10/1/16

Απατεώνες και λαμόγια ΕΠΕ

Ο αντιπρόεδρος της τσογλανοπαρέας υποσχέθηκε, «προοπτική στην κοινωνία και τη χώρα» και είπε στους «Κεντροαριστερούς» ηλίθιους, ότι μετά τη δυστυχία, θα διαμορφωθούν , «νέοι όροι επιβίωσης και ευημερίας του ελληνικού λαού», υποσχόμενος το ίδιο καθεστώς «επιτοκίων και δανεισμού» με την Γερμανία.
Νέοι όροι επιβίωσης και ευημερίας. Στο απώτερο μέλλον. Για το παρόν και το άμεσο μέλλον. Δυστυχία. Αλλά οι απατεώνες κοιτάζουν μπροστά. Στην επόμενη μέρα, οπότε χρειάζεται μία
 κοινωνική συμμαχία για τη μετα-μνημονιακή Ελλάδα. Σχετικά με το ζήτημα του χρέους, ο κ. Δραγασάκης είπε ότι θα πάμε σε μία λύση μεταβατική, η οποία θα εξασφαλίσει ότι το χρέος και οι δαπάνες εξυπηρέτησής του δεν θα αποτελούν, όπως συμβαίνει σήμερα, εμπόδιο στον μακροχρόνιο δανεισμό, τις επενδύσεις και την άσκηση «κοινωνικής πολιτικής» για τους απρόσκλητους και τους λαθραίους. Ο αντιπρόεδρος της τσογλανοπαρέας, είπε ακόμα ότι έχουν ήδη εξασφαλιστεί 6,5 δισ. ευρώ για τη χρηματοδότηση επενδύσεων το 2016 και ότι καταβάλλονται προσπάθειες ώστε αυτό το ποσό να φθάσει τα 8,5 δισ. ευρώ.
Εντός του έτους, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, θα διαμορφωθούν ειδικά χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου να αξιοποιηθούν από τα αρμόδια λαμόγια οι πόροι του ΕΣΠΑ και άλλων φορέων.
Άλλο στέλεχος της τσογλανοπαρέας ο μαρξιστής μάνατζερ Στέργιος (Πιτσιόρλας) κάλεσε από το ΔΟΛιο συγκρότημα τον «προοδευτικό πόλο» να πει «Ηχηρό όχι" στον κρατισμό», τώρα που εκέινος βολέυτηκε σε κρατική θέση όπως και ο σύζυγος της αριστερής βουλευτού.

Καθάρματα όλης της αριστεράς βολευτείτε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το σχόλιό σας κ. Χατζάρα, αλλά και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα ίδια δεν έκαναν; Δεν βόλεψαν τους κομματικούς τους στρατούς; Αυτούς τους κομματικούς στρατούς εξακολουθούμε να πληρώνουμε ακόμη και σήμερα....