22/1/16

Ο Κούλης ο Φιλελέ άρχισε με απολύσεις

Κλαυθμός και οδυρμός. «Σοκ και δέος» στη Συγγρού. Πάνε για πρωκτογενές πλεόνασμα. Ο Κούλης άρχισε τις απολύσεις υπαλλήλων του κώματος. Διώχνει μέχρι και τις καθαρίστριες για να εξαφανίσει το έλλειμμα. Ωστόσο όλοι φοράνε φέσι γιατί ο Κούλης τους ζήτησε Πίστωση.
 Οι κωπήλατες της γαλέρας έχουν μπει ήδη στον έβδομο μήνα χωρίς χρήματα!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΕΣ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ;





Αποφυλακίστηκε ο Σπύρος ...

από το Μπουρούντι


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64320120

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ


ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΤΟ 1,5% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Πλαφόν από την Αυστρία στις αιτήσεις ασύλου


Η ανακοίνωση της Αυστρίας περί περιορισμού του αριθμού αιτήσεων ασύλου στο 1,5% του πληθυσμού της χώρας προκάλεσε αντιδράσεις από τους αξιωματούχους που βρίσκονται στο Νταβός, καθώς αυξάνει τον κίνδυνο ενός φαινομένου ντόμινο ανά την Ευρώπη.



Το χρονικό περιθώριο των μόλις δύο μηνών ακούστηκε και από άλλα αρμόδια χείλη: ο Σουηδός πρωθυπουργός, Στέφαν Λέβεν, συμφώνησε με τον Ολλανδό ομόλογό του, σημειώνοντας ότι «γνωρίζουμε πως πιθανότατα όταν έρθει η άνοιξη, ο αριθμός των προσφύγων θα αρχίσει να αυξάνεται ξανά». «Οταν συζητούμε, αυτό είναι το επιχείρημά μου προς τις χώρες εκείνες που δεν προτίθενται να υποδεχθούν πρόσφυγες - ότι αν δεν μπορέσουμε να το διαχειριστούμε αυτό, η Ευρωπαϊκή Ενωση κινδυνεύει. Εάν δεν το καταφέρουμε κινδυνεύει η Σένγκεν», δήλωσε ο Λέβεν.


ο Γερμανός πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ, είχε καταφέρει ένα έμμεσο πλήγμα στην ανοιχτή πολιτική της Ανγκελα Μέρκελ, λέγοντας ότι η επιβολή πλαφόν στην εισροή προσφύγγων δεν είναι ανήθικη.

Ο Αυστριακός ΥΠΕΞ, Σεμπάστιαν Κουρτς, υπερασπίστηκε την απόφαση της κυβέρνησης, που δέχτηκε έντονες επικρίσεις κυρίως από τη Γερμανία, λέγοντας ότι η Αυστρία δεν μπορεί να περιμένει για πάντα μέχρι να βρεθεί ευρωπαϊκή λύση.

Ανώνυμος είπε...

Αυστηρότερα μέτρα για είσοδο λαθροπροσφύγων


Προσχηματικοί αποδεικνύονται οι λόγοι που επικαλέστηκαν τα Σκόπια, προκειμένου να κλείσουν για σχεδόν δύο 24ωρα τη διάβαση για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη.

Από χθες που άνοιξαν εκ νέου, επιτρέπεται πλέον η διέλευση μόνο σε όσους δηλώσουν εγγράφως πως έχουν ως χώρα προορισμού τη Γερμανία ή την Αυστρία -τις μοναδικές χώρες που δέχονται πρόσφυγες- και μάλιστα αφού πρώτα υποβληθούν σε εξονυχιστικούς ελέγχους επιβεβαίωσης εθνικότητας, αλλά και ποινικού μητρώου.

Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται συνδέονται με τις αποφάσεις της αυστριακής κυβέρνησης να θέσει αυστηρά πλαφόν στον αριθμό των προσφύγων που θα δέχεται στο έδαφός της για κάθε ένα από τα επόμενα τέσσερα χρόνια, προκαλώντας την αντίδραση της Γερμανίας, αλλά και γενικότερη ανησυχία σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το μέλλον του προσφυγικού προβλήματος. Είναι ενδεικτικό ότι το πλαφόν για το 2016 προβλέπει μόλις 37.500 άτομα, ενώ το 2015 έφτασαν και υπέβαλαν αίτημα ασύλου 90.000 πρόσφυγες.

Από χθες το μεσημέρι, που η διάβαση άνοιξε εκ νέου, οι πρόσφυγες από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν που περνούν από το οριοθετημένο σημείο στην Ειδομένη και μεταφέρονται αρχικά στο camp της Γευγελής υποχρεούνται να υπογράψουν εκεί ένα νέο έγγραφο, στο οποίο δηλώνουν τη χώρα στην οποία προτίθενται να ζητήσουν άσυλο.

Οπως προκύπτει από τα νέα δεδομένα, η Αυστρία, η οποία αποτελεί χώρα διέλευσης και όσων σκοπεύουν να περάσουν στη Γερμανία, έχει ενημερώσει τη Σλοβενία, και μέσω αυτής όλες τις χώρες που ακολουθούν στον λεγόμενο «βαλκανικό διάδρομο» (Κροατία, Σερβία, ΠΓΔΜ), πως θέτει νέους, αυστηρότατους ελέγχους στα σύνορά της. Οπως διεμήνυσε η Βιέννη, θα δέχεται πλέον μόνο όσους έχουν υπογράψει επίσημα πως επιθυμούν να ζητήσουν άσυλο στην Αυστρία ή τη Γερμανία, και μάλιστα αφού πρώτα τους περάσουν από «κόσκινο».

Τεστ γλώσσας
Μέσα από τη διαδικασία συνέντευξης και του τεστ γλώσσας, θα γίνεται επιβεβαίωση της εθνικής τους καταγωγής με βάση όσα αναφέρονται στα υπηρεσιακά σημειώματα που τους έχουν χορηγηθεί από τις ελληνικές Αρχές. Επίσης, θα ελέγχεται το ποινικό τους μητρώο, αν έχουν καταδικαστεί ή αν έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές. Οσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτουν οι αυστριακές Αρχές θα επιστρέφονται στη Σλοβενία.

Με το φαινόμενο του ντόμινο οι νέοι περιορισμοί μεταφέρθηκαν σε όλες τις χώρες του «βαλκανικού διαδρόμου», οι οποίες αυστηροποιούν τους ελέγχους στα δικά τους σύνορα, με τελευταία την ΠΓΔΜ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥΣ ΧΜΕΡ ΥΠΗΚΟΟΥΣ...


ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Αλαλούμ με τον έλεγχο των εισιτηρίων

πλήρης... εκτροχιασμός των εσόδων από την εισιτηριοδιαφυγή, το κόστος της οποίας για το σύστημα των συγκοινωνιών της Αθήνας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.


Οι έλεγχοι εισιτηρίων από τους οδηγούς θα ισχύσουν για διάστημα ενός έτους έως την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, με το οποίο το υπουργείο φιλοδοξεί να περιορίσει σημαντικά τη λαθρεπιβίβαση



ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, ο οποίος επισημαίνει ότι «ο επιβάτης δεν είναι υποχρεωμένος να επιδείξει τίποτα σε κάποιον που δεν διαθέτει κάρτα ελεγκτή με πλήρη στοιχεία».

Προσθέτει μάλιστα ότι εκτίθενται σε κινδύνους οδηγοί και επιβάτες υπενθυμίζοντας ότι τα τουρνικέ και από τα πέντε λεωφορεία, στα οποία είχε εφαρμοστεί πιλοτικά η είσοδος από την μπροστινή πόρτα έχουν ήδη βανδαλιστεί.



Η εισιτηριοδιαφυγή, πάντως, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του ΟΑΣΑ, ο οποίος είδε τις πρωτογενείς ζημιές του να ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ μόνο στο δεκάμηνο του 2015. Την ίδια στιγμή, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές υπουργείων προς τον ΟΑΣΑ μόνο για τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014 φτάνουν τα 113.992.640,56 ευρώ.


ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΜΕΣΩ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ...

Πάντως, η εξαγγελία του υπουργείου Μεταφορών για αύξηση της τιμής του ενιαίου εισιτηρίου από το 1,20 στο 1,40 ευρώ, η οποία επρόκειτο να ισχύσει από την Πρωτοχρονιά, παραμένει ακόμα στα χαρτιά. Στελέχη του υπουργείου αποδίδουν την καθυστέρηση στην προετοιμασία των συστημάτων τονίζοντας ότι η αναπροσαρμογή θα γίνει

αφαΣια Μητσοτακοσιωνη είπε...

Νοσηλευτής νάρκωσε νεαρη ασθενή και την γαμησε στην κλινικη!


Στη σύλληψη νοσηλευτή νοσοκομείου της ανατολικής Μακεδονίας, ο οποίος φέρεται να χορήγησε αναισθητικό σε 22χρονη ασθενή και στη συνέχεια να προέβη σε ασελγείς πραξεις γαμηματος στο μουνι της, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από καταγγελία της λαθρο γαμημενης.


Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νοσοκόμος, που συνελήφθη, για λαθρομεταναστευτικου τυπου βιασμό κωλο-νιας, βαριά σωματική βλάβη απο το κωλαντερο, έκθεση σε λαθραιο πηδημα , υπεξαίρεση του αναισθητικου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών σε χρηση για γαμημα,


εισήλθε σε θάλαμο, όπου νοσηλευόταν 22χρονη καβλαντα και αφού της χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα (αναισθητικό), φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής αντιστασεων, προέβη σε ασελγείς πράξεις πισω μπρος γενικη εξεταση, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε εχοντας παρει το αναισθητικο και ακουγοντας γιωργο τραγκα-φραγκα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, που έσπευσε στο νοσοκομείο και συνέλαβε τον εργαζόμενο, σε κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου, καθώς επίσης και την κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενό φιαλίδιο του φαρμακευτικού σκευάσματος που χορήγησε στην 22χρονη και χρησιμοποιημένη σύριγγα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν άλλα πέντε φιαλίδια του ίδιου φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και για αλλα γαμησια στο μελλον με αλλες ασθενεις.

Ανώνυμος είπε...

O HΛΙΘΙΟΣ ΑΞΕΛ

δια χειρος του γεωργιου μαυρου ,δηλαδη του György Schwartz,πιο γνωστου με το καλλιτεχνικο ψευδωνυμο σορος


ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Σόρος: Η Ελλάδα είναι ένα πρόβλημα χωρίς λύση


Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα αποτελεί ακόμα ένα πρόβλημα για την Ευρώπη εξέφρασε ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Bloomberg από το Νταβός.


Eίναι ένα πρόβλημα που δεν έχει λύση γιατί είναι κατάσταση είναι χάλια. Βρίσκεται ξανά στο "σημείο βρασμού", μπορείτε να το δείτε στο πρόσωπο του Τσίπρα, πρόσθεσε ο κ. Σόρος.

Ανώνυμος είπε...

Η αγ. οκογενεια τη μονη περικοπή που δεν κανει είναι από την ΠΑΡΤΗ της.
θυμομαστε που ο κ. κουλος ηταν υπουργος της συμμοριας τρελλοπουλου μπαμπη ζαμαν φου κτλ κ ελεγε ότι πρεπει να μειωθεί ο δ. τομεας;
δεν τολμησε να ξεκινησει τη μειωση από την οικογενεια του που εχουν μπαστακωθει 80 χρονια στο δημοσιο κ μας ρουφουν το αιμα!!!!!!
αλλα με την ηλιθιοτητα κ το φιλοτομαρισμο που μας δερνει βραστα κ χεστα.
κατά τ'αλλα παιδερες ,κολομποι , κ τραβελια ,κ LGPD , 1000 καλοι χωρανε.
αυτά.

Ανώνυμος είπε...

αφαΣια Μητσοτακοσιωνη είπε...
Νοσηλευτής νάρκωσε νεαρη ασθενή και την γαμησε στην κλινικη!εισήλθε σε θάλαμο, όπου νοσηλευόταν 22χρονη καβλαντα και αφού της χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα (αναισθητικό), φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής αντιστασεων, προέβη σε ασελγείς πράξεις πισω μπρος γενικη εξεταση, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε εχοντας παρει το αναισθητικο και ακουγοντας γιωργο τραγκα-φραγκα.

ΜΙΙ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΧΩ
ΕΙΝΑΙ Μ Σ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ;;;;;