27/1/16

Ο Αξελ στη μητέρα πατρίδα

Στο Ισραήλ μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός, AXEL CIPRA (Εβραιόπουλος), συνοδευόμενος από εννέα υπουργούς, προκειμένου να συμμετάσχει στη διευρυμένη διμερή συνάντηση των δύο χωρών, με στόχο την προώθηση της ελληνο-ισραηλινής συνεργασίας. Θα ακολουθήσει η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου Ισραήλ την Πέμπτη.
Η συνάντηση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ πραγματοποιείται σε συνέχεια της επίσκεψης του AXEL CIPRÁ τον περασμένο Νοέμβριο.
Τον Άξελ θα συνοδεύουν στο Ισραήλ ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο αναπληρωτής υπουργός ΠροΠολίτη Νίκος Τόσκας, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο υπουργός Υποδομών - Μεταφορών - Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας Κώστας Φωτάκης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η υπουργός παρά τω πρωθυπουργό - κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Παλαιστίνη, όπου θα συναντηθεί με.... Παλαιστίνιους αξιωματούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: