22/1/16

Επειγόντως τον Ιμάμη στις ΗΠΑ

Ένας λευκός αστυνομικός στο Οκλαχόμα Σίτι με Γερμανοεβραικό όνομα, (Daniel Holtzclaw), καταδικάστηκε για βιασμό τεσσάρων μαύρων γυναικών και για σεξουαλικές επιθέσεις σε εννέα άλλες (μαύρες), σε 263 χρόνια φυλακή.

Ο αστυνομικός που έδρασε μεταξύ Δεκεμβρίου 2013 και Ιουνίου 2014, στις φτωχότερες γειτονιές του Οκλαχόμα Σίτι, που μένουν Αφρο-Αμερικανοί, συνελήφθη τον Αύγουστο του 2014. Τότε εμφανίστηκαν επτά θύματα ενώ επιπλέον έξι θύματα εντοπίστηκαν μετά την άσκηση της δίωξης.
Ο αστυνομικός σταματούσε τις κοπέλες για έρευνα τις απειλούσε ότι θα τις συλλάβει και τις εξανάγκαζε να του κάνουν σεξουαλικές χάρες. Ο αρχηγός της αστυνομίας είπε ότι πολλές από τις γυναίκες αναγκάστηκαν να του κάνουν στοματικό έρωτα».

Το συμπέρασμα είναι ότι η Παγκόσμια διακυβέρνηση τιμωρεί τους «λευκούς αστυνομικούς» κι όχι τους σουνίτες μουσουλμάνους διότι οι φτωχές μαύρες δεν είχαν λεφτά για αρώματα. Άλλωστε και οι πρόσφυγες είναι «φτωχοί».
Επομένως το ζήτημα είναι πρώτα από όλα «ταξικό».
Οι φτωχοί πρόσφυγες μπορούν να «απαφτώ» τις πλούσιες γερμανίδες ενώ το «λευκό κράτος» δεν μπορεί να «απαφτώ» τις πτωχές χανούμ του Ομπάμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

είναι χαρακτηριστικό ότι όποτε οι αραπάδες δεν σταματάνε στα σήματα τής αστυνομίας και τραβάνε πιστόλια, αν τους πυροβολήσει ο μπάστος μιλάνε για "εν ψυχρώ εκτέλεση" και για "αστυνομική βία".

αντίστοιχα στο ελλαδιστάν ποτέ ο μπάτσος δεν θα ασχοληθεί με τον αράπη πρεζέμπορα και τον οπλοφορούντα ισλαμιστή αλλά θα δέρνει καρκινοπαθούσες γριές που πουλάνε κηροπήγια, καστανάδες και θα κυνηγάει τουρίστες στην Ακρόπολη για εξακρίβωση.

το ψευτορωμέηκο διαλύεται από μόνο του, χρέος μας να του δώσουμε την χαριστική βολή

οι εξελίξεις είναι πολύ πιο γρήγορες από τον λαγό στιφάδο που πρέπει να πηγαίνει στην κάλπη κάθε τόσο για ψηφίσει "δεξιά ή αριστερά".

οι Ρώσσοι κοντεύουν να μπουν στην κατεχόμενη Μικρά Ασία, η τουρκία είναι έτοιμη να διαλυθει αν κάνει το παραμικρό και εμείς ασχολούμαστε με τον Χρυσό και τον Cipra, τις συντάξεις, τον ένφια, τα συνδικάτα.

κοσμογονία γύρω μας και ο λαγός στιφάδο στοχάζεται αν θα ψηφίσει Κούλη Χρυσό για να βγει από το τούνελ.

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...