29/1/16

Χρήστος Παππάς: Συγχαρητήρια στους Έλληνες αγρότες! Εύχομαι και προτρέπω και άλλες κοινωνικές τάξεις να εξεγερθούν.

Αγρότες, εργάτες, νεολαία, στρατιώτες, πρωτοπόροι των Εθνικών Αγώνων και η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό τους.

  Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς στην δευτερολογία του για το νομοσχέδιο του υπουργείου άμυνας αναφέρθηκε στους δοκιμαζόμενους Έλληνες αγρότες, τους εργαζόμενους και τους στρατιώτες που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του ελληνικού Έθνους, και μίλησε για τους πεσόντες των Ιμίων, που μόνο η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει το Σάββατο 30-1-2016 έξω από την Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Κύριε Πρόεδρε, να κάνω γνωστό στο Σώμα ότι την έκθεση AGROTICA στη Θεσσαλονίκη δεν θα την εγκαινιάσει ο κ. Αποστόλου, διότι πολιόρκησαν το Βελλίδειο Ίδρυμα τριάντα χιλιάδες περίπου εξεγερμένοι Έλληνες αγρότες, οι οποίοι έλαβαν την απάντηση της Αριστεράς με χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ.
Οι αγρότες διαμαρτυρήθηκαν –υπολογίζεται, όπως προανέφερα, ότι ήταν τριάντα χιλιάδες, μία μεγαλειώδης συγκέντρωση, μία μεγάλη διαμαρτυρία- και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση για το ασφαλιστικό.
Μάλιστα, στις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, είδαμε να έχουν φτιάξει μέχρι και σκιάχτρα που έλεγαν «δεν θα γίνουμε σκιάχτρα στη γη μας».
Ήταν συγκινητικές οι στιγμές που είδαμε τα αδέρφια μας, τους Έλληνες αγρότες, τους δοκιμαζόμενους αγρότες, να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο, σε έναν αγώνα, ο οποίος γίνεται, θα έλεγα, εκατόν δεκαέξι χρόνια μετά.
Μία πραγματική αγροτική εξέγερση, ένας αγώνας εθνικός και κοινωνικός, ενάντια στους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες, οι οποίοι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους φιλελεύθερους της Δεξιάς και οδηγούν αυτούς τους ανθρώπους στην ένδεια και στην καταστροφή.

Συγχαρητήρια στους Έλληνες αγρότες! Εύχομαι και προτρέπω και άλλες κοινωνικές τάξεις να εξεγερθούν. Και να πω ότι οι αγρότες είναι η ραχοκοκαλιά του έθνους μας. Οι αγρότες, οι εργάτες, η νεολαία, οι στρατιώτες είναι οι πρωτοπόροι των εθνικών αγώνων και η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό τους.
....
Κύριε Υπουργέ, θέλω να ρωτήσω και εσάς –και χαίρομαι που έχετε πάρει τη θέση στα βουλευτικά έδρανα- και τον κ. Καμμένο, ο οποίος ενδεχομένως θα το δει σε ένα κλειστό κύκλωμα –δεν ξέρω αν οι υποχρεώσεις του και οι συναντήσεις του με τους Ισραηλινούς επισήμους τού επιτρέπουν να παρακολουθήσει τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες- αν οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ολοκληρώσει την αποστολή τους. Δηλαδή, το προσωπικό σιτίζεται σωστά; Στεγάζεται; Υπάρχει καθαριότητα; Γιατί διάβασα στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης ένα κείμενο με τίτλο «Συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στη διαχείριση προβλημάτων των προσφυγικών ροών».
Λέει ότι έχουν διατεθεί μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2016 συνολικά περί τις διακόσιες χιλιάδες μερίδες συσσιτίου, μηχανήματα για διαμόρφωση χώρων, για διαμόρφωση hot spots, πενήντα δύο οικίσκοι, εκατόν δέκα οικίσκοι, κλινοσκεπάσματα του στρατού κ.λπ. Τι γίνεται; Αυτή είναι η αποστολή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων; …….

... Κλείνω, κύριε Πρόεδρε, και λέω ότι τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις ως Χρυσή Αυγή, ως ελληνικό εθνικιστικό κίνημα. Τιμούμε, μέρες που είναι , τους πεσόντας στα Ίμια, αυτή την τραγική ημερομηνία και ιστορική στιγμή, το 1996, τους τρεις πεσόντας Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Είμαστε το μόνο Κόμμα που τιμάμε τους πεσόντες των Ιμίων εδώ και είκοσι χρόνια με καθιερωμένη συγκέντρωση κάθε τέλος Ιανουαρίου, όπως θα γίνει και φέτος στην Πλατεία Ιμίων έξω από την Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Θα είμαστε εκεί ενωμένοι δυνατοί να βροντοφωνάξουμε «Αθάνατοι!» στους ηρωικούς πεσόντας, όπως και να βροντοφωνάξουμε «Αθάνατοι!» στους πεσόντες του Εθνικιστικού Κινήματος, τον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη. Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ch.-pappas-agrotes-ergates-neolaia-stratiwtes-prwtoporoi-twn-ethnikwn-agwnw#ixzz3ydPUUCwm  

Δεν υπάρχουν σχόλια: