22/1/16

Ρελάνς του ALEXIS. 8% πίσω του ο Κούλης

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι η πλειονότητα των (χαζών) πολιτών , το 40%, πιστεύει ότι «οι προτάσεις της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση θα δημιουργήσουν ένα βιώσιμο και δίκαιο σύστημα». Αντίθετοι είναι το 32% και το 28% δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα.
Το 36% λέει ότι φταίει το κακό ΔΝΤ Και όχι ο ALEXIS ενώ για το 27% φταίνε ο Κούλης και η Φώφη. Μόνο το 33% Θεωρεί ότι το ίδιο το πρόγραμμα είναι πρόβλημα.
Στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ALEXIS συγκεντρώνει 24,7%. O Κούλης ακολουθεί με 16,6%, ενώ Τρίτη βάζουν την ΚΚΕ λτδ για να μην βάλουν τη Χρυσή Αυγή να συγκεντρώνει 7%. Η Φώφη βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 4,2%, οι Ημι-ανεξάρτητοι ακολουθούν με 3,1%, και εκτός Βουλής μένουν οι Λαφαζανίστας (2,9%), ο Κυρ-Βασίλης (2,4%) και ο ΟΧΕΤΟΣ (1,9%).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ίσως πλην τής προθέσεως ψήφου, η δημοσκόπιση είναι σωστή, όντως τόσο μαλάκας είναι ο λαγός στιφάδο.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια αφηστε τα λογιστικοστατιστικουλια,δεν ειμαστε λογιστες πια , ειμαστε πολεμιστες,ξυπνησε μεσα μας κατι αγριο κατι θανατηφορο,κατι που θα γινει της πουτανας το σιδηρουν πυραυλον σε λιγο...

Ανώνυμος είπε...

Οι αγρότες θα καθαρίσουν. Γιατί μόνο στην επαρχία μπορεί να υπάρξει σοβαρή ανυπακοή.

Έτσι και πάνε οι νέοι ιδιοκτήτες πλειστηριασμένου σπιτιού σε χωριό να χρησιμοποιήσουν το σπίτι, μαύρο φίδι που τους έφαγε. Οι βλάχοι δε χωρατεύουν.