26/1/16

O Πούτιν και ο Πατριωτικός Πόλεμος

  Ο Βλαδίμηρος είναι μέγας τακτικιστής. Δεν θυμήθηκε τυχαία το «Μουστάκια». Προετοιμάζει την κοινή του γνώμη για τον νέο πατριωτικό πόλεμο με τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Για αυτό τόνισε ότι πρώτο του μέλημα είναι η διατήρηση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης για τους ανθρώπους της Ρωσίας. Η Πατρίδα φροντίζει τα παιδιά της, και εξασφαλίζει σε όλους ελευθερία , εργασία και ευημερία. Θυμίζω το λόγο του Στάλιν στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας στις 3 Ιούλιου 1941 στον οποίο είπε ότι ο πόλεμος είναι για την «Πατρίδα».
(Για να γίνει κατανοητή  η άμεση πολιτική αναλογία έκανα μικρές προσαρμογές).

« Μαζί με τον Κόκκινο Στρατό, ολόκληρος ο σοβιετικός λαός ξεσηκώνεται για την υπεράσπιση της πατρίδας. Ο εχθρός είναι σκληρός και ανελέητος. Έχει σκοπό του να κατακτήσει τη γη μας,
ν’ αρπάξει το στάρι μας και τα πετρέλαιά μας, τον καρπό της δουλειάς μας. Έχει σκοπό να καταστρέψει τον εθνικό πολιτισμό και την εθνική ανεξαρτησία των Ρώσων, και των άλλων ελεύθερων λαών της Σοβιετικής Ένωσης. Πρόκειται, για ζήτημα ζωής ή θανάτου του σοβιετικού κράτους, ζωής ή θανάτου των λαών της ΕΣΣΔ, που είτε θα είναι ελεύθεροι είτε θα υποδουλωθούν. Για να εξαλείψουμε τον κίνδυνο, που κρέμεται πάνω από την πατρίδα μας , είναι απαραίτητο οι άνθρωποί μας, να καταλάβουν όλη την έκταση του κινδύνου, που απειλεί τη χώρα μας, να εγκαταλείψουν την ξενοιασιά και τις χαρές των καλών καιρών και να κινητοποιηθούν, να αναπροσαρμόσουν όλη τη δουλειά τους πάνω σε νέο, πολεμικό ρυθμό, που δεν ξέρει οίκτο για τον εχθρό. Είναι απαραίτητο να μην υπάρχει θέση στις γραμμές μας για τους μεμψίμοιρους και τους δειλούς, για τους πανικόβλητους και τους λιποτάκτες. Ο λαός μας με τόλμη, και θάρρος, αγνοώντας το φόβο ρίχνεται με αυταπάρνηση στον απελευθερωτικό μας πόλεμο για την πατρίδα. Οι λαοί της Σοβιετικής Ένωσης βλέπουν τώρα πως ο εχθρός είναι αμείλικτος στη λυσσασμένη μανία του και στο μίσος του ενάντια στην πατρίδα μας που εξασφάλισε σε όλους τους εργαζόμενους την ελεύθερη εργασία και ευημερία. Οι λαοί της Σοβιετικής Ένωσης πρέπει να σηκωθούν για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, και της γης τους ενάντια στον εχθρό».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ε , πως κανουν ετσι;?????
τα ιδια λεει κ ο τσιμπλας εδώ.
μονο που εδώ τους πιασαμε μαλακες.χεχεχε
αντι να μας κλεψουν το πλουτο μας τους τον πουλαμε , εστω κ κοψοχρονιά.