21/1/16

Το σωστό να λέγεται

Ιμάμης Κολωνίας: Δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι για τους βιασμούς, αλλά το προκλητικό ντύσιμο των γυναικών!

Ο ιμάμης Σαμί Αμπού - Γιουσούφ που υπηρετεί στο τζαμί Αλ Ταουχίντ της Κολωνίας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό RΕΝ ΤV για τις σεξουαλικές επιθέσεις το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, από μουσουλμάνους και τους βιασμούς γερμανίδων «εξήγησε» ότι , «ενας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια είναι γιατί αυτά ντύνονται προκλητικά. Εάν κυκλοφορούν χωρίς πολλά ρούχα, χρησιμοποιούν άρωμα, τότε τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν. Είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά»!

Οι ξεβράκωτες γερμανίδες έχουν τουλάχιστον τη μισή ευθύνη. Καλά που ηρθαν οι σουνίτες για να μπεί μια τάξη στο ευρω-μπουρδέλο.
Όμως το ζήτημα αιχμής είναι το γιατί αγνόησαν τους γερμανούς πουστόπαιδες οι σουνίτες, και γιατί εκφοβίζουν τους Εβραίους που δεν φορούν δημόσια πλέον το Κιππά.

ΥΓ. Στριγκ εσωτερικά φοράνε;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρέθηκα σε πολλά τραπέζια φέτος τα Χριστούγεννα και είναι φοβερό το πόσο χλιαρές ήταν όλες οι γυναίκες αλλά και οι φεμινίστριες απέναντι στους ισλαμιστές και στο πώς βλέπει το ισλάμ τις γυναίκες. οι γυναίκες τής Ευρώπης είναι κοιμισμενες, απορροφημένες με ψώνια, νύχια και καλσόν και δεν έχουν παράει χαμπάρι τί έρχεται και τί βιασμός θα πέσει από τους δύσμοιρους πρόσφυγες.

και ερωτώ εγώ, αν μόνο με βιασμό μπορεί να ξυπνήσει γιατί να μην την βιάσουν;

και το ζήτημα είναι αν θα ξυπνήσει από τον βιασμό.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα γινεις ανθρωπος ποτέ
γουρουνι αριστερε!!!!!!!!!!!!

οι αριστεροι πουλανε την ηρωινη!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο ιμάμης, αλλά άμα οι Ευρωπαίες γυναίκες φορούσαν πιό πολλά ρούχα και μαντήλες, τότε αυτό δεν θα ήταν Ευρώπη, αλλά Μέση Ανατολή...

Ανώνυμος είπε...

Χειμωνιάτικα και μάλιστα στην βόρεια Ευρώπη πως γίνεται να κυκλοφορούν χωρίς πολλά ρούχα να μας πει ένας ειδήμων.

Εγώ ξέρω οι μαύροι και τα ξαδέρφια τους οι μαύροι της άμμου δεν χρειάζονται να δουν πολύ δέρμα για να γίνουν βιαστές. Δεν τους λένε jungle bunnies για το τίποτα.

Κάτι ήξεραν οι αμερικάνοι που έφτιαξαν το aids και το έριξαν στην Αφρική. Το ποσοστό των οροθετικών ήταν της τάξης του 70% πριν 15 χρόνια στη Νότιο Αφρική.

Υπάρχει και η θεωρία ότι η φύση έχει μηχανισμούς αυτορρύθμισης: όταν ένα ζώο χάνει την πληθυσμιακή ισορροπία του, όπως σε μία επιδημία ακρίδων, ποντικιών, κουνελιών ή αραπάδων, τότε εμφανίζονται ασθένειες ή άλλες συνθήκες όπως αρπακτικά ή αλληλοεξόντωση και το επαναφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

"Όμως το ζήτημα αιχμής είναι το γιατί αγνόησαν τους γερμανούς πουστόπαιδες οι σουνίτες..."
Ε καλά ... αυτό είναι απλό .... δεν φοράνε το κατάλληλο διεγερτικό άρωμα οι πουστόπαιδες !!!!
Είναι ζήτημα μυρωδιάς ....