16/2/22

Τι θα έπρεπε να κάνει σήμερα ο υπουργός Άμυνας του Εφιαλτάκη στο ΝΑΤΟ

 

Σήμερα και αύριο συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ. Η συνεδρίαση αποτελεί «σημαντικό ορόσημο στην προετοιμασία των αποφάσεων που θα υιοθετηθούν από τους ηγέτες των συμμαχικών κρατών στη Σύνοδο Κορυφής της Μαδρίτης, η οποία αναμένεται στις 29 και 30 Ιουνίου». 
Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στην κατάσταση ασφαλείας που δημιουργείται από την επιθετική συμπεριφορά της Ρωσίας κοντά στην ανατολική πλευρά του ΝΑΤΟ και τις επιπτώσεις στην Ευρωατλαντική ασφάλεια, καθώς επίσης στα ζητήματα στα οποία στηρίζεται η συνέχιση της διαδικασίας προσαρμογής της αποτρεπτικής και αμυντικής στάσης της Συμμαχίας στις νέες συνθήκες ασφαλείας.
Η Ελλάδα θα έπρεπε να ζητήσει την συνδρομή του ΝΑΤΟ για να τεθεί εκτός Νόμου στην Ουκρανία ο Ναζιστικός Δεξιός Τομέας και ν αρνηθεί κάθε συνεργασία εάν δεν γίνει αυτό. Θα έπρεπε να ζητήσει την άμεση παράδοση στην ελληνική δικαιοσύνη η των δολοφόνων των Ελλήνων και σε κάθε άλλη περίπτωση να ανακοινώσει ότι θα προβάλει βέτο σε κάθε σχέδιο απόφασης που θα αφορά στην Ουκρανία.

2 σχόλια:

Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού είπε...

Ναι καλα.
Ο υπουργός αμυνας του αδελφογιου στο ΝΑΤΟ, θα κανει και θα πει οτι νοηματικη γραμμη τουχουν δωσει οι εβραιοι.
Αν δεν ακολουθησει την γραμμη αυτη, θα τον "παραιτησει" ο αδελφογιος πριν καλα-καλα μπει στο αεροπλανο για επιστροφη στην Αθηνα.
Ειναι ωρα τωρα να χανουμε τις υπουργικες καρεκλες; προσωπικες φρουρες, λιμουζινες γκομενες, καραγκαραντι μισθους, υψηλα κονε και λοιπα αρχοντιλικια;

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε τέτοιον υπουργό και δεν το ξέραμε βρε Σπύρο? Αλλά η ανατολική γειτονιά του ΝΑΤΟ πως ορίζεται και από που μέχρι που? Αυτοί κάνουν ό,τι η αγριάδα στο χωράφι, φυτρώνει στου γείτονα και οι ρίζες της περνούν το δικό σου και πάνε στο επόμενο.