8/1/16

Φίλοι, φίλοι καριοφίλι

O Ιλχάμ Αλίεφ, του Αζερμπαϊτζάν, λόγω Αρμενίας, Ναγκόρνο Καραμπάχ, τα βρήκε με τις ΗΠΑ, την BP και την Τουρκία, και έπαιζε το χαρτί τους ώστε αυτός και η φάρα του να τρώνε τον αγλέουρα.
Αλλά όπως λέγανε οι παλιοί, Φίλοι, φίλοι καριοφίλι.

Η ασφάλεια της Οικογένειας συνέλαβε για εσχάτη προδοσία τον επικεφαλής της Γεροντικής στην Κοινότητα Ναρνταράν λίγο έξω από την πρωτεύουσα Μπακού, τον Νατινγκ Κερίμοφ. Εκεί τον περασμένο Νοέμβριο η αστυνομία συγκρούστηκε με βαχαμπιστές και σκότωσε πέντε μαζί με τον επικεφαλής τους τον θεολόγο Ταλέχ Μπαγκίροφ. Μετά συνέλαβαν άλλα 14 μέλη της ομάδας που ήθελαν να ανατρέψουν δια της βίας το συνταγματικό καθεστώς και να εγκαθιδρύσουν ισλαμική δημοκρατία Που θα διοικείται με το νόμο της Σαρία.
Αργότερα συνέλαβαν και τον επικεφαλής της Γεροντικής , και μετά από τις ανακρίσεις τον παρέπεμψαν να δικαστεί για εσχάτη προδοσία διότι «υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ότι ο επικεφαλής του Συμβουλίου των γερόντων Νατίνγκ Κερίμοφ , είχε προσληφθεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες και για μεγάλο χρονικό διάστημα δρούσε ως κατάσκοπος εις βάρος της ασφάλειας του κράτους του Αζερμπαϊτζάν ».
Φίλοι, φίλοι με τουρκιές, ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία, αλλά η ασφάλεια της Οικογένειας Αλίεφ, πάνω από όλα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καποια εκτιμηση για τους Κουρδους; Απο αμερικανακια, ξαφνικα μας τους παρουσιαζουν συμμαχους των Ρωσσων στον αγωνα κατα του τζιχαντιστη ερντο.
Θα κλιμακωσουν οι πΗπα την ενταση η θα τα χρεωθει ολα ο απογονος εξομωτων ταγιπ ο daeshbag;

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...