30/1/09

Τζάμπα Μάγκας ο Ερντογάν στον μουσουλμανικό κόσμο.


Επικοινωνιακός καβγάς για το πόπολο, και όχι για το «πάπλωμα».

Ο Ντονμέ Ταγίπ έχει κάτι κοινό με τον Σιμόν Πέρεζ.. Ότι κοινό είχε δηλαδή και ο Κεμάλ. Και δεν αναφέρομαι στις γενοκτονίες.
Οι επικοινωνιολόγοι , όμως ,εστίασαν στις διάφορες, και όχι στο αίμα (στις φλέβες) .

Η γραμμή έχει δοθεί μήνες πριν, από τα «επιτελεία». Η Έκθεση που παρέδωσε στη νέα διακυβέρνηση του Ομπάμα το National Intelligence Council (Εθνικό Συμβούλιο Πληροφοριών - (NIC)) των ΗΠΑ εκτιμούσε ότι η Τουρκία «θα αναλάβει μεγαλύτερο και πιο σημαντικό πολιτικό και οικονομικό ρόλο διεθνώς αλλά ότι θα στραφεί περισσότερο στον εθνικισμό και τον Ισλαμισμό, και ότι αυτό το μοντέλο θα επηρεάσει της ταχέως εκσυγχρονιζόμενες χώρες της Μέσης Ανατολής.» http://deltio11.blogspot.com 22/11/2008

Επομένως η «παράσταση» ήταν προετοιμασμένη.Ο Σούπερ- Ταγίπ τα « έριξε» στον Σιμόν, την πήρε τσάμπα εισιτηρίο, πρώτη θέση, για τις καρδιές των μουσουλμάνων. ο αδελφός Ταγίπ. Η ενέργειά του ξεσήκωσε κύματα ενθουσιασμού σε όλο το μουσουλμανικό κόσμο. Χιλιάδες αραβικά sites αναφέρονται με υπερθετικούς χαρακτηρισμούς στον τσαμπουκά, που "'εφτυσε" το Σιωνισμό.
-«Εσύ είσαι μεγαλύτερός μου, αλλά ο τόνος της φωνής σου είναι έντονος. Κι αυτό προέρχεται από την ψυχολογία του εγκληματία ι», είπε ο Ερντογάν στον Πέρεζ και συνέχισε: «Εσείς ξέρετε πολύ καλά να σκοτώνετε. Ξέρω ότι σκοτώσατε μικρά παιδιά στις πλαζ, εσείς είχατε πρωθυπουργούς που δήλωναν ότι αισθάνονται ευτυχισμένοι όταν μπαίνουν στα παλαιστινιακά εδάφη πάνω σε τανκς».
Ο Ταγίπ εγκατέλειψε το Νταβός μιλώντας για "Zionist Censorship"!!!, και έσπευσε στο αεροδρόμιο ΑΤΑΤΟΥΡΚ ( που φέρει το όνομα του μεγάλου Εβραίου της Θεσσαλονίκης, Κεμάλ Πασά) όπου χιλιάδες οπαδοί τον υποδέχθηκαν με αντι-σιωνιστικές εκδηλώσεις. ( κωμωδία η επικοινωνιακό δράμα; ).
Το Ισραήλ γνωρίζει πολύ καλά να δολοφονεί βρέφη είπε ο Ερντογάν.
Η Τουρκία γνωρίζει πολύ καλά να δολοφονεί αιχμαλώτους.
Διαφορετικές γνώσεις ίδιο αποτέλεσμα
σχολίασε το http://edessapress.blogspot.com/
Το Ιράν χαιρετίζει τον Ερντογάν για το θερμό φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Σιμόν Πέρες στο Νταβός.
Το Ιράν χαιρέτισε σήμερα τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το θερμό φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες σχετικά με τη Λωρίδα της Γάζας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
«Ευχαριστούμε τον κ. Ερντογάν και χαιρετίζουμε αυτό που έκανε στο Νταβός», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Ακμπάρ Χασεμί Ραφσαντζανί κατά την προσευχή της Παρασκευής στην Τεχεράνη. «Η στάση αυτή έπεσε στον κόσμο σαν βόμβα».
«Ευχαριστούμε επίσης τον τουρκικό λαό που του επιφύλαξε ένα τόσο λαμπρό καλωσόρισμα κατά την επιστροφή του στην πατρίδα», πρόσθεσε ο Ραφσαντζανί, ο οποίος είναι σήμερα επικεφαλής της Συνέλευσης των Εμπειρογνωμόνων, του κορυφαίου σώματος των ιερωμένων της χώρας.
Ο Ραφσαντζανί κατηγόρησε άλλους ηγέτες μουσουλμανικών χωρών επειδή δεν ενήργησαν όπως ο Ερντογάν και δεν βοηθούν αρκετά τους Παλαιστινίους στη Λωρίδα της Γάζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...