9/1/16

O Τραμπ παλεύει στα ίσα με τη Χίτλερι

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Reuters/Ipsos σε δείγμα 1.336 πιθανών ψηφοφόρων στο υποθετικό ερώτημα για την εκλογή προέδρου των ΗΠΑ ανάμεσα στην Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ το αποτέλεσμα ήταν , Κλίντον 40% και Τραμπ 39%, ενώ το 21% απάντησε ότι θα ήθελε άλλους υποψήφιους ή ότι δεν θα πάει να ψηφίσει. Το περιθώριο λάθους που δίνει η Ipsos είναι 3%.
Για την κούρσα του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών σύμφωνα με την έρευνα Reuters/Ipsos ο Τραμπ προηγείται με 41% και τον ακολουθεί ο Γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ με 16%.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχεστη η φορβας εις το αλωνιον.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραμπ, με τον οβραιο το γαμπρο.
Μηπως η λεσβια ξεκωλια.... ρα δεν εχει οβραιο γαμπρο;
Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδη.
Οχι δηλαδη, οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι.
Ρουφιανοι των οβριων ειναι ολοι τους.


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

νεοταξιτης ειναι και ο τραμπαριφας,σε ρολο Καρατζατραμπα...

Ανώνυμος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος
δηλαδή αγαπητοί μου της οικίας ημών εμπιπραμένης υμείς (και ημείς) άδετε/ομεν; ή τον φτωχό και τον χωριάτη ξένοι πόνοι τον γεράζουν; Αρκετά με τους φίλους μας (άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς), αγαπητοί μου, με μας θα κάνουμε τίποτα ή θα το παίζουμε ενήμεροι μεν αδρανέστατοι δε και θα πάμε κάθε πέρσυ και καλλίτερα.
Αυτά!!!

soulis είπε...

Σε μια χωρα οπου η οικονομια η πολιτικη και τα μμε ελεγχονται απολυτααπο εβραιους δεν θα ηταν δυνατον να μην εχει καποια εξαρτηση απο αυτους ο Τραμπ.
Απο κει και περα ομως οι ξερολες ελληνες σαν τους προηγουμενους ανωνυμους καλο θα ηταν να διαβασουν η να ακουσουν καποιες ομιλιες συνεντευξεις κλπ του Τραμπ.
Οι θεσεις του για μια σειρα θεματων απο το Ισλαμικο Κρατος την λαθρομεταναστευση τις σχεσεις με την Ρωσια για την Μερκελ την Λεπεν κλπ ειναι απολυτα συμβατες με τις αποψεις καθε σωστου ελληνα η ευρωπαιου πατριωτη.
Γι'αυτο εξαλλου και ολα τα εβραικα μμε των ΗΠΑ αλλα και τα αντιστοιχα βρεττανικα γαλλικα κλπ αλλα και η ντοπια αριστερη χολερα ο ΜπομπολΑς ο ΔΟΛ ο Αλαφουζος κλπ τον λοιδωρουν συνεχως και προσπαθοτν να τον εμφανισουν σαν αστειο γελοιο προσωπο.
Κατι πρεπει να λεει αυτο.

Ανώνυμος είπε...

πολυ πιθανο να συμβαινει αυτο που λεει ο απο πανω

Ανώνυμος είπε...

θα τον ειχαν φαει αν δεν ηταν λαγος ρεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάτε ότι πάντα οι εξουσιαστές δίνουν στον λαό μια διέξοδο για να εκφράσει την οργή και την απογοήτευςή του... Έτσι αποφεύγουν τις κοινωνικές εκρήξεις...

Επειδή τυχαίνει να έχω γνωρίσει τον Τραμπ από κοντά, δεν μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που θα ξόδευε έστω και ένα σεντς από την προσωπική του περιουσία για το καλό της χώρας... Πιστεύω ότι πιό πιθανόν είναι να πληρώνεται για αυτό που κάνει! Στρώνει δηλαδή το δρόμο για την Χίλαρυ, που έχει ήδη προαποφασιστεί να είναι η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ...

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...