποι.
Πηγαν εθελοντικα τα φτωχα αμερικανακια στον στρατο για να τους πληρωσει μετα δυο περιπου χρονια υπηρεσιας (ο στρατος) το πανεπηστημιο τους και οι εσαει προδοτες καθε ανθρωπινης αξιας, τους εστειλαν στον θανατο τους στην αραπια για να πολεμησουν τους εχθρους των εβραιων, αραβες.
Οσα λοιπον αμερικανακια γυρισαν ζωντανα απ το σφαγειο της αραπιας τα βλεπεις και τα λυπασαι, μου εξηγει ο φιλος. Ενα ανθρωπινο κουβαρι, νεα παιδια 25-30 χρονων χωρις χερια, χωρις ποδια πανω σε αναπηρικα καροτσακια τα βαζουν στην τηλεοραση να εκλειπαρουν τους αμερικανους για ερανους που δηθεν και καλα με τα χρηματα που θα μαζεψουν οι εβραιοι τους χτιζουν σπιτια τα οποια ειναι πιο ευκολοχρηστα βασει της ολικης αναπηριας τους.
Βγαινουν λοιπον στην τηλεοραση κατι ξεπεσμενοι αγνωστοι εβραιοι "ηθοποιοι" που ουτε η μανα τους δεν τους ξερει, για να ζητησουν βοηθεια απ' τους αμερικανους για τα παιδια που πολεμησαν για την ελευθερια των......ΗΠΑ. Τωρα ΠΟΣΑ χρηματα απ' αυτα που μαζευουν πανε στον προοριζομενο σκοπο και ΠΟΣΑ τεσπωνουν οι "ειδικοι", ενας γιαχβε γνωριζει.
Ετσι και εδω με το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" των αλαφουζοβαρδινοποντιων καναλαρχιδιδων.
Δωσε και βοηθα μας λενε γιατι ειματε καλοι ανθρωποι και πρεπει να βοηθαμε τον λαθροβρωμιαρη συνανθρωπο μας.
Μου θυμιζει εκεινο το παλιο "στον αγωνα ενωμενοι και στη μασα χωριστα"

Ανώνυμος είπε...

αν μπορεί μια δράκα εβραίων να κάνει τόσο κουμμάντο σε 300.000.000 κόσμο τότε η δημοκρατία είναι πολύ κακό πολίτευμα και θα είχε ενδιαφέρον αν οι ίδιοι αυτοί εβραίοι είναι υπέρ της δημοκρατίας, λογικά θα είναι....

Περιβαλλοντολόγος είπε...

@ Τρί Φεβ 22, 07:32:00 μ.μ.

Θα σου απαντούσα εγώ αντι της Ιουδαιοφοβίας, αλλά βλέπω ότι εκεί στα υπόγεια της Μελιδώνη είστε πολύ απησχολημένοι να παρακολουθείτε το μπλόγκ του Χατζάρα.
Κι επειδή με λένε κι εμένα Τρεμόπουλο (καμμιά συγγένεια με τον originale) και νοιάζομαι για το περιβάλλον και εγώ, κάνε μου μια χάρη.
Πέρασε το κάτω χείλος σου πάνω απ' την κεφάλα σου και κατάπιε. Μολύνεις το περιβάλλον με την παρουσία σου.

aviator είπε...

Μη μπερδευουμε τη δημοκρατια με το κοινοβουλευτισμο...

aviator είπε...

Μη μπερδευουμε τα αλαφουζολ και τους βαρδινοκωτσους με τον τραντελληνα σαντετο...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...