27/1/16

Αποδείχτηκε το αγγλικό πραξικόπημα κατά του Καποδίστρια

Συγκλονιστική Αποκάλυψη. Το http://kapodistrias1821.blogspot.gr
που ανοίγει τα Αγγλικά Αρχεία, δημοσίευσε χθες δυο βρετανικά έγγραφα που αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία τον αγγλικό σχεδιασμό για την οργάνωση του Αντικαποδιστριακού Αγώνα και για την δολοφονία του Κυβερνήτη, με εντολή των Ρότσιλντ, Ουέλλιγκτον και εκτέλεση του Δ. Ρώμα ,σεβάσμιου της κόρης της Στοάς του Λονδίνου, της Στοάς της Ζακύνθου.

Το ένα, ντοκουμέντο , είναι ιδιόχειρο σημείωμα του υπαλλήλου του Ρότσιλντ, του Καθάρματος Δούκα του Ουέλλιγκτον, ο οποίος έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του Κυβερνήτη, που βρίσκεται στο αρχείο Ουέλλιγκτον , με κωδικό «Docref=WP1/1022/8» και έχει ημερομηνία 10/22 Μαΐου 1829.
Στο έγγραφο αυτό ο Δούκας του Ουέλλιγκτον που κυβερνούσε την Αγγλία στο όνομα του Ρότσιλντ, έδινε εντολή στον λόρδο Αμπερτήν για την έναρξη επικοινωνιακού πόλεμου κατά του Καποδίστρια, από τις εφημερίδες, στα νησιά του Ιονίου, και της Πελοποννήσου, «για να συνειδητοποιήσει ο Καποδίστριας ότι και άλλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το όπλο, καθώς έκανε εκείνος».
Η Εντολή δόθηκε τον Μάιο του 1929 και στις 11 Μαρτίου 1831 βγήκε στην Ύδρα η εφημερίδα Απόλλων, από τον πράκτορα των Άγγλων Αναστάσιο Πολυζωίδη, που προπαγάνδιζε απροκάλυπτα την αποστασία από την κυβέρνηση του Ιωάννη Καποδίστρια και ασκούσε «αμείλικτη» πολεμική εναντίον του».
Το ντοκουμέντο που αποκάλυψε το http://kapodistrias1821.blogspot.gr  συνδέει άμεσα με αποδείξεις και όχι με υποθέσεις την αγγλική πολιτική με τους «συνταγματικούς» που την υπηρετούσαν και αποδεικνύει ότι όλοι τους δεν ήσαν «δημοκρατικοί» αλλά πράκτορες και ρουφιάνοι.
Το http://kapodistrias1821.blogspot.gr  παρουσιάζει σήμερα ακόμα δυο έγγραφα για τις προσπάθειες του Λονδίνου να υποχρεώσει τον Καποδίστρια να αποδεχτεί τους σχεδιασμούς του, και για την προσωπική αντιπάθεια του Ουέλλιγκτον δηλαδη του αφεντικού του για τον Καποδίστρια.
Μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ http://kapodistrias1821.blogspot.gr/2016/01/blog-post_81.html   και εδώ http://kapodistrias1821.blogspot.gr/2016/01/blog-post_27.html  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η εντολή δόθηκε το 1829 και η εφημερίδα εκδόθηκε το 1831; Α καλά...

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...