27/1/16

Ο Βλαδίμηρος γράφει ιστορία

Ο Ρώσος Πρόεδρος, στην εκδήλωση στο εβραϊκό μουσείο της Μόσχας , στην οποία ήταν παρόντες και ο πρόεδρος Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου, (EJC), κ. Μοσέ Κάντορ, που επισκέφθηκε τη Μόσχα και μίλησε στον Βλαδίμηρο για τον αντισημιτισμο , μίλησε για την εβραιοκατία της Μπουντ επί του κομμουνιστικού καθεστώτος. Στην ομιλία του με τους ραβίνους παρόντες, ο Πούτιν ανέφερε:
«Το 80 με 85% της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν εβραίοι. Αυτοί οι εβραίοι, οδηγούμενοι από λανθασμένες ιδεολογικές σκέψεις, συνελαμβαναν, φυλάκιζαν, καταπίεζαν , θρησκευόμενους διαφόρων δογμάτων,του Χριστιανισμού, του Ισλάμ του Ιουδαϊσμού και άλλων θρησκειών. Όλοι ήταν όλοι υπό διωγμό, δεν ξεχώριζαν κανέναν. Ευχαριστώ τον Θεό, που διαπιστώνω ότι αυτές οι ιδεολογικές παρωπίδες, αυτές οι λανθασμένες ιδεολογικές σκέψεις έχουν καταρρεύσει».
Ο Βλαδίμηρος έχει συνέπεια σε ότι λέει. Το καθεστώς των διώξεων και των εκτελέσεων ήταν εβραϊκό. Και διωκόμενοι ήσαν και οι ορθόδοξοι εβραίοι .
Και ο Στάλιν ανήκε στο 15%.

3 σχόλια:

Νικος είπε...

Μπαρμπα-Σπυρο νομιζα οτι το τζουγκασβιλι ειναι δηλωτικο περιουσιοτητας. Εχουμε ανατροπη;

Ανώνυμος είπε...

Και πως εξηγείς Σπύρο Χατζάρα ότι το 85% των δημοσιογράφων του Russia Today είναι Εβραίοι; Άμα θες, θα σου φτιάξω και μια λίστα με τα πραγματικά τους εβραϊκά ονόματα...

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΝΩΝΥΜΕ 12.00 Μ.Μ.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...