22/1/16

Ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις στη Μόσχα

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Πούτιν συζήτησε για τη διασφάλιση της σταθερότητας στη Ρωσία , για την υποτίμηση του ρουβλίου, τις απειλές για τη Ρωσία από τις εξελίξεις στις αγορές , (πετρέλαιο φυσικό αέριο) καθώς και την κατάσταση στην Μολδαβία και την Νοβορωσία.
Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, οι πρόεδροι της Ανω Βουλής Βαλεντίνα Ματβιένκο και της Δούμας Σεργκέι Ναρούσκιν , ο επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης Σεργκέι Ιβάνοφ, ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφάλειας Νικολάι Πάτρουσεφ, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο υπουργός άμυνας Σεργκέι Σοιγκού , οι επικεφαλής της FSB Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ και της GRU Μιχαήλ Φρατκοφ , καθώς ο Ρωσος εκπρόσωπος στην Ομάδα Επαφής για την Ουκρανία, Μπόρις Γκριζλόφ.

ΥΓ. Σήμερα 80,57 ρούβλια αγόραζαν ένα δολάριο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μονοι αναγνωστες ,οι εργοδοτες μας *







*παιδοφιλοι,πουστηδες,ναρκομανεις,αναρχικοι,κλεφτες,
αριστεροι παρακρατικοι,πρακτορες,ψυχοπαθεις,κοινωνικα παρασιτα,τεμπεληδες της ευφορης κρατικης κοιλαδας,λαθρομεταναστες,πορνες,νταβατζηδες,λαθρεμποροι,ξυσταρχιδες κουλτουριαρηδες,γυφτουλες,ναζωραιοι,μαρξισταριά,απλυτοι,μουσατες χηρες.

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

Βασικό ερώτημα, γιατί 80,57 ρούβιλια το 1$, επειδή έστι θέλει το παγκόσμιο καζινοχρηματίστρήριο νομισμάτων, τού τού συστήματος της ελίτ, της συναγωγής των εναγών; άκουσον, άκουσον,αφού και η τρέπεζα διεθνών διακανονισμών (Ελβετία)είναι ιδιώτικη. Εχουν εργασθεί αιώνες για την παγκόσμια κυριαρχία, αλλά πάντα καταλήγουν σε Σισίφια τραγωδία.

Unknown είπε...

ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 10$ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΤΕΖΑ Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΜΕΤΑ.ΣΩΣΤΟ;;;

Ανώνυμος είπε...

Σαν τα χαρτάκια του monopoly είναι όλα, ρούβλια, δολάρια, ευρώ, γουάν.

Και φέτος θα καταρρεύσουν, όλα, βάσει σχεδίου. Aληθινά χρήματα είναι μόνο ο χρυσός και το ασήμι. Γι αυτό και πήραν τα πάνω τους όλες αυτές οι εταιρείες που αγοράζουν κοσμήματα και τα πουλάνε στο εξωτερικό για λιώσιμο. Για να μην υπάρχει πραγματικό χρήμα και όταν τα χαρτάκια καταρρεύσουν, να μη μπορείς να αγοράσεις τίποτα με λεφτά αλλά μόνο με κάρτες μέσω τραπεζών.

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

ΑΛΗΘΙΝΌ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ. Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΡΦΩΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Άλλο αξία και πλούτος, άλλο μέσο συναλλαγής. Η εργατώρα δεν ανταλλάσσεται εύκολα και άρα δεν μπορεί να παίξει το ρόλο του χρήματος. Παρά μόνο σαν χαρτονόμισμα που τυπώνεται από κάποια αρχή σε αναλογία με το χρόνο εργασίας αλλά τότε ανά πάσα στιγμή η αρχή το αποσυνδέει από τον χρόνο εργασίας με διάφορες δικαιολογίες, όπως αποσυνδέθηκε το δολάριο από το χρυσό από τον Νίξον γύρω στο 1971 και φτου κι από την αρχή.

Μετά βρήκαν κόλπο να συνδέουν το δολάριο με το πετρέλαιο βασικά απειλώντας με βομβαρδισμό οποιαδήποτε χώρα αρνείται να πουλήσει πετρέλαιο σε δολάρια. Απέναντι σε κάτι τέτοιο η Σοβιετική Ένωση δεν είχε ελπίδα. Αλλά και το πετροδολάριο έχει διαβρωθεί, βάσει σχεδίου, να 'ναι καλά και η ομάδα του Πούτιν, και προσεχώς θα καταρρεύσει, όπως και όλα τα ψεύτικα λεφτά.