26/1/16

20 χρόνια από την προδοσία των Ιμίων

      Δεν ξεχνάμε και τιμούμε τους ηρωικούς νεκρούς μας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Προπαγανδίζουν στα σχολεία το “εβραϊκό ολοκαύτωμα” αυτοί που διέγραψαν τα Ολοκαυτώματα των Ελλήνων


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntokoumento-propagandizoun-sta-scholeia-to-ebraiko-olokautwma-autoi-pou-die#ixzz3yMO3O700


Tζαμπα σκουζουν οι χρυσαυγιτες.


1. απο το 1945 η γερμανια ως κρατος ειναι στον ελεγχο των εβραιων,γερμανικο κρατος σημαινει εβραιος.

2. οι εβραιοι εχουν εξαγορασει τον ελεγχο ολων των χωρων της δυσης ως κρατικες υποστασεις.

επομενως τα κρατικα σχολεια ειναι υπο τον αμεσο ελεγχο τους,αυτοι οριζουν τι θα γραφει τι θα ειπωθει και τι θα αποσιωπηθει μεσα στα κρατικα σχολεια και την εκπαιδευση ολων των βαθμιδων.

3. οι αριστεροι ειναι χρησιμοι ηλιθιοι τους,ολοι ομως και πλην αριστερων παιρνουν εντολες απο αυτους που εχουν τις ελευθερομασονικες στοες για την μεταδοση της γραμμης

4. το υπουργειο παιδιας δεν κυβερναται απο τους περαστικους πολιτικαντηδες,το βαθυ κρατος ειναι ελευθερομασονοι που ελεγχονται και εκτελουν εντολες του παγκοσμιου εβραισμου με εδρα τις ηπα

5. τα ιδια πανω κατω συμβαινουν σε ολες τις δυτικες χωρες που ειναι στην σφαιρα επιρροης των ηπα,η σφαιρα αυτη σημαινει ο εβραιος κανει κουμαντο και τα κρατη δινουν γραμμη μεσα απο τους θεσμους οπως τα σχολεια στις νεες γενειες αναλογα τι θελουν οι εβραιοι.

6.στα στρατοπεδα συγκεντρωσης οδηγουντο καθαρματα κατακαθια και παλιανθρωποι που συνωμοτουν για εξουσια παρασκηνιακη,σπεκουλαδοροι και αντικοινωνικα στοιχεια.

αυτοι πηγαιναν στα ναζιστικα στρατοπεδα,οι ναζι ηταν οι καλοι και τα θυματα τους ηταν τα καθαρματα και οι κακοι και οχι οπως σημερα το παρουσιαζουν αναποδα.

7. το εβραικο ολοκαυτωμα εγινε εναντιον κακων ανθρωπων,οι εβραιοι ειναι κακοι ανθρωποι οχι οι ναζι

8.το ολοκαυτωμα και οι γενοκτονιες παλιανθρωπων ειναι ευλογια θεου και σατανα.

9. ολοι οι λαοι της δυσης το ξερουν οτι οι εβραιοι τους κουμανταρουν,το βλεπουν στα σχολεια του κρατους που κανει πλυση εγκεφαλου παρουσιαζοντας ως καλους καθε κατακαθι και αλητη καθε αποβρασμα της κοινωνιας ως διαφορετικοτητα και καθε αρρωστια ως πλουτο.

10.οχι μονον το ξερουν τι τους κανουν οι εβραιοι αλλα αδιαφορουν,φοβουνται βαριουνται εχουν συμφερον και αδιαφορουν απλα ,προτιμουν να κλαιγονται για τα φραγκα οι λαοι

11.κοιλιοδουλους τους εκαναν οι μαρξιστες ,να μην σκεφτονται τιποτε αλλο απο τα λεφτα,οπως ακριβως οι εβραιοι τιποτα αλλο δεν σκεφτονται απο το πως θα χειραγωγουν το νου μεσω του κρατους και θα εκμεταλλευονται οικονομικα τις μαζες μεσω της οικονομιας.

12.οι ρατσιστες ειναι καλοι,κακοι ειναι τα θυματα τους με τις συμπεριφορες τους,αυτα προκαλουν τον ρατσισμο και ειναι οι θυτες της θυματοποιησης τους,δειτε τους γυφτους για παραδειγμα.

Ανώνυμος είπε...

Απαντάω στον πρώτο Ανώνυμο...
1. Στα 1-5, θα σε ζήλευε ο πιο φανατικός ρατσιστής...
2. Στα 6-10, αρχίζεις την κωλοτούμπα...
3. Στο 11 βάζεις και ολίγη από αντικομμουνισμό...
4. Στο 12 δε, το τερματίζεις, βάζοντας τη μάσκα του αντιρατσιστή...!
Με λίγα λόγια τρικυμία εν κρανίω ή αλλιώς "πιάσε μία πίτα απ' όλα εκτός κρεμμύδι, τζατζίκι, τομάτα, πατάτα και γύρο...! Α! Τώρα που το σκέφτομαι, άσε και την πίτα γιατί παχαίνει..."

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...