14/1/16

Κομματοκρατία και Κλεπτοκρατία. (και η «ηθική» των αριστερών)

Λαμόγια όλου του Κόσμου ενωθείτε

Ο άνθρωπος της Νέας Εποχής, ήταν υποδιευθυντή της Εθνικής Τράπεζας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία. Είχε τα «μέσα» και γνώριζε «τα κατάλληλα πρόσωπα». Και ο «επενδυτής» ήθελε λεφτά από το ΕΣΠΑ. Όλοι από εκεί τρώνε άλλωστε . Οπότε, επειδή οι παλιάνθρωποι κολλάνε μεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες, κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι και ήλθε η «ανάπτυξις».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο τραπεζικός υπάλληλος σε συνάντηση που είχε με άλλο άτομο πήρε χρήματα και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του, όπου συνελήφθη εντός της τράπεζας χθες το μεσημέρι και οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε συρτάρι στο γραφείο του τραπεζικού.
Τα χρήματα είχαν δοθεί για με υπόθεση χρηματοδότησης επιχείρησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Μετά συνέλαβαν και 5-6 υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών που χρηματίζονταν για την «διεκπεραίωση» χρηματοδοτήσεων μέσω ΕΣΠΑ και όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Οι άσπιλοι θα μιλάνε τώρα για την «ηθική» της αριστεράς όπως οι άσπιλοι της ΝΔ μίλαγαν για τους εφοριακούς που έστελναν στον εισαγγελέα. Το ζήτημα για το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ είναι να μπει μια τάξη στο μπουρδέλο και να μην κλέβει όποιος μπορεί και δύναται αλλά όποιος έχει την κομματική βούλα. Σεβασμός στην ιεραρχία της Κλεπτοκρτατίας. Αυτό είναι το μήνυμα προς τους επιμέρους κλέφτες.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αιτίες θανάτου μετά το bypass και το stent



Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός


το Αμερικανικό Κολλέγιο Καρδιολογίας στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του περιοδικού του (JACC) δημοσιεύει και σχολιάζει τα αποτελέσματα της μελέτης SYNTAX.

Η μελέτη SYNTAX είναι μία διεθνής, τυχαιοποιημένη μελέτη που αφορά ασθενείς με πολλαπλές στενώσεις των αρτηριών της καρδιάς (στεφανιαίες αρτηρίες, στέλεχος). Η μελέτη αυτή προσδιόρισε για πρώτη φορά τις αιτίες που χάνονται ανθρώπινες ζωές την πρώτη πενταετία ύστερα από εγχείρηση bypass ή εμφύτευση stent (μπαλονάκι).

Επί συνόλου 1.800 ασθενών, οι 97 έχασαν τη ζωή τους μετά από την εγχείριση bypass και οι 123 ύστερα από την αγγειοπλαστική.

Μετά το bypass οι κύριες αιτίες θανάτου ήταν κατά σειρά η καρδιακή ανεπάρκεια, οι θανατηφόρες αρρυθμίες και ακολουθούσε το έμφραγμα σε χαμηλό ποσοστό (4,1%). Αντίθετα, στους θανάτους ύστερα από εμφύτευση stent πρώτη αιτία ήταν το έμφραγμα με ποσοστό 29,3%, περιλαμβανομένων και των θρομβώσεών του, δηλαδή έξι φορές περισσότερο απ’ ό,τι με την εγχείρηση bypass. Μάλιστα, η διαφορά στη σχετιζόμενη με το έμφραγμα θνησιμότητα παρατηρήθηκε πρωτίστως στους διαβητικούς και στους ασθενείς με στενώσεις σε τρεις αρτηρίες.

Οι διαφορές αυτές επιβεβαιώνουν καταρχήν ότι αποτελεί σοβαρό ιατρικό λάθος να επιχειρείται για προληπτικούς λόγους εμφύτευση stent, ιδιαίτερα στους διαβητικούς. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η εμφύτευσή του σε αυτούς τους ασθενείς εν ψυχρώ, δηλαδή δίχως να έχουν συμπτώματα, είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη και σχετίζεται με τριπλάσια θνητότητα συγκριτικά με τους μη διαβητικούς.

Επιπλέον, οι διαφορές της νέας μελέτης αποδεικνύουν ότι είναι λάθος να πιστεύει κανείς πως με οποιαδήποτε επέμβαση στον ασυμπτωματικό άρρωστο μπορεί να προλάβει το έμφραγμα ή άλλες σοβαρές επιπλοκές. Ο κόσμος – ειδικοί και μη – πρέπει να καταλάβει ότι ο βαθμός της στένωσης στις αρτηρίες της καρδιάς δεν είναι η κύρια αιτία του εμφράγματος. Η κύρια αιτία είναι οι θρομβώσεις των στεφανιαίων αρτηριών και αυτές είναι που πρέπει να αποτραπούν.

Η νέα μελέτη προέρχεται από το Πανεπιστήμιο Erasmus του Ρότερνταμ στην Ολλανδία και της Mayo Clinic στην Αμερική και επιβεβαιώνει όλες τις μέχρι σήμερα επιμέρους μελέτες που υποστηρίζουν ότι η στεφανιαία νόσος αντιμετωπίζεται με θεραπεία και επέμβαση μόνον όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις που αναλυτικά αναγράφονται στις κατευθυντήριες οδηγίες.

Τώρα, το τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα μας ουδείς γνωρίζει. Δεν υπάρχουν δεδομένα για το πόσες επεμβάσεις γίνονται και ποια είναι η τύχη των αρρώστων σε μια πενταετία ή δεκαετία. Αραγε κάτι δεν πρέπει να πράξει και το ημέτερο υπουργείο Υγείας, τουλάχιστον νομοθετικά;

http://www.tanea.gr/health/article/5326209/oi-aities-thanatoy-meta-to-bypass-kai-to-stent/

Ανώνυμος είπε...

5 XΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΡΟΒΟΥΛΗΣ

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΑΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΣΤΕΛΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ?

ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΤΖΜΠΟΛΑΧ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣΤΗ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΒΟΥΛΗ...



ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΑΓΕ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ?


EΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

προς μαλακες λαους τυπου γαλλιας


ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ

ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΘΕΟΥΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΟΥΧΑΜΕΤΗΔΕΣ

ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ

ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΘΝΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΩΣΑΙΚΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΜΑ ΤΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΑΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΧΩΜΑ ΓΑΛΛΙΚΟ

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΠΕΝΣ ΡΑΟΥΜ?

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ ΑΦΟΡΗΤΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ ΥΠΟΦΕΡΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΦΕΝΑΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΙΑ ΑΦΥΣΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ



Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΥΝΟΧΗ ΟΥΤΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΥΤΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΗ ΟΥΤΕ ΑΙΜΑ ΡΑΤΣΑΣ ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ



Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΟΡΘΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΗΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΑΝΑΖΤΜΕΝΤ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΘΝΟΣ ΠΛΕΟΝ

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ

ΚΑΙ ΟΛΟ ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΕΘΝΟΣ

ΤΙ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΣΟ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΛΑΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

Επιτυχημένα πολυθρησκευτικά έθνη υπάρχουν επί αιώνες. Μόνο ο μουσουλμάνος και ο ιουδαίος δεν μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά με κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

παντως και οι ηπα δεν ειναι καθολου επιτυχημενοι στον τομεα αυτο ....απο τις φυλακες ως τα λυκεια συνηθως οι ρατσες ειναι γκετοποιημενες...βεβαια στα εργα βλεπεις αστυνομικα αμερικανικα που οι αστυνομοι ειναι ενας ασπρος ,μια ασπρη, ενας μαυρος και μια κινεζα....παραμυθια της χαλιμας σε σχεση με την πραγματικοτητα.....

Ανώνυμος είπε...

ουτε τυχαιο οτι δεν υπαρχει χωρα με χριστιανους και μουσουλμανους οπου οι χριστιανοι να ειναι χειροτεροι [ ουτε μια].....αντε να ειναι ισαξιοι[ σπανια]...σχεδον παντα οι μουσουλμανοι ειναι χειροτεροι..παροτι ομοεθνεις , η θρησκεια τους κανει διαφορετικους συνηθως χειροτερους...απο την αλβανια ως το μποκο χαραμ στην αφρικη ,ως τη συρια και ως την κρητη ακομα ακομα[ οπου οι τουρκοι , ηταν οι περισσοτεροι ντοπιοι εξισλαμισμενοι , και γνωστοι για την αγριαδα τους απεναντι στους συντοπιτες τους χριστιανους