29/1/16

Ο Ηλίας για την Τηλε-Χούντα και τους αρχιδιαπλεκόμενους

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μέρα με την ημέρα η οθωμανική, ανθελληνική, τουρκική, κομμουνιστική, κυβερνητική μπατσονομία τα βρίσκει πιο δύσκολα όπως είναι φυσικό και επόμενο.

μετά το άγριο κλωτσίδι που έφαγε ο συριζαϊκός ματατζής στο Σύνταγμα, είδαμε ολόκληρες διμοιρίες ματ στην Θεσσαλονική να απωθούνται και να τρώνε ξυλίκι ενώ αν οι αγρότες είχαν μεριμνήσει να έχουν μαζί τους κράνη και ωτοασπίδες και καμμιά αντιασφυξιογόνο μάσκα, το ξύλο που θα τρώγαν οι μπάτσοι θα ήταν ανελέητο και θα αναγκαζόντουσαν είτε να τραβήξουν όπλο είτε να ενωθούν με τους αγρότες.

Αν επέλεγαν να τραβήξουν όπλο η κατάσταση θα ήταν μη αναστρέψιμη

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΠΑΤΣΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΩΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΒΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ, ΕΊΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΉΞΟΥΝ ΟΠΛΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

κουλης χρυσος είπε...

ΣΤΙΣ ΚΑΝΑΛΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ

ΤΗΛΕ ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤ ΑΔΕΙΩΤΤΙΣΑ

κατεβασε παπαδες ο λουερντι στα καναλενια αλωνια.


https://www.youtube.com/watch?v=3aEANtEYsRo


http://www.protothema.gr/politics/article/548934/loverdos-pros-pappa-eisai-ashetos-na-kathiseis-kato-edo-den-tha-traboukizeis/

Ανώνυμος είπε...

Master-Quiz:βαψωμαλιας ψευτομποντυμπιλντερ σανεμπορος γαιδουροσανοπωλης πρωην ιδιοκτητης πρακτορειου μοντελων με καθετηρα και νυν καταδικασμενος οφσοροδοξος πωλητης καλτσον κωλαγονου και κυλοτας....
Κaratza-fairy;;;;
Karatza-mpoyrdas;;;;
Karatza-kouradas;;;;;